СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 8 - Седмокласник пробни тестове решава, че НВОто наближава....

• 25 096
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Въобще не съм се замисляла, дали да ги спирам от училище Юни.... Ако ги спра, ще ми висят по телефоните по цял ден. Баткото не съм го спирала, но там борбата беше да тръгнат на училище, та въобще не съм се замисляла да го спирам LaughingLaughingLaughing
Даже незнам, дали имам дни ако реша, да ги спирам...

# 676
  • София
Аз точно на Педагог справочника исках, защото съм разглеждала миналогодишния и ще се ориентирам по-лесно. Поръчах го току-що.  Обаче аз всъщност работя с “притурката” точно, там има това, което ми е необходимо - паралелки, балове. Дебелото тяло дори не съм го отваряла. Та защо так пренебрежително към цветната книжка на Педагог? Има недостоверна информация там ли, или какво?

В справочника на Педагог има ли таблици, подредени по профил и изучаван език?

# 677
  • ПЛОВДИВ
Качила съм пробен от края на април по БЕЛ на Примерно от Пловдив в пощата.

Днес излязоха резултатите. Наборът е с 84-85 точки. 4 точки повече от миналия път.

# 678
Аз точно на Педагог справочника исках, защото съм разглеждала миналогодишния и ще се ориентирам по-лесно. Поръчах го току-що.  Обаче аз всъщност работя с “притурката” точно, там има това, което ми е необходимо - паралелки, балове. Дебелото тяло дори не съм го отваряла. Та защо так пренебрежително към цветната книжка на Педагог? Има недостоверна информация там ли, или какво?

В справочника на Педагог има ли таблици, подредени по профил и изучаван език?

По училища е в Педагог.

# 679

Днес излязоха резултатите. Наборът е с 84-85 точки. 4 точки повече от миналия път.

А ходил ли е на пробните на Търговската? Интересува ме кои са по-трудни, ако имате впечатления.

# 680
  • София
По училища е в Педагог.

Благодаря. Във Веди има таблици на база профил и са дадени всички училища с този профил - много е удобно. Обаче, сега забелязах, че има неточности. Сравних го с екселската таблица, качена на сайта на РУО за ДПП.

Профил Икономическо развитие с АЕ го има и в 119 СУ, а в справочника на Веди изобщо не са го писали.
Май сбърках, че не взех на Педагог Sad

# 681
Да попитам за паралеката с математика в 18 то, нова ли е?

# 682
И през ум не ми беше минало да я спра от училище, но ми дадохте прекрасна идея. Grinning
Като ѝ споделих предложението и много се зарадва.
Брат ѝ извади голям късмет, че ги затвориха за ковид и си остана вкъщи, та се подготви като хората. Иначе въобще нямаше да достигне това ниво, което достигна.
Та ще я спра и нея, да може да си събере мислите и да не се налага да пише безмислени домашни, които ѝ отнемат от времето за подготовка за изпитите.

# 683
  • София
Миналата година го оставих вкъщи в деня между двата изпита и не помня един или два дни преди първия /в понеделника със сигурност ходи/, защото той искаше. Прекара ги предимно в спане и нищоправене. Сестрите му искаха да си ходят на училище и не съм ги спирала. Вижте какво иска детето.

# 684
  • у дома

А ходил ли е на пробните на Търговската? Интересува ме кои са по-трудни, ако имате впечатления.
На ТГ са по-трудни-това за матем,за бел не знам.

# 685
  • София
Режимът за тези 15 дни отсъствия е уведомителен.
Класният ръководител е длъжен да ги извини.

# 686
Обикновено хората ги спират децата най-вече от страх да не лепнат някой вирус и да не са болни в деня на изпита.

Режимът за тези 15 дни отсъствия е уведомителен.
Класният ръководител е длъжен да ги извини.
Затова Вълчев иска да ги маха, злоупотребявало се било според него, използвали се за семейни пътувания, екскурзии и други подобни 🤣🤣

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 19:37 от Татко Мецан

# 687
  • София
Да попитам за паралеката с математика в 18 то, нова ли е?

Да, за първи път ще имат такава.

# 688
Вълчев големи глупости е писал днес.

# 689
То само днес да беше...въпреки това би ли дала линк, моля те.

Общи условия

Активация на акаунт