🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 665
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 340
Обаче последната анимация на Неделчо е....
Гласа на Злюба 🎯
Джиприсанчи 🎯
Психоложката с възглавницата 🎯
Как е нарисувал Злюба, АМ, Силвия и Мартина 🎯

😂😂😂

# 2 341
Обаче последната анимация на Неделчо е....
Гласа на Злюба 🎯
Джиприсанчи 🎯
Психоложката с възглавницата 🎯
Как е нарисувал Злюба, АМ, Силвия и Мартина 🎯

😂😂😂

Е Люба направо кърти....къде го гледате това? Laughing

# 2 342
Скрит текст:
Такава мъка е слушането на подкаста с Мартина. До средата съм и нищо не мога да издвоя. Какво е това? Никакъв изказ. Попара.   Не мога да се концентрирам. На няколко пъти ме изгубиха. Даже Неделчо в един момент не беше продумвал дума от 15 минути. И как я гледа....като не особено голям фен. Запомних само че са близки с Туджаров. И кучето диша в микрофона.
Тая жена... прекроила се, направила се на нещо, но просто изключително много е елементарна.
Но нищо, сигурно ще се намери някой и за нея. Поне верни дружки си има. А пък и от фенове които не могат да повярват колко е сладка няма зор.
Не, просто не мога, спирам да ги слушам.
Ами аз пък не можах да догледам подкаст със Силвия. Не спира да се смея като луда и обяснява как се радва  че попадна в Ергена, че е фенка на всички реалити и  за своя важна мисия в Ергена. И това е майка на 2 деца, тя се държеше сякаш  сама дете, което за първи път са завели в Диснейленд😆
Тя каза, че никога не е пътувала със самолет до сега, това наистина си е било приключение за нея. И това, че е на 37 не я прави стара за емоции. Кой знае колко е копняла някой ден да отиде на екзотична почивка. 
Чакайте да гледате Ферай в подкаста. Тя милата ако и слоат луканка няма да каже нищо от ядене. Иначе като капацитет със Силвето са на едно ниво. На мен ми е чудно дали Даниела ще отиде след края на предаването.
Всички нападат носа, но зъбите са още- по не на място.
Да, но Силвия е 10 години по-голяма и с 2 деца и с претенции за по-сериозна и отговорна жена. А не е.
Ферай вятър я вее на бял кон.
Точно😆

# 2 343
И Мартина има бутик за дрехи 😬

# 2 344
Подкастът с Мартина:

— Поканена е да участва през Инстаграм (като повечето). Трудно се навила да влезе, но била в период от живота си, в който ѝ било скучно.
— Не ѝ е харесала целувката с Мартин. Не било “уау” и не се усетили взаимно.
— Не мисли, че АМ наистина имала чувства към Мартин, просто ѝ харесвало да прави стратегии, защото била много умна. (🙄) Силвия каза нещо подобно вчера.
— Изпусна се, че за целувката между Мартин и Даниела е разбрала на синхрон, не от някой в къщата. Също, на синхрон ѝ намекнали за трети ерген и как може да накара Мартин да ревнува.
— Мартина не би си взела мъж с нисък доход, но видиш ли причината не е, че е меркантилна, а защото тя си имала доход и не искала мъжът да се чувства потиснат.  
— Извини се публично на Йоана. Реакцията ѝ била недоволство към продукцията. Помислила си, че е нагласена победителка, заради статиите в жълтурките преди започването на снимките.
— Мартина казвала на Ферай какво да говори на Мартин, за да остане. Даниела ѝ казвала какво да говори на Васил.
— Не би искала връзка с Мартин вече, но нямало смисъл да го коментират, защото той си е обвързан (спойлер, че Мартин и Даниела още са заедно? Или пък си е намерил нова?)
— Потвърди, че Росица сама се е дръпнала от всички и думите на Ивет били лъжа. Каза, че Росица правила злобнички изказвания и нарочно се вкарала в ролята на жертва, за да е на екран (защото не ѝ потръгнало с ергените и това бил единственият начин да я излъчват). Въпреки това, не таяла лоши чувства и в редките случаи, в които Росица искала да говори, Мартина не отказвала.
—  Бизнесът ѝ е… Бутик за дрехи. Туджаров я подкани да разкаже за него, но тя само каза, че били италиански и било “сложно”.
—  На блица Мартин взе всички точки.

