🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 829
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 365
Благодаря ти Миранда, че има още някой който мисли като мен. Толкова тъжно ми стана за момичетата, толкова сълзи се проляха. Не виждам злобни, а наранени и разочаровани момичета.Жестоко беше това трупване при тях и питане ехидно"ама какво ви е, да не сте болни". Той, че си играе неговата игра е ясно, че е с привилегии е ясно, че се има за големият играч също, но... През цялото време има вид на един дръглив кон с капаци.И Дана само се подхилква и с поглед "наиграх ви", празно същество.
Разговора на Люба и Бранка ми хареса. Люба наистина страда.

# 1 366
Хареса ми, че не ги отделиха.
Бат Марто имаше идея с този ход да стане превилегированата звезда в сериала, но остана леко наказан за своеволието да определя сценария - да спи в кокошкарника.
Сега той ще има възможност да види в пълния си разцвет своята възлюбена, вирнала носа до небето сред останалите.
Само се притеснявам, че за другите ергени няма да остане избор за финала, след като разбутат харема и се види , че свестни жени там тотално липсват.
Косара по-добре много да не се фръцка и да не следва Данкините номера, щото може да ѝ е чела книгата, но не всички мъже са будали като играча Марто.
Освен това вече е без резервната роза от батьо, така че да не ходи по тънката линия на Васьовото търпение.

# 1 367
Косара толкова засегната и разплакана все едно Мартин лично я е отрязал! LaughingLaughingLaughingLaughing
Радвам се, че отпаднаха от най-неприятните и злобни кокошки.
Мартина, най-красивата жена! Дий, конче.
Щерка ми я гледа и няколко пъти ме бута, мамо Козара го харесва Мартин, направо ме разби..
Козара много я е яд, че тя, набедената красавица, още трябва да играе, да я унижават с втори целувки и прочие, а Даниела отнесе медала бързо бързо.

# 1 368
Силвия пак само дето кракaта не му облиза на Мартин, много иска да е хостеса, но търсят по-младички.
Мартина ми хареса много достойно се държа и с уважение, което той не заслужава от нея.
За Роската имах по-високо мнение, но самия факт, че е в компанията на Ферарито и си пригласят в тон определено я завлича като ковта на дъното заедно с нея.
Искрено се надявах да не я дават всеки епизод Данчето и противния ѝ смях, но уви.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 08:16 от Rusty15

# 1 369
Много е смешно как тези злобарки направо изписват веждите на Данка. 😁 Тя не че се беше засилила да си плаща данъка обществено мнение, де.

За мен има полза Мартин да живее при жените в къщата - сега ще свърши работата, която барманчето Георги не успя.

Интересен обрат, но догодина все пак предпочитам класически сезон с един ерген и без промяна на правилата по 11 пъти.

# 1 370
Ми то си е за неудобство, някой да иска да те пробва за малко, дали ставаш
Яко я прецака Марто Даниела!! Приклещена е. Трябва и тя да доказва още там любовта си. Не го очакваше. В никоя книга не го пише. Satisfied Да, има го в америакнския формат, но тя едва ли е знаела.
Я разкажете малко повече по въпроса. Как се развиват нещата в други формати? Могат ли да заживяват заедно?

# 1 371
Да си се усамотяват, у тях си.
Надписът на розовата блуза на Виктор е абсолютно по Темата😉

А иначе по Драмата 🙃 на вечерта: Мисля, че в така красивата и истинска любов между Дана и Мартин, няма място за останалите девойки. Заветното желание ма Мартин беше, да са двамата заедно. Поне аз си представям, че най- истински се опознавате щом сте сами, двойка, а не като на лагер😵💫
Ами взеха се, добре, да се усамотят и толкова: дори на многолюдни селски сватби, накрая младите се усамотяват… е, пред вратата ги дебнат и слухтят роднини, но поне се усамотяват. А сега- или не искат толкова” младите” или Продукцията не им дава?

Каквото и да е- добре дошло е за Данка и Ферай 😜

# 1 372
''Ергенът'' бавно прелива в ''Биг брадър''.

# 1 373
Да, трябваше да изкарат Данка и МарЧин, и да вкарат 4ти ерген. Laughing Или някой бивш, след като допуснаха бившА Wink

# 1 374
Виктор си имал най-много приказка и бил най-близък с Мартинките…естествено, че той ще е най-близък точно с жените, които не го бръснат за слива - едната го отряза на първата приказка, втората е сестра му и третата е леля му. Вместо да има най-приказка с неговите момичета…

# 1 375
  • България
Аз съм много съгласна със синхрона на Роси. Синтия и Клаудия се заяждаха с нея завоалирано, получиха си каквото заслужават на синхрон.

# 1 376
Ферай се радва повече от Данка, добре, че беше тя, че да има малко радост там Simple Smile
Много е глуповатичка, ама е някак искрена, сладка и добре настроена. И светва като се хили.

# 1 377
Сега разбирам нагледно значението на името Косара - тази, която си пощи непрекъснато косата.
Виж, Любомира трябваше да е Войномира.
Синтия,Синтия...хабих снощи добри думи за тебе, подведе ме хубаво, взимам си ги обратно.
Бранка балерината, дали моят телевизор ѝ раздува баджаците, но мисля, че има данни вече тя да е балетистът в поддръжките.
Като цяло, добре, че Ферай покрещя с положителна енергия в подкрепа на официализираната двойка, че генерираната злоба на талази на останалите свахи , щеше да подпали къщата.
Сега Мартин ще ги подкара една по една с цялата си ехидност и отмъстителност, както си умее.
Супер серия беше.

# 1 378
Изобщо не мисля, че трите моми са толкова злобни. Тук има много повече злоба между страниците. Не виждаме 24 часа от ежедневието, а хейтим, а ако човек е там и вижда фалшивото лице на Даниела...
Злоба прояви Росица, Ферай е тъпа като галош. Иначе момичетата плачат за себе си, защото остават с такива като Росица и Ферай.

И Росица и Ферай остават с такива като Козара/Клюкара/Гъзара, Злюба и бурсука. Квит са.

# 1 379
Виктор си имал най-много приказка и бил най-близък с Мартинките…естествено, че той ще е най-близък точно с жените, които не го бръснат за слива - едната го отряза на първата приказка, втората е сестра му и третата е леля му. Вместо да има най-приказка с неговите момичета…
Аааа, ма неговите може да му налетят Joy

Много го хейтя Викторчо, но повече ме е яд, на онзи лигльо баща му, който го е зарязал. Директно виждам , какви щети може да нанесе липсата на мъжка фигура при едно момче. Но има време, ще възмъжее,. Баща му не му е помогнал, , но може да го направи стабилна жена или неговите деца

Общи условия

Активация на акаунт