Кой уред вкъщи ви улесни живота най-много?

• 7 408
  • 192
  •   1
Отговори
# 180
Ами, може и да е някакво ОКР,  обаче ми доставя удоволствие  да го изпъна като тая кака Joy
https://www.facebook.com/share/v/16fWu6LYbW/
Даже не ползвам леглото- във въздуха  го сгъваем.
Това е разликата - че на теб ти доставя удоволствие а на мен ми образува нерви тая работа, иначе и аз във въздуха действам когато все пак реша че искам... не е трудно, ама обикновено не искам Grinning
Чаршаф с ластик съм успявала да събера ако не е правилният размер за този матрак а е прекалено голям и не стои хубаво поставен - толкова пъти съм се местила през годините че е имало и такива моменти, ама то това не се брои май. Вършат си работата иначе.

# 181
Има техника за сгъване на такъв чаршаф в youtube, тъй като се уча.как се сгъват дрехи във вид на джоб. Много добре изглеждат и са стегнати. Не се разгъват. Heart

# 182
  • София
Аз ги навивам, правя ги на топка и ги бучвам на рафта в гардероба.Чакамс нетърпение новия диван, имаракла в него и мисля всички чаршафи да отидат там.

# 183
Вие пак техника та техника... Знаем как се сгъват. И не всички желаем да го правим Grinning

# 184
Аз да си похваля прахосмукачката робот и безкабелната такава. Рязко намаля количеството прах по мебелите, откакто ги имам.  Приставката за мека мебел е чудна. Единствено гадно е, че се вижда колко мръсотия събират, особено като чистя матраците. И двата уреда са базови, но ми вършат работа и нямам кабелна прахосмукачка вече две години. Евтини консумативи има по китайските сайтове.

# 185
  • София
Вие пак техника та техника... Знаем как се сгъват. И не всички желаем да го правим Grinning

Забранила съм ги. Приятелят ми купува понякога и знае, че са негова отговорност.
Сега майка ми си е харесала вертикална прахосмукачка с парочистачка и се чудя заслужава ли си парите. Тя е маниак на тема хигиена, има и котка…

# 186
Парочистачка ползвам  лятото, че ходя боса ( иначе целогодишно  по чорапи).
Прахът  по мебелите  ми изчезва, като включа влагоуловителя- улавя прашинките във филтъра, явно.

# 187
Забранила съм ги. Приятелят ми купува понякога и знае, че са негова отговорност.
Не ми пречат, прибирам ги намотани как да е и хич не ми е. Ако някой има претенции - няма да го спра да си ги сгъва както си иска. Никой не се е натискал до сега Grinning

# 188
Аз да си похваля прахосмукачката робот и безкабелната такава. Рязко намаля количеството прах по мебелите, откакто ги имам.  Приставката за мека мебел е чудна. Единствено гадно е, че се вижда колко мръсотия събират, особено като чистя матраците. И двата уреда са базови, но ми вършат работа и нямам кабелна прахосмукачка вече две години. Евтини консумативи има по китайските сайтове.
Модел, марка?

# 189
Вертикалната е philips speed pro aqua 3in1 FC6729/01
Irobot roomba 676 е роботчето, без моп.
Най-трудното като при всички с въртящи се четки е махането на заплетените косми. Но това го правя с една ножица, отделена само за тази цел. Пера филтъра на робота и дунапренчето на филипса на около две седмици.

# 190
Моят робот си пере и суши мопчета, изобщо не му трябвам, чак ми стана съвестно сега, че не го похвалих

# 191
Моят робот си пере и суши мопчета, изобщо не му трябвам, чак ми стана съвестно сега, че не го похвалих
E, похвали го де Simple Smile. Марка, модел?

# 192
https://mobisector.com/roborock-q-revo-s-prahosmukachka-robot-pr … arushena-opakovka

Ето го, даже е много изгоден в момента

А, той бил с нарушен опаковка, затова явно, но това е моделът де

Общи условия

Активация на акаунт