🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 686
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 490
Никакъв лаф не олицетворява написаното от мен за сестра й, нито за майка или баща й. Написах точно това, защото сто пъти се каза, че е добра дъщеря, защото не вади кирливите ризи на семейството си и пази имиджа им. Разбираме се, нали?
Какво социалистическо предприятие, какви пет лева, да кажеш с какво се занимават родителите ти, след зададен въпрос?! Нямало нужда да набляга на работнически произход... ами нейният си е такъв, на чий произход да наблегне?
Можеше да отговори и така - майка ми е лъв, баща ми водолей, а сестра ми риби. Безумие.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 10:12 от Tess d`Urberville

# 2 491
Сякаш тя не го е гледала този монтаж . Краули отговорила си вместо мен, само да допълня , участника е влязал, показва себе си достатъчно ясно , и го обсъждаме на макс. Не са влезли роднините му , така че , както не е възпитано да се обсъждаме по между си, толкова невъзпитано е и да обсъждаме хора , които не са част от риалити. Даниела никога не е твърдяла, че е родена със златна лъжичка в уста или сред интелигенция. Добрия изказ , и обноски, са си нейно израстване. Също и добро впечатление ми прави, че роден в БГ човек се българее , и иска да е българин. Нещо което и ромите вече , не искат и се срамуват...и май има защо

# 2 492
Къде е казала Данка, че иска да е българка?
Тя затова се е направила да изглежда като че ли е дошла от Мачу Пикчу, ама айде.

Също и добро впечатление ми прави, че роден в БГ човек се българее , и иска да е българин. Нещо което и ромите вече , не искат и се срамуват...и май има защо

# 2 493
  • София /Абсурдистан
Намирам АМ за изключително груба, проста, невъзпитана и арогантна селска пръчка.
Умна била, друг път.

# 2 494
Сякаш тя не го е гледала този монтаж . Краули отговорила си вместо мен, само да допълня , участника е влязал, показва себе си достатъчно ясно , и го обсъждаме на макс. Не са влезли роднините му , така че , както не е възпитано да се обсъждаме по между си, толкова невъзпитано е и да обсъждаме хора , които не са част от риалити. Даниела никога не е твърдяла, че е родена със златна лъжичка в уста или сред интелигенция. Добрия изказ , и обноски, са си нейно израстване. Също и добро впечатление ми прави, че роден в БГ човек се българее , и иска да е българин. Нещо което и ромите вече , не искат и се срамуват...и май има защо

Невъзпитано е да кажеш с какво се занимават родителите ти? Майка плаче! Flushed
Може би само за сестра й можеше, че и тя стана част от риалитито...

# 2 495
  • # супернатурална #
Първо, това да обсъждаш/говориш за родителите си на първите срещи е изключително неуместно. На директен въпрос отговори кратко, и премина на друга тема. Уж Даниела била материална, а е много важно да се знае произхода. Вие питате ли какво работят родителите на първите срещи? Какви са-да, но чак какво работят? И то големия произход в БГ, като и на министрите/нотариусите корените са им в селата. И да, внушението, което правиш за сестра и е показателно. Защо не избра друг пример?

# 2 496
Много ми е смешно мъж да се впечатлява от клюки за него.
Мъжът ми е с високо его и дори приятелства от детство е развалял, заради клюки. Най-мрази някой да говори неистини за него. Иначе е добряк и като цяло кротък човек, на фона на моя характер. А Мартин е с високо мнение за себе си и някак иска на всички да се хареса - това вече е фантастика по принцип.
Аз пък съм конфликтна и хич ми не дреме кой какво казал за мен, дори често, като знам първоизточника го пускам по пързалката.
Там е въпроса, защо търси одобрение от другите ако сам е сигурен в себе си. Той е уважителен към дамите, но някоя малко да го засегне и става друг човек. Самият факт, че изневерява доказва, че избива комплекс по този начин. Аз го харесвам като ерген, защото не е типичен лигльо да им сваля звездите и до сега се държи уважително с дамите вътре, но има някой черти дето сам си ги изтъква. Като цяло аз съм на негова страна и до сега не чух някоя да го напада в интервюта. Какво го е ядосало освен ако не е нещо за Данка. Той ще я пази.
Не всеки, който се ядосва, търси одобрение или на АМ клишетата с комплексите.
Може да мисли обиждащите го за доста глупави и да го е яд, че такива се изказват за него. Може да не иска хора да си правят PR на негов гръб. Може да е злобен или отмъстителен по природа и да му харесва да поставя хората на място. Може да го приема като правда или като "да не си оставяш магарето в калта".
По принцип се видя в предаването, че обича клюките. Но пък не значи, че няма право да си каже неговата страна на нещата.

# 2 497
Сега и това ли стана проблем, не казала какво работи майка ѝ? Чудите се какво да си изсмучете от пръстите вече. ЕГН и биография на родителите не щете ли, за да намерите за какво още да се подигравате? Както големият грях, че си била сменила името - е то и в темата се вижда защо - шалварка, Айгюлка, Айше и какво ли още не беше. И темата си има булита, якото е, че Даниела побърква с непукизъм.

# 2 498
Аз лично на сеирджии отговори за личният си живот не давам. И всичко зависи кой пита. Ако е  опознавателен въпрос, някой се интересува и вълнува за мен , съпричастен е , да мога да споделя. На такива ,които си търсят дъвка да си оправят дъха - игнор .

# 2 499
Защо да е за подигравка семейството й, за вас за подигравка ли е? Явно да, щом ми приписвате тази теза.

Сега пък ''уж'' Даниела била материална! Не е материална, много е духовна!
Мартин я попита какво е семейството й, явно е неуместно (защо?), това срамни въпроси ли са? За кого биха били такива? Само за някой, който се срамува от семейството си, за никой друг! Вие като сте се загаджвали с някого, не сте ли го питали за семейството му, за приятелите му, че това са най-елементарни въпроси.

Нетактични били тия въпроси, зависело кой пита..., ами настоящата й любов Мартин я пита, не врагинята й Мартина. Дълбоко се съмнявам Мартин да е искал да я уязви, интересува се човекът, любимата му каква е, що е, от къде е, съвсем, съвсем нормално!

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 15:32 от Tess d`Urberville

# 2 500
  • # супернатурална #
Мартин я попита, тя отговори, той не задълба-значи го удовлетворява. Само БГ Мама иска сеир и, ако може, Даниела в калта.

# 2 501
Като си я пита на саме ,  ще му отговори . На вас защо ви е важно , не ми отговаряйте , знаем

# 2 502
Ами откъде да знам защо да е за подигравка, който намира за смешно Айгюлка, Айше, шалвари, Чепеларе, той да каже какво има за подигравка. Тя на Мартин може и зад кадър да му е казала, ако се е интересувал чак толкова, колкото и вие.

# 2 503
  • Обран бостан ;)
Намирам АМ за изключително груба, проста, невъзпитана и арогантна селска пръчка.
Умна била, друг път.

За капак - фалирала бизнес дама на годината. Sunglasses

# 2 504
Мартин я попита, тя отговори, той не задълба-значи го удовлетворява. Само БГ Мама иска сеир и, ако може, Даниела в калта.

Защо ще бъде в калта Даниела? Какво ако сподели за себе си ще бъде в калта? Истината? Според теб явно е срамна. Аз нищо срамно не виждам.
Много се вживяваш и виждаш някакви страшни врагове на Даниела.

Общи условия

Активация на акаунт