🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 688
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 430
Много съм разстроена как се подигравате на Ферайчето. Може да не е образувана и да няма бакалийска или магистраторска степен от някой университет, но знае какво предлага и мозъкът ѝ няма нито една гънка, т.е. умна е и не е почнала да забравя (щото гънки и бръчки се появяват от старост, нали).

Poutine, естествено, че знае, че се пише хяалорон.
ИЗкаш да кажеш, че няма виШО образУвание ли?

Ми че за какво и е виШо като няма да работи. Тя чака принца дето като и кучи вилица тя ще поиска сервиз чаши....🤣🤣🤣а и кошарка иска.....

# 2 431
Чака принца на бял клон Simple Smile

# 2 432
Чака принца на бял клон Simple Smile
Ама накрая само коня ще дойде май....

# 2 433
Нищо, ще получи принц, който по цял ден стои на белия трон. 😁

# 2 434
  • България
Скрит текст:
Според мен Даниела много завиждаше на Мартина в шоуто. Завиждаше й на лекотата, с която общуваше с другите момичета, на това, че е харесвана, жизнена, витална...Даниела е пълен гьон в това отношение. Завиждаше и, когато Мартин канеше Мартина на срещи, ехидничеше. Завиждаше й, че не й се налага да си измисля автобиография и да внимава какво говори, в подкрепа на измислиците,  завиждаше й, че не й се налага да проси и 50 хил. в национален ефир...Триумфът на Даниела всъщност беше триумф над Мартина. За Мартин й е все тая.  В откъс от книгата й
/някой беше качил страници от нея по-назад в темата/ нарича мъжа ''плячка''.
Въобще не мисля, че й е завиждала за каквото и да е. Мартин още в началото предпочиташе да е с Даниела и си задържа интереса към нея след като целуна Мартина и се почувства гузен. С Даниела имат много приятни разговори, имат флирт, с Мартина нямаха нищо. А и Даниела защо да завижда, че Мартина се е сприятелила точно с такива жени като тези в къщата?
Като стрелец като Даниела мога да кажа, че е забавно да си уловиш "плячка".

# 2 435
  • София /Абсурдистан
Ще хване Данка не каквото иска, а каквото има там, каквото клъвне на въдицата. Може и да не е принц, но както се казва - в безрибие и раците са риби.

# 2 436
Значи ... Ана Мария е била четвъртият ерген... Гледам, че са ми изтрили предишния пост, не знам защо, като никого не обидих, само прилика открих, ама карай. Много лъже това момиче! Което иска си спомня, което не иска - се напъва, напъва, ама... не си спомня! Не понася Васил и според мен това е, защото не е с Косара. Тя каза, че още като се появил, Косара много си паднала по него. Нищо не ѝ бил направил, ама ей на - не го понася.
Издаде се и вероятно Даниела не е с Мартин, защото я зачекнаха за Юдата и тя каза, че много ясно, че Даниела е Юда, защото "тя предаде Мартин", което се опита да замаже, но стана ясно, че се издъни и тя го усети. Неделчо и Туджаров също, а те в такъв момент нито поправят, нито питат нещо повече, защото ще стане още по-ясно.
До средата съм, не ми се слушат повече глупости. Отделно говорът ѝ ме дразни и това колко пич, и над нещата го играе. Което е ясно - ясно е вече. Ако някой друг има нерви да го догледа, да разкаже после.
Хах, клъвна нещо Туджаров за гласа как си го преправя и той "това ми е гласът за пред микрофона", ама не му стана приятно и я скастри. Ми, Тудж, ако се чуеш отстрани... ще тръгнеш на вокален педагог.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 22:55 от DiaMia

# 2 437
Ще слушам като излезе утре, но Ана Мария ми е най-токсичната от всички. Най-нелепо ми е как я набеждават за умна. Мартин може заради нея да се е ядосал.

# 2 438
  • софия
Мартин е много тънкообиден и е в състояние да направи от мухата-слон. И преди съм го писала, очаквам яко да избухне в подкастите. Чакам си цирка и потривам лапички.

# 2 439
Може и Алекса да е казала нещо в Чакалкаст, не съм го гледала още. Не вярвам да е заради АМ, тя нали му се води уж приятелка.

# 2 440
Към края на подкаста с АМ съм - като цяло е скучен. Как уж най-големите образи все са скучни. След малко ще пусна резюме.

# 2 441
Ана Мария стабилно нахейти Васил, Росица, Елвира, Даниела. С Мартин явно са в много добри отношения,знаеше много лични неща за него,за семейството, бизнес партньор

# 2 442
Може и Алекса да е казала нещо в Чакалкаст, не съм го гледала още. Не вярвам да е заради АМ, тя нали му се води уж приятелка.
Слушах го, но невнимателно нищо интересно нямаше.

# 2 443
  • Варна
На мен ми хареса Мартина, добро момиче е и й пожелавам късмет с мъжете.

# 2 444
Подкастът с АМ:

— В миналия епизод Мартина беше захапала Неделчо, че я критикувал, но беше по-скоро на шега. АМ обаче като че ли наистина се е обидила, че я наричал интригантка. Първите 5 минути за това се обясняваха.
— Многократно нахейти Васил - не бил мъжкар, бил ходещ червен флаг, бил имитатор.
— Каза, че Ивет яко хейтила Росица в къщата, пък след излизането станали бфф и почнала да говори глупости за групичката, защото не я били канили на дискотека с тях. Потвърди думите на Силвия, че Росица изпадала в истерии в стаята (видимо беше, че АМ не е гледала подкаста със Силвия, така че явно е вярно). Росица ритала шкафчета, хвърляла шампоани и т.н. - Александра се преместила разплакана в друга стая и Росица ѝ държала сметка. Друго - многократно като се хранили, Роси виждала, че има свободно място на масата и демонстративно отивала да яде другаде. Дори я викали да седне при тях и тя отказвала. Казва, че нарочно се изкарвала жертва. Даже питала човекът, който им миел чиниите, коя му е любимата ергенка. 😁
— В спойлерите пишеше, че Даниела имала собствена стая. Оказа се частично вярно - била е в стаята на Мартинките, но след целувката между Мартин и Мартина се изнесла и отишла да спи в гримьорната (уж под предлог, че при другите ѝ било много шумно).
— Малко насоли Силвия, че интелектуално била в гимназията. Вярно е (но все пак доста гадничко, защото уж още са си приятелки).
— Била е “Бизнес дама на годината”, категория “Млад предприемач” през 2023. Не работи от 4 месеца, защото е бърнаутнала. Занимава се единствено със социалните си мрежи, също помагала на баща си (бизнес с козметика) по 1-2 часа на ден.
— Близка приятелка е на Пам от сезон 2.
— В блица Мартин обра почти всички точки. Изказа голямо неодобрение към Виктор 1 - бил “фалшив герой”.

Нищо друго интересно нямаше. Само хейт по Даниела (че била Юда и не ѝ пукало за Мартин) и самохвалство. Постоянно наричаше предаването “работа”. Изглеждаше странно, носеше худи и не си свали качулката (била се прибрала от дискотека в 5 сутринта).

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 23:48 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт