СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 8 - Седмокласник пробни тестове решава, че НВОто наближава....

• 25 623
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Не само, че не е проблем, но лично аз благодаря на тези, които споделят информация, адекватна и проверена, в помощ на останалите. Не всеки има възможност да изчете и изрови всички нормативни документи, касаещи образованието, че и да ги изчете компетентно, нито пък да следи отблизо всички събития.
Добре дошли са и тези, които тепърва ще преминават през това безумие. Не бих упреклана някого, че иска да е информиран и подготевен.
Единствено нека пазим добрия тон и да няма провокации, че на някой може да му е се е поизпразнил шкафа с вино  и да не може да поеме с усмивка.

# 376
Ааа, вие пък!!! Какво значи "да се изпразни"....?!?

# 377
  • София
Имам чувството, че това не е седмокласната тема. Много потребители, които не се пържат като нас, си обсъждат някакви езици. Нямам нищо против нови хора да ни обгрижват и да ни съветват, но темата замина в друга посока.

Може ли да се върнем на по-приятни теми?  Да си приказваме за по-прозаични неща като оценки, тийнове  и джин примерно!
Да, и накрая редовните потребители, които пишем в тази тема повече от 7 г. спираме да го правим, за да се наприказват хората, които всяка година пишат в седмокласната не толкова с цел да помагат, колкото да си чешат езиците. Догодина всичко ще си дойде на мястото. Нищо по-различно от преди 8 г. не виждам Simple Smile

# 378
Добро утро и успешна седмица желая:)

Гледам, подхванахме виното ...а като се замисля, точно по "узо"-во време ще си повтаряме кой глагог е СГС и кой съюз е съчинителен...Ще пушат глави от геометрични фигури и задачи за това, коя тръба ще напълни басейна по-бързо:)

А и да ви споделя, ден 10 351 от моят следучилищен период, в който все още не ми е потрябвала Питагоровата теорема😅

# 379
А и да ви споделя, ден 10 351 от моят следучилищен период, в който все още не ми е потрябвала Питагоровата теорема😅

Ако не си инженер, може и никога да не ти потрябва, ама ако си, някоя сграда или мост може да се срутят скоропостижно, ако не си знаеш математиката и физиката.

# 380

Ако не си инженер, може и никога да не ти потрябва, ама ако си, някоя сграда или мост може да се срутят скоропостижно, ако не си знаеш математиката и физиката.

Математиката е невероятна и не оспорвам:)

Малко хумор реших да вкарам😅

Благодарна съм на хората, които споделят опит и знания. Но нека не отхърляме и тези, които пишат отскоро. Тук всеки от нас се е появил, за да премине през безумието на МОН споделяйки опит, мисли че и страсти. Няма лошо...

Прекрасна да Ви е седмицата😀

# 381
  • София
Ама в темата пишат хора с гимназисти, което са минали по нашия път вече, с деца от частни училища.
Срещам коментари как език не се учил добре в школа, а само в частно училище. Не ми е ок да се омаловажава труда на преподаватели в школите. Някои от тях/нас дават всичко от себе си за учениците си.

Сигурна съм, че има тема за щуротиите на новия стар министър Вълчев. Ние тук искаме да си изживеем нашите си тревоги. Аз имам седмокласник за трети път и пак си се вълнувам.

# 382
Здравейте!
По време на НВО децата кога имат право да ходят до тоалетна? Аз имам информация, че след 1-ви модул могат. Но на дъщеря ми са й забранили въобще да ходи по време на пробен изпит. Затова питам, за потвърждение за реалното НВО.

# 383
Би трябвало да могат, особено ако са предали първи модул.

# 384
  • София
Здравейте!
По време на НВО децата кога имат право да ходят до тоалетна? Аз имам информация, че след 1-ви модул могат. Но на дъщеря ми са й забранили въобще да ходи по време на пробен изпит. Затова питам, за потвърждение за реалното НВО.
От инструктажа за учника:
 Може да излезе от залата след приключване на работата върху първа част и поставянето на листа за отговори в плика и запечатването му, но не по-рано от 60 минути от началото на първа част.
 Може да излиза от залата след изтичане на 60 минути от началото на втора част.
  Може да напусне залата и сградата след окончателно приключване и предаване на изпитната работа, но не по-рано от 60 минути от началото на първа част, както и по всяко време след началото на втора част.

Аз мога спокойно да не пиша в тази тема. Даже направо спирам. Имате си специалисти тука, някои от които активно участваха в нашата седмокласна тема миналата година, запознати са в дълбочина с процедурите и нормативната уредба. Ще отговарят с вещина на стотиците зададени въпроси - сега по ДПП и профилите, после по статистиката, кандидатстването, класирането, записването, накрая и прогнозни балове сигурно ще ви направят. Аз приключвам и отивам да си чеша езика някъде другаде.
Успех на децата! Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:40 от sanaka

# 385
  • софия
sanaka, аз много се надявам да останеш в темата. Сигурна съм, че не само за мен коментарите и съветите ти са много ценни!

# 386
Аз също. Надничам общо в 3 теми за да се поориентирам бегло поне.
Не  знаех че 15те дни са под въпрос...не помня и в коя от трите теми го мернах...ново бе за мен.
Също не знаех че имало първи и втори гимназиален етап...и още и още....тоест живяла съм в неведение..но пък спокойно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
  • София
Е, Sanaka, не обръщай внимание на всеки където го боли и сърби. Имаме нужда от теб! Който не му харесва да си ходи или да не чете каквото прецени.

# 388
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно пък Санака да я "гоните", дето всяка година не й омръзва да отговаря адски търпеливо на безкрайните въпроси на неразбрали майки, които се въртят едни и същи на всяка страница и никой не чете, а пита отново и отново. Не само това  - да си губи личното време да изчислява всякакви прогнозни балове като излезе статистиката! Така беше и Дидева преди, но за съжаление вече не е в 7-класните теми. Ама опирате до таблиците й!

# 389
Аз имам седмокласник за трети път и пак си се вълнувам.

И аз. Но тва е най - тегавата сбирка,  от всички три.

Общи условия

Активация на акаунт