СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 8 - Седмокласник пробни тестове решава, че НВОто наближава....

• 25 094
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Ах, морето...моята голяма любов...
Благодаря и за стихчето Wink
И аз обичам хартиените носители, но в случая е лесно да ръчкам онлайн инфото и да сравнявам на компютъра. Бих разпечатала само необходимите ми страници, защото наистина справочника е пълен с ненужна за мен информация, пък и 25лв. няма да дам...дразня се от подобни търговски практики- те пък прекаляват вече...
Сега понеже се разрових и гледам и миналогодишна по- подробна таблица+ сегашния проект и в него не виждам конкретните специалности. Виждат се само паралелки и даден първи език- интензивно или разширено, но няма информация за втори език. Има ли къде да ги видя за тази година или още не е излязла тази информация?

# 31
Неприятно огромен сборник , всичко има онлайн, но довечера ще го тупна на моя младеж и ще му кажа да смята, ориентира и набелязва. Като е на хартия да му боде очите Simple Smile))

# 32
  • София
И аз го поръчах, ще почва четенето и отделянето на паралелки.

# 33
  • ту тук, ту там
Неприятно огромен сборник , всичко има онлайн, но довечера ще го тупна на моя младеж и ще му кажа да смята, ориентира и набелязва. Като е на хартия да му боде очите Simple Smile))

Да. Ние имаме миналогодишния и забелязвам засилен интерес към него. Затова и ще купя и новия. Ръка да пипне е положението. Пък и може да си отбелязва, подчертава.

# 34
И при нас фирма, лого, предмет ба дейност и бюджет…
Мисля джи пи ти то ще играе

# 35
  • Стара Загора
Благодаря за новата темичка.
Още малко и ще забълваме по тема на ден Simple Smile))
Времето накъсява, умората се натрупва...въобще - мила, моя майнольо е положението.

# 36
И при нас фирма, лого, предмет ба дейност и бюджет…
Мисля джи пи ти то ще играе

Тези важни знания за тази възраст как ще ги изпусне Simple Smile

Голяма забава е учебникът по ТП.

# 37
При нас мина това, някаква презентация правиха екипно.

# 38
Здравейте ,

Дали има деца посещавали школа БЕЛ при Йонова 7 клас с учител Кристиана Тодорова ?
Места при г-жа Елмира Йонова няма , детето не е посещавало курсове през настоящия 6 клас при нея .
Какви са ви впечатленията от Тодорова като учител , заслужава ли си курс в школата на Йонова , но при друг учител?
Системата е толкова важна , колкото и самия учител . Може и на лично да ми пишете , всяко мнение за школата и учителя ще ми е полезно.
Благодаря ви .

# 39
  • София
Здравейте! При нас се очертава тежък май- в електронния дневник са нанесли до момента 3 предстоящи контролни, а и още ще има.
Здрави нервички Simple Smile

# 40
  • София
Това с фирмите и бизнеса е да оправдаят името на предмета ТП - предприемачество. С какво образование / специалност са тези учители? Струва ми се, че такива учители предават и профил предприемачество в гимназията.

# 41
От кол и въже са

# 42
Здравейте ,

Дали има деца посещавали школа БЕЛ при Йонова 7 клас с учител Кристиана Тодорова ?
Места при г-жа Елмира Йонова няма , детето не е посещавало курсове през настоящия 6 клас при нея .
Какви са ви впечатленията от Тодорова като учител , заслужава ли си курс в школата на Йонова , но при друг учител?
Системата е толкова важна , колкото и самия учител . Може и на лично да ми пишете , всяко мнение за школата и учителя ще ми е полезно.
Благодаря ви .
Ако очаквате някакви мнения, че е страхотен учител, няма да намерите. Моят син беше 6 клас при нея, 7 при Йонова. Нито той, нито аз успяхме да съставим конкретно мнение за нея - нито добро, нито лошо. С две думи - млада е, следва системата на Йонова, а системата е желязна - всичко всеки път е старателно проверено и рецензирано. Материалите, упражненията, домашните и изпитите са едни и същи. Дали обяснява хубаво не знам - аз и за самата Йонова не успявам да си направя мнение дали наистина все още преподава толкова добре, че да успее да вдигне нивото на децата наистина. Срещала съм стари мнения, че била вдъхновяващ преподавател - това вече не мисля че е точно така. Държи децата изключително изкъсо в часовете, не дава муха да бръмне и съответно не мисля, че те я харесват особено, за да бъдат вдъхновени (в това отношение при Тодорова е по-добре - няма го този стрес да не вземеш случайно да мръднеш и да ти се скара). Освен това тя от първата родителска среща обяснява, че колкото точки са изкарали на първия пробен, горе долу с толкова ще се представят и на НВО-то - нямало да има значителни отклонения. Това винаги ме е озадачавало - не трябва ли уроците да водят до надграждане на нивото, а не до задържането му. Крайният резултат скоро ще го видим.

# 43
Освен това тя от първата родителска среща обяснява, че колкото точки са изкарали на първия пробен, горе долу с толкова ще се представят и на НВО-то - нямало да има значителни отклонения. Това винаги ме е озадачавало - не трябва ли уроците да водят до надграждане на нивото, а не до задържането му. Крайният резултат скоро ще го видим.

Това означава, че не могат да надскочат себе си. Разбира се, има и упорити деца, които успяват за докарат +10, дори 20 т. спрямо пробните, но са рядкост. Да не забравяме и, че пробните на Йонова са доста по-сложни от реалното НВО, което тя винаги е казвала, а и също, че много от децата изкарват 90+ т., сигурно са поне половината, ако не и повече.

# 44
Аз не бих си оставила детето при учител, който ми заявява в лицето, че ще му налея една кофа пари, а детето ми с каквито умения влиза при него, с такива и ще излезе. Не сме роднини, не ми познава детето. Един вид застраховка си прави. Иска да ми каже как тя е чудесен учител, но с тъпаци нищо не се постига. Платете кинтите, но не очаквайте резултат, рекламации да няма.
Не ми изглежда много вдъхновяващо това

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 18:18 от Априлски душ

Общи условия

Активация на акаунт