Често се отклоняваше от темата и Неделчо се поизнерви. Той я пита нещо, тя почна да му прави някакви комплименти, след което той отговори (с равен тон) “Да, супер, кажи сега за въпроса”. Или тя го пита помни ли някаква сценка, той отговаря, че е забравил, а тя продължава да му иска детайли какво мислил. Накрая се сопна “Е, казах ти, че не помня конкретната случка”. 😁 Туджаров обаче доста я харесва.

Доста глуповата жена. В предаването не си личеше чак толкова много. И е малко инфантилна. Като разказваше как слонът облекчил физиологичните си нужди във водата, умираше от смях. 🙄 Поне беше весела, както обикновено.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:12 от Lilly_85

# 2 345
Не смятам, че е спойлер, че Мартин е обвързан, по-скоро вече е разбрала какво е спойлер и говори за ситуацията, която знаем до момента, а именно, че си е избрал жена.

# 2 346
  • Обран бостан ;)
Подкастът с Мартина:
Скрит текст:
— Поканена е да участва през Инстаграм (като повечето). Трудно се навила да влезе, но била в период от живота си, в който ѝ било скучно.
— Не ѝ е харесала целувката с Мартин. Не било “уау” и не се усетили взаимно.
— Не мислила, че АМ наистина имала чувства към Мартин, просто ѝ харесвало да прави стратегии, защото била много умна. (🙄) Силвия каза нещо подобно вчера.
— Изпусна се, че за целувката между Мартин и Даниела е разбрала на синхрон, не от някой в къщата. Също, на синхрон ѝ намекнали за трети ерген и как може да накара Мартин да ревнува.
— Мартина не би си взела мъж с нисък доход, но видиш ли причината не е, че е меркантклна, а защото тя си имала доход и не искала мъжът да се чувства потиснат.  
Скрит текст:
— Извини се публично на Йоана. Реакцията ѝ била недоволство към продукцията. Помислила си, че е нагласена победителка, заради статиите в жълтурките преди започването на снимките.
— Мартина казвала на Ферай какво да говори на Мартин, за да остане. Даниела ѝ казвала какво да говори на Васил.
— Не би искала връзка с Мартин вече, но нямало смисъл да го коментират, защото той си е обвързан (спойлер, че Мартин и Даниела още са заедно? Или пък си е намерил нова?)
— Потвърди, че Росица сама се е дръпнала от всички и думите на Ивет били лъжа. Каза, че Росица правила злобнички изказвания и нарочно се вкарала в ролята на жертва, за да е на екран (защото не ѝ потръгнало с ергените и това бил единственият начин да я излъчват). Въпреки това, не таяла лоши чувства и в редките случаи, в които Росица искала да говори, Мартина не отказвала.
—  Бизнесът ѝ е… Бутик за дрехи. Туджаров я подкани да разкаже за него, но тя само каза, че били италиански и било “сложно”.
—  На блица Мартин взе всички точки.

Често се отклоняваше от темата и Неделчо се поизнерви. Той я пита нещо, тя почна да му прави някакви комплименти, след което той отговори (с равен тон) “Да, супер, кажи сега за въпроса”. Или тя го пита помни ли някаква сценка, той отговаря, че е забравил, а тя продължава да му иска детайли какво мислил. Накрая се сопна “Е, казах ти, че не помня конкретната случка”. 😁 Туджаров обаче доста я харесва.

Доста глуповата жена. В предаването не си личеше чак толкова много. И е малко инфантилна. Като разказваше как слонът облекчил физиологичните си нужди във водата, умираше от смях. 🙄 Поне беше весела, както обикновено.
Ама как не. Sunglasses

Не само чете, но и пише тук и то отдавна Trollface

# 2 347
Като цяло е разочароващ подкаста. Винаги очакваме нещо по-интересно да излезе от хората, които са било главни действащи лица.

