🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 729
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 505
А откъде знаем като факт, че си е сменила името, че съм изпуснала?

# 2 506
По-добре е децата да не говорят за родителите си пред камера, освен ако не са дали изрично разрешение. Те не са се записвали за риалити. Важи за всички участнички, не конкретно за Даниела.

# 2 507
  • Street of Dreams
Какво е това разбиране, че хората се определят какви са по това, какво работят? Това някакъв остатък от комунизма ли е?

# 2 508
  • # супернатурална #
Всеки има скелети в килера, вероятно Даниела не прави изключение. Достатъчно са ни ги тракали пред очите предишни сезони, и тук добре се представиха Виктор, Любомира, Косара, макар и със загатване...кой още разправяше за развода на родителите си...
И айде да не се надлъгваме! Тук от един предполагаем любовник направихте цял сериал, вижда се как се гледа под лупа Даниела и се чака да стъпи на криво ( според вашето криво) за да почнат съчинения по тема.
Аз не виждам и нищо лошо да си смениш името, но някои го изкарват голям грях.

# 2 509
По-добре е децата да не говорят за родителите си пред камера, освен ако не са дали изрично разрешение. Те не са се записвали за риалити. Важи за всички участнички, не конкретно за Даниела.
В това риалити точно, не гостуват ли и родителите?
Да, всичко е остатък от комунизма, на запад никога не питат за семействата си и не ги интересува.

Така, мен изобщо не ме интересува бащата на Даниела дали е университетски преподавател, хамалин или боксьор.
Нищо срамно няма и да е (ако), алкохолик. Нито е първи, нито единствен, тя няма никаква вина за това.
Разбира се, че никой не очаква да се споделят такива неща не само в ефир, но и на ново гадже.

Но - това, което на мен ми направи впечатление е, че тя категорично шикалкавеше на зададения от Мартин въпрос, като тук въобще не коментирам на място ли е или не, да се задава такъв въпрос на първа/втора/трета среща.
Между другото, това не им беше първата среща и те са в етап на опознаване. Тези въпроси за мен са нормални, мен също са ме питали, аз също съм питала, очевидно за други хора също е нормално. Защо се намесва срам, не мога да кажа, който го е срам си е негов проблем.
Вероятно ги е срам хора, които биха искали да се представят за нещо различно? Нещо различно включва и произхода, да.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 11:16 от Tess d`Urberville

# 2 510
В това риалити точно, не гостуват ли и родителите?
Не мисля, че е задължително. В предишни сезони сме виждали приятели, вместо родителите.

# 2 511
  • # супернатурална #
Не виждам защо Даниела да задоволява нездравия интерес на публиката. Всеки сам си преценя какво парче от душата си да продаде. За сега Даниела не се дава.
А и който не я харесва и с баща преподавател щеше да се подиграе. Нещо от сорта "виж докъде е стигнала".

# 2 512
И аз да попитам откъде тръгна тази история със смяната на името и сигурна ли е или са някакви клюки, че нещо съм изпуснала?

# 2 513
Сякаш тя не го е гледала този монтаж .
Тя в подкаста разказа доста неща, които ги няма в епизодите и ми се струва, че отново доста неща ще съвпаднат с крайната версия на Мартин, когато гостува.

# 2 514
  • # супернатурална #
Ох, Марти по БТВ. Една мусака не може да направи, без да включи "любовни закачки" и така....5 часа. Тя няма проблем, че я възприемат като сексуален обект. Проблемът и е, че това не винаги сработва. Да не кажа -почти никога.
Но пък евала и, че признава, че Мартин е развил силни чувства към Даниела. Умее да губи с достойнство.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 11:29 от Г. Краули

# 2 515
  • София
Даниела не е длъжна да отговаря на въпросите относно семейството си пред камера. Нормален опознавателен етап с опознавателни въпроси щеше да бъде, ако са навън и няма камери. И да, тя участва в реалити, а не родителите й и не е длъжна да ги намесва. Не е задължително родителите й да участват в този цирк Ергена, никой не може да ги задължи или обвини за евентуалното им неучастие.

# 2 516
Къде точно я гледахте Ана? Няма я в ютюб в Надкаст(не при Туждаров)? В Бтв ще е утре.

# 2 517
Не виждам защо Даниела да задоволява нездравия интерес на публиката. Всеки сам си преценя какво парче от душата си да продаде. За сега Даниела не се дава.
А и който не я харесва и с баща преподавател щеше да се подиграе. Нещо от сорта "виж докъде е стигнала".

Ами тя публиката така или иначе я разкости. Важно е Мартин да знае каква е, ние няма да се женим за нея.

# 2 518
Да, всеки сам си преценя, така е. Даниела не си продава душата в ефир, която явно се изчерпва с какво се занимават родителите й, нещо, което всеки нормален човек пази в абсолютна тайна, така е, но няма проблем да се продава, извинявам се, влюбва само срещу шопинг, плащане на наем, екскурзии и пр. духовни придобивки.

Ма естествено, че не е длъжна да отговаря на този въпрос, както не е длъжна да отговаря на каквито и да било въпроси! Тя си преценя! Зрителят пък си преценя за себе си според нейните отговори и съответно липса на такива.

Не знам откъде тръгна това за името Айгюл, май от проверка за фирмите й, но не съм сигурна.

# 2 519
Къде точно я гледахте Ана? Няма я в ютюб в Надкаст(не при Туждаров)? В Бтв ще е утре.
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-anna-mar … -predavaneto.html

Общи условия

Активация на акаунт