🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 839
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 305
Горкия лальо вика: ще си танцуваме, купонясваме, поркаме...
А то кво излезе - отвсякъде около младоженската спалня ще слухтят гневни девойки.

# 1 306
  • Stockholm
Много смешно ми стана. Дават кадър на кокошчиците, насядали по диваните, а сред тях и един кокош Мартин Joy

# 1 307
Е..той и на церемония може да ги изгони. Ква е разликата?? Все накога щяха да излетят и другите....то все си е обидно като не ти дадат роза.

То обидно е че са влязли..ама айде да не почвам

# 1 308
Вметката на Ферай, че искала кошара в стаята на влюбените бе топ криндж.
А още по нелепо стана Данка като отговори - Да, защо не. Bowtie

# 1 309
Мартин постъпи по най-малоумния и унизителен начин!
Избра окончателно Даниела меркантилната, гонейки три момичета, две от тях,
които имаха чувства към него?!
По-малоумно решение не е имало!
Сега какво ще се гледа - ,,любовта" на Мартин и Даниела.

Аз все си мисля гледайки я, че Анна Мария толкова е взела от живота, толкова е живяла и обръгнала, толкова секс е правила и то като във филмите навсякъде, че едва ли може да обича вече истински. Тя по опит е 100 годишна

Ще харчи парите на някой балък, като Даниела и това е. Много малко жени обичат истински- другото са сметки

# 1 310
Аз не разбирам толкова негативните коментари за групичката на ‘злобарките’. Ами те няма какво да правят там , станали са си близки и откровено има някой, който смятат за фалшив и ги дразни много. Очевидно Мартин и писателката не са заедно вече, така че вероятни са имали право. Какво толкова като я обсъждат? Не е като в предишните сезони да е някакъв махленски тормоз. Не я харесват момичетата и го показват. Та ми е странен този хейт при положение, че Даниела си е скандална и адски неприятна персона.

Да манипулират мнението на хора в група срещу някого и да го изолират е вид тормоз.  Ивет го каза в Надкаст, а днес станахме свидетели пред камера как се обсъждаше "с кого ще си говори Ферай ако Даниела си замине - спокойно няма да има с кого да си говори" . Да мачкаш някого е много подло и злобно действие и говори за нисък морал.

# 1 311
Виктор един път да каже нещо умно. Тези момичета трябва да пораснат и да не се бъркат там, където не им е работа. Мартин и Даниела имат право да взимат решенията си, дори това да означава да си счупят главите.
Те толкова са си свикнали с приятелките, че дори ергените не ги вълнуват толкова.

# 1 312
# 1 313
Дреме им на девойките за Мартин - проблемът им е, че Даниела излезна по-горна и преждевременно пенсионира три ергенки наведнъж. Като не искат да ги гонят, да не бяха влизали, чувства не съм видяла досега. А не, видях, Люба към Мартина.
Та Косара и Люба се нервят, че не са А отборът, който влияе директно върху мнението на Мартин, както се случи с Елвира. Другите пригласят, за да не се окажат на топа на устата, колкото може по-разпалено, че никога не се знае.

# 1 314
  • ВАРНА
Мартин би могъл да продуцира следващия сезон на ЕргенЯ.Ще направи чуден каст и ще вкара интриги и сеири,защото отвътре му идва.

# 1 315
Надписът на розовата блуза на Виктор е абсолютно по Темата😉

А иначе по Драмата 🙃 на вечерта: Мисля, че в така красивата и истинска любов между Дана и Мартин, няма място за останалите девойки. Заветното желание ма Мартин беше, да са двамата заедно. Поне аз си представям, че най- истински се опознавате щом сте сами, двойка, а не като на лагер😵💫
Ами взеха се, добре, да се усамотят и толкова: дори на многолюдни селски сватби, накрая младите се усамотяват… е, пред вратата ги дебнат и слухтят роднини, но поне се усамотяват. А сега- или не искат толкова” младите” или Продукцията не им дава?

Каквото и да е- добре дошло е за Данка и Ферай 😜

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 22:12 от ellis

# 1 316
В епизода във вторник-Данка пере гащи и чорапи на Марто. В сряда- Данка върти черпака. В четвъртък-Данка пуска прахосмукачка в западното крило на имението.

# 1 317
Добре, де, значи и аз съм от групата на злобарките - не искам да гледам повече Мартел&Дана!
Да, предпочитах да останат АМ, Марта и Силва, отколкото тия два гущера!
Не знам... Все едно мъжа ти/ приятеля ти да ти каже, че се е влюбил в друга и иска да е с нея, а ти трябва да си стегнеш багажа и да си ходиш...Много нагло и долно, Мартел ми затвърди мнението за него, че е "##@$_---?-&_!
В потрес съм...
Мартин не е бил гадже на никоя, нито ги е залъгвал. Като предишните ергени избраха една нямаше такъв рев.
Ама той и гадже да е, и женен да е, ако се влюби в друга наистина и с убеждение… Не знам, някои жени биха предпочели да са с мъж, дори той да се чувства с тях насила ли?

# 1 318
Сега отпадналите ще дойдат на партито

# 1 319
Най-добре да ги сложат в обща спалня.

Майтапа на страна, не е гот така. Нали уж предаването е да се търси любовта. Когато са я намерили е редно по живо, по здраво и да са живи и здрави младите.

Общи условия

Активация на акаунт