# 2 348
Сега слушам Мартина в Надкаста, с какво точно се занимава тази жена защото се говореше, че е държанка на бившия на Емануела? Мартина казва, че има добри възможности и я пишеха собственик на бизнес. Какъв е този световно неизвестен бизнес който не рекламира? Ако наистина сама се издържа евала, но ако някой я спонсорира и говори как не се интересувала от пари не е честна и само злобее, че на Даниела й се получи. Масово жените които се възмущават от Даниела се правеха, че са там за мъже които не харесват само за да седят на безплатна почивка. И да визирам Силвия и още няколко жени които явно нямат срам.

# 2 349
Ами и аз това от доста време питам в темата .. била е за малко с този Динев , сега са приятели . Ако има бизнес с дрехи ми се струва логично да си го рекламира доста в момента , защото сега се говори за нея , дори и Даниела беше споделила някакви нови модели на nixa.
Разбира се , че се дразни, че на Даниела и се получи , по-лесно е да обяснява как е била за любов и тн , отколкото да признае, че в общи линии е същата , но по-тъпавата .

# 2 350
Видя ми се доста странно, че не използва момента за реклама. Туджаров ѝ даде много добра възможност, няколко въпроса пита за въпросния бутик, а тя видимо не желаеше да говори по темата. Дали има, дали няма…

# 2 351
Мартина в Зад кадър каза че иска да премести бизнеса си от по-малък град в по-голям. Какъв бизнес, не е ясно. Туджаров я попита ако иска да каже за бизнеса. Не поиска.
В Надкаст казала че има бизнес с дрехи, но и това не рекламира, просто защото не казва нищо повече от : "имам бизнес".
В жълтурките се пише че живее във Варна. Там е имала връзка с някакъв богат земеделец. Също и че е работила като дама за компания. Не знам доколко е точно.
Но до колкото слушах в Надкаст, каза на Туджаров: "ти знаеш, идвал си при мен, аз живея добре, имам си всичко, затова бих искала мъжът до мен да има повече възможности от мен, защото не искам да се чувства зле покрай мен".
Добре, значи има възможности, но не иска да каже от къде. Докато всички други излизат и грабат възможности за популяризиране и реклами, тя не иска и да каже с какво се занимава....хмм.. ..
Съмнявам се от танци в дискотеки да се докарват такива възможности.

# 2 352
Не знам за Мартина, но поне това пухче Молито е много сладко.
Не ми харесва нещо и в нея, и в Йоана, че говорят по един много странен изкуствено хрисим начин за това как хората ги намирали съответно първата за добричка, втората за умничка за възрастта си. Нещо не съм на това мнение на тези хора. Не че двете ми се струват изначално лоши или супер неприятни, но нито в Мартина някаква невероятна доброта видях, а още пък по-малко мисля, че Йоана е изключително умна и възпитана за годините си. Сега то зависи и с какви други ги сравняват хората. Но с риск да прозвучи излишно грубо, ама аз на 20 не съм си и помисляла да преследвам чичковци по разни предавания и да ги заплашвам с компромати.
А Мартина ми се струва, че малко в повече се е филмирала, че Даниела я копирала. По-скоро Даниела използваше на няколко пъти разни характеристики, външни и вътрешни, на Мартина срещу нея, за да я уязви. Което е доста гадно естествено, но да я копира - едва ли.

# 2 353
Ами Мартина явно има малко повече акъл от Клюкара. Поне не си рекламира незаконния бизнес. С две мозъчни клетки, ама работят когато трябва. Joy
Данка пък набутала сестра си с фирмата за книгата и се прави на писателка - бизнесменка и тя. Готова да паразитира върху собствената си сестра. Фирми, екскурзийки, квото може да намаже и използва..

# 2 354
Според мен се притеснява точно да не я обвинят в користни цели за участието й - промотиране на бизнес и затова държи линията "аз съм бяла и добра" и премълчава.

Общи условия

Активация на акаунт