🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 640
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 400
Хахахах, този сайт кърти.
Статия “Ергенът Васил крие жена и деца!”
Отдолу статия “Ергенът Васил заживя с Адрияна”.

А ся, де. Кое от двете? 😁

Други култови заглавия:
“Косара открадна гаджето на Азис”
“Виктор има гей връзка с нотариус”

Тези дори да ми кажат, че небето е синьо, пак няма да им повярвам и ще проверя. 😁

# 2 401
  • Пловдив
Еми Васил се е разделил с жена си, заради Адрияна 🤣🤣🤣

# 2 402
На мен Надкаст с Мартина ми хареса.
Пак не нападна много Даниела, която се изказа за нея, че имала две мозъчни клетки. Каза, че много я е засегнало. Тя понеже Даниела е с две и половина, като едната е от падане на глава при раждането....
Ох, Марто стана злодей веднага. Само не знам коя визира, че дава интервюта и говори за него. Имаше ли някоя, която нещо го е засегнала или заради Даниела скача като петел? Много ми е смешно мъж да се впечатлява от клюки за него. Това затвърждава мнението на АМ, че е комплексар. Човек, който е сигурен в себе си и какво представлява не се впряга от хорски приказки.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:30 от Lotus32

# 2 403
Много ми е смешно мъж да се впечатлява от клюки за него. Това затвърждава мнението на АМ, че е комплексар. Човек, който е сигурен в себв си и какво представлява не се впряга пт хорски приказки.

Не само мъж, за жените също важи.
А Мартин си е едно уонаби и той, жаден да е в устите на хората. Защо иначе такъв успял ( уж) бизнесмен ще обикаля риалититата като пчеличка?

# 2 404
Ферай явно е напълнила деколтето след предаването, защото по време на снимките има много малък бюст.
Скрит текст:

# 2 405
Анимацията на Неделчо, е толкова добра, че като слушам Бубето и почва да ме боли гърлото😆. Гледах я поне 10 пъти. Всичко е перфектно
За Ферай -може ли за толкова кратко време да си направи бюст и да се възстанови?
.
Ферай явно е напълнила деколтето след предаването, защото по време на снимките има много малък бюст.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:28 от Labubu8

# 2 406
Скрит текст:

Ужас, на 23 години
Нямам филтри вика 😂😂😂

# 2 407
За Ферай -може ли за толкова кратко време да си направи бюст и да се възстанови?
Няма как толкова бързо. Като ѝ погледнах скорошните снимки, на всички е с блузи, които прикриват всичко - най-вероятно още е подуто и ѝ е дискомфортно. Но може да прави някакви нормални неща, не е нужно да е на легло.

# 2 408
  • Пловдив
Много ми е смешно мъж да се впечатлява от клюки за него.
Мъжът ми е с високо его и дори приятелства от детство е развалял, заради клюки. Най-мрази някой да говори неистини за него. Иначе е добряк и като цяло кротък човек, на фона на моя характер. А Мартин е с високо мнение за себе си и някак иска на всички да се хареса - това вече е фантастика по принцип.
Аз пък съм конфликтна и хич ми не дреме кой какво казал за мен, дори често, като знам първоизточника го пускам по пързалката.

# 2 409
Ужас, на 23 години
Нямам филтри вика 😂😂😂
На 23 - силикон, джуки и филЧри, на 33 - дългове, болки в кръсЧа и джиприсанчи. Trollface

Правила си е… Блондинг?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:55 от Lilly_85

# 2 410
Тъкмо и аз видях сторито на Мартин. Нещо ядосан ми се вижда. Кой пък толкова го е обсъждал.

# 2 411
Нищо и няма на психоложката Маги, поне аз не съм видяла нещо ненормално и потресаващо, в това което прави. Да, влязла е в предаването,  и какво точно очаквате да видите, че сте като на индивидуален сеанс ли? Много ясно, че ще се придържа в предаването към по-клиширани и по-повърхностни аспекти относно психологичното консултиране. Няма как да се случат нещата по друг начин,  за теми които стават всеобщо достояние. То, извинете, но в миналия сезон на Валерия 2 и станаха достояние всички възможни травми, барабар след това и видеа с психолога тогава с нея, та да ги гледат всички. Това за мен не беше изобщо ок и правилно да се случва.
Другото, което не ме интересува дали ще има се%с между Д и М. Не харесвам поведението, вижданията и посоката в която гледа Даниела. Не ми допадат прекалените корекции, не знам какво е искала да направи, но от себе си човек никога не може да избяга. В началото и се натегнах, но сега  просто се забавлявам с нея и Мартин. Скоро тийнейджърски нагони по ТВ -то не бях гледала. Много ми допада този прочит тази година на "Ергена". 😉

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 21:31 от Анонимен

# 2 412
Коментирахте ли Мартина в НадкасТ?

# 2 413
  • Пловдив
Не е ли бОндинг?

# 2 414
Бондинг е Joy

Общи условия

Активация на акаунт