СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 8 - Седмокласник пробни тестове решава, че НВОто наближава....

• 25 559
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Голяма глупост е това с учебния ден. Поредната на този министър.
Като знам какъв шум е в междучасията, аз не бих могла да се съсредоточа и да пиша.
За какво им трябваше да правят такава простотия....

# 586
  • София
Мисля, че е забранено квесторите да са от същото училище. при нас казаха, че ще са от други училища.

# 587
То няма как да е учебен. Евентуално да им организират спортен ден нещо.....или просто да ги пуснат другите. Абсурд е 7-класници да решават НВО, а по коридорите да тичат, викат, звънци да звънят и т.н.

# 588
  • София
Вярно, абсурд е. Но е факт. Директорите трябва да измислят нещо и да спасяват положението. Дали ще го направят всички...

# 589
Квесторите ще са от други училища, изрично ни казаха. В нашето училище големите ще учат дистанционно и няма да има други ученици в сградата.

Квесторите са от училището само за НВО по чужд език!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 11:44 от Априлски душ

# 590
Да, може онлайн или изобщо да не учат, но няма как да има други ученици по време на НВОто. Добре поне, че малките ще са приключили.

# 591
До сега как е било? Мисля че следобед са ходили другите класове..поне при нас по спомен бе така.

# 592
  • София
Неучебни дни бяха.

# 593
  • София
В пощата съм пуснала един пробен изпит с и без решенията. Който иска да си тормози детето, да действа
Последната подточка на геометричната озорва децата.

# 594
Нали до 6 клас учат до 15 юни....на 18 и 20 остават само седмокласниците, кой да им шуми в този случай?

# 595
  • София
Не. Нали за това се възмущавам – учебни са. За пръв път тази година.

# 596
  • София
Би било редно в деня на седмокласното НВО в сградата да няма други ученици, за да могат децата да се концентрират максимално. Абсурдно е да е учебен ден, при положение че в някои училища начален курс имат възможност да останат до края на юни под формата на лятно училище и подобни ...
В двора на училищата дори не се допускат родители след започването на изпита точно за да не говорят и да не пречат, понеже прозорците са отворени.

# 597
Нали до 6 клас учат до 15 юни....на 18 и 20 остават само седмокласниците, кой да им шуми в този случай?
всички от 8 до 11 клас, освен ако училището не е основно

# 598
Нашето е основно, да...няма да има кой да шуми.

По време на НВО когато синът ми беше в долните класове, ходеха тези дни следобед. Драма нямаше. Начини има....

# 599
  • София
А, като отговарях въпросът беше друг. Сега отговорът ми седи леко странно.

Нашето е основно, да...няма да има кой да шуми.
Нашето не е основно. Има кой да шуми. Затова и "благославям" министъра.

Общи условия

Активация на акаунт