🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 829
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 380
Благодаря ти Миранда, че има още някой който мисли като мен. Толкова тъжно ми стана за момичетата, толкова сълзи се проляха. Не виждам злобни, а наранени и разочаровани момичета.Жестоко беше това трупване при тях и питане ехидно"ама какво ви е, да не сте болни". Той, че си играе неговата игра е ясно, че е с привилегии е ясно, че се има за големият играч също, но... През цялото време има вид на един дръглив кон с капаци.И Дана само се подхилква и с поглед "наиграх ви", празно същество.
Разговора на Люба и Бранка ми хареса. Люба наистина страда.
Ами наигра ги дребните клюкарки 😂

# 1 381
Аз съм много съгласна със синхрона на Роси. Синтия и Клаудия се заяждаха с нея завоалирано, получиха си каквото заслужават на синхрон.
Росица се радваше като Пепеляшка след края на двете злобни сестри, ама и тя си е злобна доста, просто го крие от себе си, от възпитание.
Козара как са я възпитали нз, тва момиче няма граници, след 10 години я виждам по- нагла два пъти от Данка,  нали два пъти й изчела книгата, там мегдан ще има тепърва за селски изпълнения.

# 1 382
Я разкажете малко повече по въпроса. Как се развиват нещата в други формати? Могат ли да заживяват заедно?
Чак да заживяват - не, но след като се направи финалният избор, остават още 2-3 дни заедно, които също се филмират (освен в спалнята, разбира се).

# 1 383
Ако са умни, трябва да започнат да го ухажват и да говорят с него, за да се видят истински реакции на Даниела. Какво са се начумерили 😅😅😅

Ти направо валидира Ферхундето. 🤣🤣🤣

# 1 384
  • Stockholm
Да, истински Биг Брадър стана. Последствията ще видим още в следващия епизод. Данка може да се дърпа на Марто от брачното ложе, като обвинява лошия микроклимат. И тогава ще ги почне той една по една с грозни компромати, в което е доказан специалист. Като начало очаквам да хвърли в лицето на Косара  целувката бас. След което, Данка вече трябва да си отчете присъствието в спалнята.

# 1 385
Каквото и да си говорим - никоя не може да се конкурира с Косара. Тя получи трета гуша от злоба днес.
Впечатлена и погнусена съм от нея по един неповторим начин. Flowers Rose

# 1 386
Данка според мен не е влюбена в Мартин. Просто се кефи, че им натри носа на другите жени и спечели. Не им давам много на двамата.

# 1 387
Сега ще настане една вселенска скука без лафовете на офицера. Кой ще прави стратегии и интрижки? Кой ще пуска селски смешки и ще пъчи гърди? И хубавият смях на Силвия. Какво ще гледам - силиконова идилия и конски ченета и един изплезен котарак, не мерси съм. Joy

# 1 388
  • софия
Харесвам и аз момичетата, почти всички.
Характери, темперамент, всяка с реакциите си - ами различни са ги подбрали този сезон. И аз различни ги виждам. И с малки изключения - харесвам ги.
Емоционална раздяла днес. Харесвам женските приятелства. Hug

Младоженците ги насадиха на дивана ухилени като репи.
-кво става - вика Марто. На устата му е да пита "да не умрял някой"., ама вместо това не по-доброто "болна ли си? "
Страшен г@@з , ама айде, сеир да става.....Trollface

Синти - както винаги с кратък коментар. Точен.
Роси - както винаги, неадекватна.

Мартин ще пробва семейния живот с Данчето, ама пред публика на живо. Joy
Пфффхфх....

Но пък вярно, че спешно трябва да разкарат Маг Маги.
Бат Марто, хем младоженец, хем   душеприказчик, хем и главен разпределител ще го играй -  сгодни женски към ту браточки ергени да се наместят правилно.

В+В - закъсахте го момчета Joy Бат Марто Интригата ще "работи" за вас... олелеееее ... Joy

# 1 389
Първата брачна нощ ще я излъчат ли?
Само чаршафа и благата ракия.

# 1 390
  • България
И Наум хубаво ги подразни, днес ме кефи като за цял сезон.

# 1 391
Ами наигра ги дребните клюкарки 😂

Напусналите момичета се държаха достойно и си тръгнаха с вдигнати глави. Единствената дребна клюкарка там е Росица. Колкото до наиграването - ще видим. Да, Даниела ще продаде повече бройки от книгата си. Това е наиграването. Иначе фактът, че се наложи в масовото съзнание като виден караконджул, въплътил най-пошлото и консуматорско измерение на женската същност, едва ли е наиграване. Слуховете вещаят скоростна разлъка. Прокудените момичета спечелиха слава и одобрение. Надявам се и любов някъде другаде - по-трайна и по-истинска от цирка, който ни разиграват т.нар. "влюбени" пред очите.

# 1 392
  • Ню Йорк
На змиите интригата им не се получи, не можаха да пречупят Мартин и засъскаха мощно. Толкова са жалки. А и тая Клаудия, тя е такова падение, а седнала тя да съди Даниела. Смях в залата. Браво на Мартин, натри им носовете!

# 1 393
  • Stockholm
Сега ще настане една вселенска скука без лафовете на офицера. Кой ще прави стратегии и интрижки? Кой ще пуска селски смешки и ще пъчи гърди? И хубавият смях на Силвия. Какво ще гледам - силиконова идилия и конски ченета и един изплезен котарак, не мерси съм. Joy

Марто е техен достоен заместник. За толкова интриги и клюки, колкото той може да сътвори, АМ може само да си мечтае.

# 1 394
Разбрахме вече, че чичо Марти си пише сценария - къде да ходи, какво да прави с цел да валидира кака Данка публично. НО вече съм сигурна, че е имало джинки-бонги с АМ преди предаването, пада си той по агнешко.
Малко бавно схващам, но от днес вече съм убедена в това.
Това как разбрахте, нещо не е връзва, защо му е вътре жена, с която да са правили нещо.

Общи условия

Активация на акаунт