СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 8 - Седмокласник пробни тестове решава, че НВОто наближава....

• 25 781
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
След гражданското образование са решили да има и религиозно такова. Или просто духовната академия толкова кадри е набълвала, че им търсят работни места по училищата, защото в църквите и джамиите местата са заети, а и народът много не стъпва там, освен на празник

# 121
На нея не, на тебе гледам че ти дреме. Споко, още месец, два и ще забравиш за нея

Дреме ми за детето ми. Ти се опитваш всячески да омаловажиш труда на децата и Йонова. Ама, нищо де, давай нататък.... Твоето нали не е при нея, какви са тези нападки, не ми е ясно? Как точно придоби това обективно мнение? Или просто си на всяка манджа мерудия?

# 122
Може пък и моето да е при Йонова, не съм казала къде ходи.
И не съм коментирала деца, а отношението на учител.

И, честно казано, защо очакваш да слушаш само хубави неща за Светилото? Не е реалистично очакване това все пак, че и да се сърдиш.

# 123
Много харесвам, когато някой ми се прави на интересен.
Ние също коментираме информация, при това не само изнесена, а  от лични впечатления и ти си позволяваш да ни правиш изречения. Айде, малко по-спокойно. За трети път ти го казвам. Ако искаш, направи си тема за оплюване на школи, в които дори не ходи детето ти.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 19:49 от Soul Free

# 124
  • София
Да поуспокоя малко напрежението и да ви хвърля в друга тема, която срещнах в няколко сайта. Министъра вече доста надъхано обяснява за новия задължителен предмет "Добродетели и религия". Щяло да има три програми, от които родителите да избират.
Тук преди време мина една анкета За/Против най-общо казано. Мислех, че по-скоро ще се разминем с тази идея, но като че ли все повече се коментира от Вълчев като нещо вече решено.
Какво мислите?
Тук коментираме за религиите в училище – https://www.bg-mamma.com/?topic=1764487
Петиция "против задължителните религии в училище" – https://www.peticiq.com/473707

# 125
Соул, успокой се, животът не е само школи

# 126
Аз съм напълно спокойна. Ти си тази, която има нужда от нещо. Да цитирам дори....?

Айде стига вече с тая Йонова. Има отделна тема за светилата в школите

Е как да не ми се каза, направо щеше да ме изядеш. И Шмърциплянку, коментирах този пост:
Сега ще дойдат да ти обяснят в каква грешка си....

Е, щом се разпознаваш..... Чак пък да те ям.....айде, малко по-спокойно. Ходи си сипи едно вино, успокой се, пък тя Йонова хич не й дреме за твоето мнение.

Всеки си коментира, каквото желае. И мен не ме интересуват много неща в темата, пропускам ги. Като не ти харесва, не чети.

# 127
  • София
Дами, съвземете се! Последните страници не се четат!

# 128
Да ви кажа аз днес леко се изумих от избора на втори език на 51-о за паралелката по компютърна графика. Направо ахнах. Доста нестандартно ми се стори.

# 129
  • София
Да ви кажа аз днес леко се изумих от избора на втори език на 51-о за паралелката по компютърна графика. Направо ахнах. Доста нестандартно ми се стори.
Joy
Що, бе, кво? Защо да не научиш един японски като втори език? Satisfied

# 130
  • софия
Аз напълно се оплетох с тези профили. Когато паралелката е "Природни науки - Биол, Хим, АЕ интензивно, НЕ" кои са профилите и кое от кой клас се учи 🙄

# 131

Всеки си коментира, каквото желае. И мен не ме интересуват много неща в темата, пропускам ги. Като не ти харесва, не чети.
Ето това вече ми харесва
Joy
Между другото има някакъв смисъл. Японските анимета са голям хит сред младежите и за едно дизайнерско училище е примамливо това

# 132
  • София
Аз напълно се оплетох с тези профили. Когато паралелката е "Природни науки - Биол, Хим, АЕ интензивно, НЕ" кои са профилите и кое от кой клас се учи 🙄
Разбирам, че изглежда объркващо. Ще се опитам пак да го обясня. Профилите са биология и химия. Освен в случаите, в които профилът е Чужди езици, езиците са посочени само информативно - тези езици ще се изучават в паралелката, като първият ще се изучава интензивно. Пак повтарям - начин на изучаване на езика /всички учат чужди езици/ и профил са различни неща. Самата профилирана подготовка се провежда във втори гимназиален етап. В първи всички учат едно и също. Само в часовете ФУЧ/ИУЧ може да има разлики според това, за какво ще ги използва училището и дали изобщо ще използва часовете ФУЧ. Примерно за този профил могат да вкарат допълнителни часове по химия и биология ИУЧ/ФУЧ. Но профилираните учебни програми се изучават само във втори гимназиален етап.

# 133
Joy
Колко му е, нали?!

# 134
И, където езикът е интензивно, независимо че не е ЕГ, пак се учат само език, мат, БЕЛ + трудово и физическо в 8 клас, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт