🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 681
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 520
Да, но щом е в посока негативи за Даниела, можем да издребняваме в  безсмислени спорове - защо употребила евфемизъм по отношение на баща си, вместо да каже истината, защо шикалкавела при въпрос за трети лица без връзка с предаването.
А Мартина, като основен играч , че на конкретния въпрос относно бизнес, занимание, финансово съществуване отклонява питането с хихи михи в продължение на два часа, какво прави?!
Това е шикалкавене от ниска проба, но с нейния капацитет дотам.
Избягала от отговорите в студиото, но те си висят в пространството и още повече засилват усещането за нещо съмнително, нелицеприятно и не за споделяне.
Но не копаем в посока, защо аджеба Мартина бяга по тъча като участник, а по направление  роднини на  участници.
Даже и не ме вълнува как се препитава Мартина. Подозирам, че е  с ценното участие на силиконовия си бюст, който изтъкваше и без нужда.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 11:46 от проксима

# 2 521
Представях си, че ще ми е интересен надкастът с Анна-Мария, но към средата вече се усетих, че поглеждам колко още остава, защото ми беше доскучало.

Не мисля, че е по-умна от другите. Аз лично не намирам Мартина за глупава, така че А-М дори и от нея не ми изглежда нещо по.
Според мен й се иска да е зъл гений, или въобще някакъв гений, но е елементарен провокатор. От тези, които от желание да се отличат, мятат някоя друга думичка и чакат отстрани да гледат цирк, но ако трябва да се обосноват за нещо, губят ума и дума. Самият Мартин добре й го каза на кръга. А тя, както реагира тогава: "Да! Аз имам комплекси, травма от...", така и тук, когато Неделчо й каза, че според него точно глупавите хора се обиждат, когато ги наричат глупави, тя пак: "Ами явно съм глупава тогава!" Струва ми се доста предсказуема в реакциите и не знам точно за какъв стратег се мисли. По-скоро май й харесва да се чувства различна от останалите, с някакво тайно качество едва ли не.

В голяма част от нещата, които каза, за мен нямаше много логика и пак, както и Мартин я сряза тогава, наистина не си завършва мисълта.

Васил за нея бил пълен с ред флагове, но не предупредила Косара за него, защото тя пък много го харесвала. Питат я... е, щом е пълен с ред флагове, защо ще искаш да се събират с Косара, тя: ама той за мен е пълен с такива. Питат я например какви - тя: не е мъжкар... Е, Косара на не мъжкар ли ще я пробутваш тогава... Логично...

Обясненията й за Росица бяха още по-мъгляви. Росица едва ли не изревнувала Алекс от Ивет в стаята им, защото Алекс казала на Ивет, че е много секси в някаква рокля... Оттам Росица побесняла и Алекс хукнала да се спасява в стаята на А-М. Дори Росица да се е почуствала изоставена, защото другите две са станали по-близки, целият разказ на А-М за ситуацията беше като някаква фантасмагория... Причинно-следствените връзки или липсват, или говорят, че Росица едва ли не много сериозно не е наред.

Според А-М Ивет се е натискала, че иска да излиза с тях, вече след като са извън предаването, обаче те не я отразили и затова тя така ги подредила в Надкаст. Това сигурно същата Ивет, която през повечето време се подмяташе по бански сама покрай басейна, отделила се настрани, и почти не говореше с тях... Изведнъж много ги заискала за приятелки... Супер логично...

# 2 522
Сякаш тя не го е гледала този монтаж .
Тя в подкаста разказа доста неща, които ги няма в епизодите и ми се струва, че отново доста неща ще съвпаднат с крайната версия на Мартин, когато гостува.
Възможно е , не мога да споря, руса съм, и не мога да си позволя излишна загуба на мозъчни клетки, слушайки  Ана Мария . Достатъчно и слушах брътвежите и напъните за оригиналност , мистицизъм . Напомня ми Стан от игри на волята , със сложните му стратегически планове, които никой не разбираше, най-малкото пък той Joy

# 2 523
  • България
В НадкасТ питаха ли АМ кой е Юда, откъде идва Юда и как отнася Юда към Ергенът, кой участник от Ергенът е Юда.

# 2 524
  • Пловдив
Според мен тази ,която ще напусне купона и ще иде при Мартин ще бъде Косара.
Може би тя ще поиска обяснение за това ,което Мартин е поставил като условия на Васил за целувката.
Така си мисля ,може и да греша 🤔

# 2 525
Обаче вярно - Даниела защо не била казала точно какво работят родителите й, а Мартина като не казва какво работи тя самата - няма проблем, тя е много добричка.

# 2 526
В НадкасТ питаха ли АМ кой е Юда, откъде идва Юда и как отнася Юда към Ергенът, кой участник от Ергенът е Юда.
Е, хубаво, ама дай и отговорите ѝ, та и ние да се докоснем до тази мъдрост.

# 2 527
  • # супернатурална #
Фокусът на пазаруването не беше сумата, (едва ли Даниела няма дрехи, или пък 1000 лв да си накупи) а времето, което един мъж може да отдели за неособено приятни нему занимания в полза на жената. Само влюбен мъж може да издеяни женски шопинг Grinning И часовете, загубени в магазините им се свидят повече от кинтите. Затова при семейни двойки е практика да ти даде пари да си купиш нещо за рождения ден. Което мен лично много ме дразни, и предпочитам да получа подарък, който не ми е съвсем по вкуса, но да знам, че е отделил от времето и мислите си за МЕН.

# 2 528
Питаха. Тя каза, че никой не е Юда, по-точно Даниела е Юда, но като казала Юда нямала предвид конкретен Юда, но после осъзнала, че на Даниела много и отивало да е Юда, та се получило добре с това за Юда.

# 2 529
Питаха. Тя каза, че никой не е Юда, по-точно Даниела е Юда, но като казала Юда нямала предвид конкретен Юда, но после осъзнала, че на Даниела много и отивало да е Юда, та се получило добре с това за Юда.
Логика!? Няма.
Връзка със символа пък хич. Всичко на принципа -защото така ми харесва, пък вие му хванете спатиите.
Айнщайн на сезона.

# 2 530
Да, но щом е в посока негативи за Даниела, можем да издребняваме в  безсмислени спорове- защо употребила евфемизъм по отношение на баща си, вместо да каже истината, защо шикалкавела при въпрос за трети лица без връзка с предаването.
А Мартина, като основен играч , че на конкретния въпрос относно бизнес, занимание, финансово съществуване отклонява питането с хихи михи в продължение на два часа, какво прави?!
Това е шикалкавене от ниска проба, но с нейния капацитет дотам.
Избягала от отговорите в студиото, но те си висят в пространството и още повече засилват усещането за нещо съмнително, нелицеприятно и не за споделяне.
Но не копаем в посока, защо аджеба Мартина бяга по тъча като участник, а по направление  роднини на  участници.
Даже и не ме вълнува как се препитава Мартина. Подозирам, че е  с ценното участие на силиконовия си бюст, който изтъкваше и без нужда.

Играчът Мартина излезе, за мен вече не е интересна, подкаста не съм гледала, а и никога не съм я давала за антипод на Даниела, та това сравнение е странно.
Основният и централен играч Даниела, обаче, е вътре и дали я коментирам и как си е лично моя работа и според моята преценка.  
Което ти е досадно и смяташ за издребняване - прескачай, не задълбавай в него.

# 2 531
Каква логика, обясни, че вечеряте е била ужасно скучна и тегава и е искала да зададе по-скандален въпрос, който да звучи интересно, че изобщо не е обмисляла отговора. И в крайна сметка доста хора се филмираха излишно. То това всъщност за мен е интересно, колко всеки от тях е в собствения филм и как пречупват всичко през своята призма.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 12:19 от Meddyy

# 2 532
Може и да е искала Ивет да излиза с тях . Иначе защо подчерта в разговора, че те не допускали други в групичката им.

# 2 533
Намирам АМ за изключително груба, проста, невъзпитана и арогантна селска пръчка.
Умна била, друг път.

За капак - фалирала бизнес дама на годината. Sunglasses
Ама пак ще го кажа, май се почетвъртвам: Бизнес дама на годината в България се става след лайкване от всеки, имащ e-mail и дотъп до интернет. Не е някакво огромно постижение и не се присъжда за иновация или за принос някакъв, а който събере повече лайкове от другия.

# 2 534
И аз като проксима не намирам нищо чак добродушно в Мартина.
Направи ми лошо/ да не кажа тъжно впечатление, когато Мартин я извика да и обясни, че предпочел Даниела.
Една нормална жена няма да седне да му се сърди и обижда, но голяма работа, че бил честен! От кога това е достатъчна причина да простиш на някого?

Но Мартина като дама от кордебалета, с една такава славянска широка душа, готова да прости, (стига партито да продължи и да има напитка в чашката) - чак го прегърна.
На фона на притеснението и преди тоя разговор - какво странно облекчение и прошка. Не е от добро сърце това, ами от несигурности, ниска самооценка и широка цедка за мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт