🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 797
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 150
Синтия е умна, жалко че не виждаме повече от нея. Адриана е готина също, но се е превъзбудила и дрънка много.

# 151
Трябва да пийна нещо... Вико, ако натисне да целува Брана, не знам на трезва глава как ще го понеса!
Обратното. Брана ако натисне Вико, отивам да се прегледам.

# 152
Олеле големи фенки на чалгата...

Ади е много пренавита.

Клаудия и тя не знае какво иска...ми няма да стане нищо с нея. Да си ходи.

# 153
“Дали ме виждаш като партньор?”
?!?!?!?!?!?
Викторе, според мен тя не би застанала до теб дори на футболен мач. Mask

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:00 от welcometoheaven

# 154
Някой не можа ли да обясни на Бранка, че с шнорхел не се гмурка човек, а плува на повърхността. Индианска работа.

Много хора с шнорхели се гмуркат. Има такива с двойна клапа за по-неумели гмуркачи, а за фрийдайвърите си е обикновена тръбичка.

# 155
То шоОто свъпши..Брана още се чуди ко чуФства...

Целувката за раздяла лиЙ ще е...

# 156
Тази Силвия дошла да се накупонясва и да си попее май, друго не видяхме от нея.

# 157
Топ юристи, кариеристи,
нотариуси, страдивариуси, аристократи, салтанати,
претенции и диктати и

след хиляда години еволюция чеденцето се размазва на Герап, У...

# 158
Ко плящат тия двамата бре?????

# 159
Мартин каза, че вече си е избрал категорично Даниела. Защо тогава продължават да участва в предаването, че и останалите са длъжни да им гледат лиготиите и да слушат нефелните им разговори?
Оторе на това чичо Марто се набърква и в чужди отношения, търси сметка, обвинява...Като какъв се изживява?

А Виктор не могъл да чака вечно Бранимира...И какво ще каже на другите, които загърби заради нея? ''Извинявайте,  ама аз се обърках и пак се връщам.'' Бранимира супер дразнещо изопачава думите на Виктор, опитва се да печели време, отговаря витиевато...Ясно е, че е безразлична, то се вижда.

# 160
Тя 2 месеца не знае какво иска ,той  се надявал до края на деня да й се избистри Joy

# 161
Мартин каза, че вече си е избрал категорично Даниела. Защо тогава продължават да участва в предаването, че и останалите са длъжни да им гледат лиготиите и да слушат нефелните им разговори?
Е, това му е прощалното парти с "колектива". Довечера ще им каже явно.

# 162
  • някъде другаде
Тази Силвия дошла да се накупонясва и да си попее май, друго не видяхме от нея.
Е , тя си е изпълнила целите , направи си много добра почивка. Не страда , че не я канят на среща.
Виктор се надява до вечерята на Бранка да и се е изяснило. То не и се е изяснило за толкова дни , ще и се изясни за часове.

# 163
Виктор: Важна е тръпката, химията, аз ги имам към теб, а ти?
Брана: мълчи.
Виктор: Не мога да я разбера, може би ѝ трябва време, за да ми отговори.

И това за 15-ти път от началото на сезона... Викторе, Виктореее!

# 164
Сладък Вико и стоик! Изтърпява всички фасони и търпеливо обяснява.. зряло. Много ми хареса, а дано го удостоят поне с една целувка.

Общи условия

Активация на акаунт