Кой уред вкъщи ви улесни живота най-много?

• 7 422
  • 192
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Отвътре го връзвам на дръжките на прозорците Simple Smile

# 91
  • Враца
Отвътре го връзвам на дръжките на прозорците Simple Smile

И аз така, но това е , да не падне от третия етаж, обаче, като си е вътре , нали отпускам аванс, за да може да се движи и ако падне, няма да увисне, а ще е на плочките. Нашите прозорци, някои от тях де, са доста големи. Дано да не се откачи.

Обаче , не знам как да го спирам. Само го отлепям и го премествам. Как да го стопирам?

И не знам как точно се сменят кърпите. Едно теглене, едно чудо... Като неандерталци сме.

# 92
Упътване няма ли тоз робот? Виж в нета сигурно и клипчета има.

# 93
  • Враца
гледам, чета , превеждам с едни преводачи от всякакви езици, смних пак кърпите, уж се научих, ама не знам как да го спра, изклчвам от контакта , пак си бучи.

# 94
  • София
На него има копче - задръж го няколко секунди и ще спре. Само дръж работа да не падне като спре.

# 95
  • Враца
Лелееее, колко елементарно!
Аз пробвах да го задържа, но явно не е било достатъчно. Така си го дърпам от прозореца, със сила.. и си го мъкна до другия прозорец и той си бръмчи и кърпите сменям и той пак бръмчи , и от контакта изключва да го нося в другата стая и пак бръмчи ... SmileSmileSmileSmileSmile

Казах вече, неандерталци с робот.
Ама сега, вече нищо не може да ми се опре! Simple Smile

Пак благодаря, milenaka! Heart

# 96
Моят има и дистанционно, от което го управлявам, вашите нямат ли?

# 97
  • София
Моят има, но засега не ми се налага да го ползвам. Само с копчето действам.

# 98
  • Враца
Има, ама нали бързам все. А и, не мисля че ще го ползвам .

Гледам по-горе са обсъждани четките за зъби.

Звукова и ултразвукова са различни.

# 99
Това последното за пръв път го срещам... Признавам си че не съм ги проучвала много де.
На какви честоти трябва да са тизи които не са ултразвукови ами звукови?

# 100
Добре де, питаш как да спреш робота, аз ти казвам, че може и от дистанционното, ти отговаряш, че няма да го ползваш.
Ами... добре. Защо питаш тогава?

# 101
  • София
Philips sonicare са нашите. В началото като ги купих се заставих да я ползвам всеки ден. Така и не свикнах на усещането, ужасно е. Децата също изтръпват от нея, но големия я ползва два-три пъти седмично, защото е склонен към образуване на повече плака.

# 102
За работи за миене на прозорци ли говорите? Я кажете кой е този чуден модел.

# 103
  • Враца
Добре де, питаш как да спреш робота, аз ти казвам, че може и от дистанционното, ти отговаряш, че няма да го ползваш.
Ами... добре. Защо питаш тогава?

В последствие реших, че няма да го ползвам , откакто усвоих всички тънкости. Simple Smile
Първоначално пробвах и с дистанционното, но явно не съм натиснала достатъчно копчето, защото не спря. И затова нададох вой за помощ.  После пробвах пак, спира си.

За работи за миене на прозорци ли говорите? Я кажете кой е този чуден модел.

За този:

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099518582306&sku_id=17592224874041&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fd8be1073-7757-4f78-ba65-b1fc671d1895.jpg&refer_share_id=8j64zf5yq33m5ouj6g65n723ado4ymzk&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=32&refer_share_suin=RSSBAFNXFGBHWS23VRQGA33CGVT2O3RHVXRPZRPBSZWGVMMCNCS3EZF7GCEOBRWI2N2VKWII2A&_x_share_id=8j64zf5yq33m5ouj6g65n723ado4ymzk&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1745496312130_lswhxzuymh&refer_page_sn=10032&_x_sessn_id=f18hmm7mkt&is_back=1&no_cache_id=xt85x

# 104
От както живеем с мъжа ми, за пръв път имам сушилня и съдомиялна. Може да не са "екстра в 21 век", но за мен и много от познатите ми, които все още нямат, са. Облекчиха ми живота. От всичко най не обичам да простирам, па следи да не завали, па да няма бурен вятър, па някое птиче да не наака прането, зимата не съхне с дни. Така за неделя извъртам 3-4 перални с кеф и ако нещо ти трябва спешно, за час е готово. Съдомиялната си е отделен кеф, по принцип не ми тежи да мия чинии, но особено след гости, вместо да си легна до мъжа, час мия в 1 след полунощ защото обичам като стана кухнята да ми е чиста и подредена, да си пия кафето на спокойствие, а не тепърва да ме чака пълна мивка. Блясъкът по чашите и приборите, който с твърдата вода в чешмата е абсурд, а чашите се съсипват от варовика за няколко месеца, е отделен кеф🤍

Общи условия

Активация на акаунт