🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 197
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 680
Явно Ферай няма проблеми да я сравняват с куче, след като дружи с Данчето. Вие защо имате вместо нея? Grinning Аз не смятам, че е куче, те са на светлинни години пред мозъка на Ферай.

# 1 681
Много ми се иска някой да направи gif как Косара казва депресанти. Не мога да гледам целия епизод само това да намеря !

# 1 682
Да и на мен така ми изглежда, все сама ходи до Коачела, до Мексико, Туркс и Кайкос, Миконос, Капри...е така ти е Роси....ами да си била малко повече були през живота си, може и да си имаше приятелки, щяхте да си ходите заедно в Джанъм на купони
Хммм, да пътуваш с чужди пари е качество, така ли? Щото ме съмнява Роската да си е спестила от заплатата в ресторанта за Туркс и Кайкос…

# 1 683
По повод на твърденията, че Даниела не харесва развитието на събитията - аз не останах с такова впечатление. Изглеждаше много щастлива, че е "избраната", освен ако и мен ме е метнала. А в случай, че не иска да живее с Мартин в имението, можеше спокойно да откаже като включи един от многобройните си "принципи", така че мисля всичко е наред.

Даниела е щастлива, че е "избраната", но не е щастлива, че трябва да си плати цената - да даде на Мартин това, за което я избра - sex и нищо друго.
Да преписваш "50 нюанса сиво" и да ги прилагаш на живо са две различни неща.

# 1 684
Едно е да се адаптираш в Европа, друго е в Америка. Тя само с баща си ли да общува?
Ние дето сме си в БГ-то имаме други дертове.
Мисълта ми за Росица е, че не е толкова лесно  да се впишеш в американската среда. Все пак все още е жива в онази токсична среда.
Като я гледам се вписала само в лицемерието. Не изглежда да общува с много хора.
Да и на мен така ми изглежда, все сама ходи до Коачела, до Мексико, Туркс и Кайкос, Миконос, Капри...е така ти е Роси....ами да си била малко повече були през живота си, може и да си имаше приятелки, щяхте да си ходите заедно в Джанъм на купони
Ако си неудовлетворена, мрънкаща  и не вписваща се в никоя група все тая къде си. Те, другите не са виждали свят само Росица.

# 1 685
Даниела като победителка колко ще получи? Дали ще си покрие дълговете поне?
Ако е имала акъла да се договори, защо не! "Събарям ви най-специалния ерген, промотирам си книгата и доказвам, че работи, а вие ми плащате запорите. И сме на чисто." Ако това стане, ще я приема за по-умна, отколкото изглежда.

Да, бе да. Ще обещаят на Айгюл, световно неизвестната писателка такива пари.Тези същите, които за Гривните дадоха 20-30 хиляди за награда.

# 1 686
Даниела е щастлива, че е "избраната", но не е щастлива, че трябва да си плати цената - да даде на Мартин това, за което я избра - sex и нищо друго.
В темата май цари убеждението, че сексът е голямо мъчение за една жена.

# 1 687
На мен Росито от будеща съчувствие и симпатия, постепенно ми стана неприятна. Още с ревовете си, защо не я харесват мъжете в къщата. Ето, на Любака дори му "изневериха", но той само лежи и гледа лошо, не се е разциврил горко и да хукне при психоложката. Не ми харесва как се приши към Данка и Фери, не ми хареса й злорадата й реакция вчера, че доброто било възтържествувало, като изгониха Мартина, Ана Мария и Силвия.
И без тях в къщата, Росица пак само ще гледа завистливо от някой ъгъл зад саксията и главна роля никой няма да й даде. Разочарова ме, можеше да бъде идеален контрапункт на простоватите кифли, да покаже качества и друго ниво, уви. Визуално ми е малко по-хубава от Силвия. Много малко.

# 1 688
В случая коя възхваляваме?
Ако е Росица, мнениието ми е че все пак е преживяла нещо повече от Косара, Любомира и Бранка.

# 1 689
Според Маги Томова къщата опустяла. Тръгнали си сърцето, душата и ума на къщата.
Добре, права съм била миналата година.
И кой по дяволите на 40 години се снима така?

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:06 от Glutenfree

# 1 690
Щеше да е контрапункт ако имаше и други като нея.. Само че там или са булита или лакеи и една Даниела.. Самият факт че все още е център на дискусии без да й се даде възможност за нормални взаимоотношения с момичетата и ергените, а само с малоумната психоложка, говори за това че е конкуренция. Никога никого не е нападнала, а само имаше глупостта да сподели грешната си може би, а може би не, радостна преценка че Виктор се е опитал да я целуне и после последва цунами от интриги, агресия и изолация..Чиста проба женска завист и комплекси. Виктор нямаше куража да се противопостави на глутницата, за разлика от Мартин

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 16:55 от Catfish

# 1 691
В случая коя възхваляваме?
Ако е Росица, мнениието ми е че все пак е преживяла нещо повече от Косара, Любомира и Бранка.
Да, депресия, а те тепърва ще я преживяват, защото тяхната снощи почна.

# 1 692

В темата май цари убеждението, че сексът е голямо мъчение за една жена.

Не за всички жени.
Даже и в "ЕргенЯ" има напористи булки - КлЪвдия щеше да тръшне Виктор на масата от желание.
Специално Данка е по-скоро фригидна, но това го прикрива с големи претенции и изисквания.

# 1 693
Не подценявайте злобара Мартин. Ще раздвижи обстановката. Имайте търпение.

# 1 694
Бе зле си е Росица, може да бъде симпатична само с безпомощността си и с това, че е естествена визуално. Не е тъпа, нормално момиче е, но при положение, че нито е конкуренция за мъж, нито е първа красавица, така да настрои другите срещу себе си, значи нещо не е ок.
Чувство за хумор няма, не е забавна, лека и приятна компания, струи една меланхолия, безнадеждност, а е младо момиче, ужас!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 22:05 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт