🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 635
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 565
Днеска култ, (знам, че го каза Ивет, но не прозвуча на място), утре сигурно , че има връзка с братята извънземни ще я изкарат, взимайте си джиприсанчити , моля , че ситуацията става извън контрол .

# 2 566
Накрая разказа и затова как много зле й се е отразило участието, все още не можела да се успокои и концентрира, за да поднови работа. Много участници споделят за такива негативни емоции и направо не знам как издържат, особено такива, които се тикат навсякъде. Поне един месец снимаш, после започва излъчване няколко месеца, после се възстановяваш след финалния епизод. Тресне те някоя депресия. Не ти мърда непродуктивност поне половин година.

# 2 567
  • Обран бостан ;)
Накрая разказа и затова как много зле й се е отразило участието, все още не можела да се успокои и концентрира, за да поднови работа. Много участници споделят за такива негативни емоции и направо не знам как издържат, особено такива, които се тикат навсякъде. Поне един месец снимаш, после започва излъчване няколко месеца, после се възстановяваш след финалния епизод. Тресне те някоя депресия. Не ти мърда непродуктивност поне половин година.

Е, тъкмо за ББ ще е в кондиция. Wink

# 2 568
  • София
Някой гледал ли е подкаста на Чакалов с Алекса и какво споделя тя там?

# 2 569
Подкастът с АМ:
— Близка приятелка е на Пам от сезон 2.

Нищо друго интересно нямаше. Само хейт по Даниела (че била Юда и не ѝ пукало за Мартин) и самохвалство. Постоянно наричаше предаването “работа”. Изглеждаше странно, носеше худи и не си свали качулката (била се прибрала от дискотека в 5 сутринта).
Само това е достатъчно да й допълни перфектно образа на токсичен човек. Това. И качулката.

Още един интересен детайл - каза, че Ивет била отритната жена, затова така ги насолила групичката, защото Ивет сваляла АМ, но АМ не й отвърнала на свалките.
Не пое отговорност за интригите си.

# 2 570
По повод спора защо Даниела скрила професиите на родителите си, който се е проточил на няколко страници, да кажа, че никой не я е питал какво работят. Върнах се да проверя и цитирам дословно, веднага след като са изяснили, че сестрата живее в Лондон. Мартин: "Ваште къде живеят?" Даниела: "Мама живее в София, баща ми е бохем, много не можеш да му хванеш спатиите..." Единственото, което М. пита след това е "Те разделени ли са с майката ти?"

# 2 571
Също тази година като излизат от продукцията питали всяко момиче дали има нужда от консултация с психолог. Това бил някакъв начин на работа от чужбинските формати. Мен това доста ме изненада.

# 2 572
Имам чувството , че всички тези не са от най-продуктивните дори в добрите им дни, та няма разлика много-много .

# 2 573
Вероятно е така.
Ана-Мария казва, че преди това е работила по много часове и е бърнаутнала, но това са си нейни думи, няма как да знаем със сигурност дали е така.

# 2 574
Също тази година като излизат от продукцията питали всяко момиче дали има нужда от консултация с психолог. Това бил някакъв начин на работа от чужбинските формати. Мен това доста ме изненада.

Това по принцип никак не е лишено от логика. Там си в изкуствена среда, имаш емоции и реакции, които в реалния живот може да не са ти съвсем присъщи и това може да поразклати някого. Освен това, като започне излъчването и коментарите, много от хората може да се сринат при по-неустойчива психика. Колкото и да са ни противни като образи някои, все пак са нечии дъщери, близки, някой ги обича. На мен ми направи впечатление как Габа от втори сезон потъна вдън земя и до ден днешен, а беше топ були вътре. Би било добре, ако се е видяла отстрани и си е направила изводи.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 14:24 от Spiritlight

# 2 575
Ама пак ще го кажа, май се почетвъртвам: Бизнес дама на годината в България се става след лайкване от всеки, имащ e-mail и дотъп до интернет. Не е някакво огромно постижение и не се присъжда за иновация или за принос някакъв, а който събере повече лайкове от другия.
Това ли представлява въпросният конкурс? БожКе… Аз си мислих, че наистина има някакви по-сериозни заслуги.
Дам. Тези година бях помолена на лс в друга платформа да дам гласа си за претендентка. И аз мислех, че има съвсем различна тежест.

# 2 576
Никоя от ергенките не е нужно да дава отчет за семейството си пред камера. Напротив, грижа е да не се говори за тях, за да не ги коментират разбрали-недоразбрали сеирджии в опит да уязвят ергенката, която не харесват. Не знам какви са мотивите на Даниела, но според мен постъпва добре в това отношение. Добре беше, че избра сестра си, която живее в Лондон, да говорят за любовта и добре беше, че не наля още някоя сълзлива история. Според мен другите търсят грешно внимание и да угодят на продукцията.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 15:04 от Linda*kiss

# 2 577
Скрит текст:
Подсилиха и мистицизма с този въпрос за триъгълника Изобщо, направиха играта на Даниела. Както и голям брой от пишещите тук.
Никакъв мистицизъм не е. АМ каза, че ѝ било обяснено от другата участничка, че това е трик за задържане на вниманието, докато говори. Мога да потвърдя. По образование съм политолог и учихме доста за езика на тялото - това е един от жестовете, които се използват, за да изглеждаш уверен. Само не разбрах защо е проблем, че Даниела използва такива техники? Аз не виждам нищо лошо.
Защото те се оказаха опитни зайчета, на които такива жестове очевидно въздействат. Някак си подсъзнателно го схващат и това ги дразни. Grinning

# 2 578
Леле пуснах си за фон АМ в Надкаст. Ужас.
От качулката през изказа до арогантността. Наистина са си повярвали, че са "готините". Голямо самочувствие без покритие.
В устата ѝ са само другите участнички, все те са черни.
Даже Силвия направи на нищо, дано Силвия да си отвори очите...

# 2 579
АМ каза, че Силвия не била добра в анализите, че била наивна и ментално била тийн. Затова ги била виждала тяхната групичка като cool kids, с които не може да бъде, и затова виждала и АМ като тормозещата.
Силвия сигурно и така не вижда колко е глуповата. Не й харесва на нея да мисли.

Общи условия

Активация на акаунт