🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 894
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 350
Голяма гавра с останалите жени, че оставят Марто и. Данка при тях. Да им наемат една хотелска стая и да се наслаждават на взаимната си любов.
Това не е предвидено в бюджета на предаването. Богаташът Мартин купи на Данка парцалки за 60 лева, достатъчно.

# 1 351
В епизода във вторник-Данка пере гащи и чорапи на Марто. В сряда- Данка върти черпака. В четвъртък-Данка пуска прахосмукачка в западното крило на имението.
😅😅😅😅😅😅
А през това време Марто прави бесни купони с останалите моми. Ако са умни, трябва да започнат да го ухажват и да говорят с него, за да се видят истински реакции на Даниела. Какво са се начумерили 😅😅😅

# 1 352
И аз мисля, че най-вече страдат за приятелките  си , тъпо им стана, че остават сами. А не че толкова злобеят за великата любов. По-скоро не вярват в нея и смятат, че всичко е фалш.
Чисто  по детински си ги е и яд, че баш тази най-неприятната ‘спечели’, но и това си е в реда на нещата Simple Smile

# 1 353
Синтия е много груба днес, разваля хубавите впечатления от вчера. Има скрита злоба в нея.
Баш..
Сигурно и на децата в детската СИ градина така ще им вика....на животни.
Money Head Band

И тя се правеше на света вода....ама се пропука и се видя каква е..злобарка и тя
Абе повечето с детските градини и мечтите да са учителки, не са стока. Често не са особено интелигентни. Избират си най-лесните за манипулация и да не им противоречат. Циклят и се правят на кралици сред дечурля.

# 1 354
В следващия епизод:
Даниела пере  гащите на Марто - от време на време ги разбърква с пръчка в легена и плаче...Чуди се къде е предницата и къде е задницата им, за да ги простре. Бай Марто пристига, развеселен от поредния ергенски запой, и й отговаря със специфичния си селски хумор ''Жълтото отпред, кафявото отзад, булка!'', като я плясва звучно по задника. Даниела продължава да плаче, защото вече не е духовна личност. Марто й предлага да отиде с него в спалнята, за да върне духовния й живот. Ферай непрекъснато плаче за луканка, настанена в кошарка, в спалнята на младото семейство. Даниела е валидирана, пронумерована и прошнурована. Енергиите й  са разконцентрирани...
Марто е заспал, паднал възнак на спалнята, с едно полуотворено око, като преди това й е споменал, между другото, че ще я валидира, докато тя не си изплати всичкото дрешки и герданчето. Даниела вече пише третата си книга ''Домакиня за милиони''.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 22:58 от Карла_Карла

# 1 355
Голяма гавра с останалите жени, че оставят Марто и. Данка при тях. Да им наемат една хотелска стая и да се наслаждават на взаимната си любов.
Сега знаем защо те остават там, за да правят шоу😄

# 1 356
Защо? Защото не могат си запрат злобата към Даниела ли? Нали не си харесват Мартин?

Цупене и елементарни демонстрации. Само става ясно що за стока са.

# 1 357
  • София
Откакто Диана излезе май и луканка няма. Горката Ферай.

# 1 358
Гавра щеше да е, ако бяха останали с отрязаните от Марто. На тим В&В какво им пречи двойката? То вярно, че от егото на Косара почти не остава място в къщата, ама чак пък толкова…

# 1 359
Синтиааа, вие сте роднините от Чепеларе, не от Пазарджик. Ще прощавате, гледам със закъснение. Grinning

# 1 360
Стана ми тъжно. Харесвах и трите момичета на Марто, особено Мартина и Ана-Мария. Напълно споделям емоциите на останалите - в подобен формат часовете са дни. Създават се отношения, приятелства, връзки. Намирам са отвратително решението нахиленият Мартин и изгората му да се топосат в центъра на всеобщата печал. Да не би да чакаха аплодисменти? И да уточня - тъжно ми е за момичетата. Яд ме на жени като Даниела, които показват пола ни по един дълбоко отблъскващ начин, смаяна съм от степента на малоумие на Ферай и крайно разочарована от Мартин, който е всеизвестен нарцис, но такъв тотален глупак го виждам за първи път. Е, наистина успя да е единствен. Излъга го една селска мома с подменени външност, име и биография. Не зная гледа ли се сега. Хората по принцип си се обичат и все си намират оправдания, но се надявам, че поне скрито се свива от срам за избора си- не просто да лапне по това нещо, а и да нарани останалите, щото видиш ли, не може да изтрае до финала на формата, толкоз го затресе меракът. Е, може пък със застаряващите нарциси да е така...времето изтича.

# 1 361
Според мен Даниела е отказвала интимност с Мартин след като са останали сами и тогава е приключило всичко между тях, още в Шри Ланка...
Според мен си беше прецакана и притисната да си "легне" с него, което е отвратително.

# 1 362
Защо да е прецакана?! Можеше да си постави условията, както го е правила досега.

# 1 363
Синтия и Адриана как слухтят. Горките комплексарки.

# 1 364
Косара толкова засегната и разплакана все едно Мартин лично я е отрязал! LaughingLaughingLaughingLaughing
Радвам се, че отпаднаха от най-неприятните и злобни кокошки.
Мартина, най-красивата жена! Дий, конче.
Щерка ми я гледа и няколко пъти ме бута, мамо Козара го харесва Мартин, направо ме разби..
Наблюдателно ви е детето, това го повтарям отдавна . Сега съм сигурна, че ще се пробва да я валидира пред Даниел, тя за това е в предаването , иначе си приписва собствения фалш и отношение на Данка

Трите Мартинки си тръгнаха с достойнство, харесаха ми като реакция много (ех да бяха шътнали на тяхно място Коса , Льоса и Броненоса)
Вчера на срещата на Синтия, се зачудих, защо не я понасям, какво не съм и харесвала, друг път да не си подлагам на съмнение интуицията

Общи условия

Активация на акаунт