Дали има деца посещавали школа БЕЛ при Йонова 7 клас с учител Кристиана Тодорова ?
Места при г-жа Елмира Йонова няма , детето не е посещавало курсове през настоящия 6 клас при нея .
Какви са ви впечатленията от Тодорова като учител , заслужава ли си курс в школата на Йонова , но при друг учител?
Системата е толкова важна , колкото и самия учител . Може и на лично да ми пишете , всяко мнение за школата и учителя ще ми е полезно.
Благодаря ви .
Здравейте , благодаря за отговора. Обективен и полезен коментар. Пожелавам ви отлично представяне на матурата ! Такава е информацията в публично пространство, че системата е желязна, проверени домашни , конкретни родителски срещи , а явно това работи. Разбирам, че Тодорова следва създадени инструкции, разработена програма , но дали преподава на децата , не просто да минава през материал, наизустяване и проверка на домашни ?
Такива глупости е писал, че чак ме хвана срам докато чета. Има и забележка да пише по-четливо, защото на места на преразказа не са му разчели. Имате ли съвети за подобряване на почерк? Мисля да оставя разговора с него за довечера, че сега ако му звънна....
Много лесно ги подредихме по този начин. Споделям го, ако и на някой друг ще е полезно...