VIP Brother 2 - 1

• 40 162
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 75
Не ви ли прави грозно впечатление как цепят играта на две ooooh!Като ще е Брадър да е такъв за всички. Защо за обикновените хора да има обор и овце, а за лиглюовците масажни столове Crossing Arms
Peaceами щото иначе не биха сесъгласили да участват

# 76
  • София
Абе гледайте нещата от към веселата им страна  Hug
И за Райна викаха, че си е развалила имиджа, ама тя пак си пее за Пайнер и си се натиска с Коце и си живее живота  Peace
На мен лично ми е интересно да ги гледам.Избрали са колоритни личности - всеки по своему.Единственото което ме дразни в къщата, е Росица - цяло чудо ще е, ако успее да промени мнението за себе си, но като гледам към нея има една обща неприазън  Mr. Green

# 77
Може да е така по целия свят, но е нечестно. По-интересно би било ако ги сложат в пълна мизерия Crossing Arms

Между другото  дайте да се обзаложим Китаеца и Азис ще се консумират ли...многократно Whistling

# 78
  • София

Между другото  дайте да се обзаложим Китаеца и Азис ще се консумират ли...многократно Whistling

Не...

# 79
  • Ботевград
 Hug Айде и аз  Mr. Green

# 80
Аз пък мисля, че ще се скъсат меко казано. Все ми се струва, че тяхната двойка залага най-вече на това.

# 81
Може да е така по целия свят, но е нечестно. По-интересно би било ако ги сложат в пълна мизерия Crossing Arms

Проблема е там, че никой няма да се навие (поне тези които са в Къщата в момента със сигурност) Peace

# 82
  • София
Аз пък мисля, че ще се скъсат меко казано. Все ми се струва, че тяхната двойка залага най-вече на това.

Може да имитират срамни движения, но секс едва ли ...

# 83
Там е работата, че със срамни движения едва ли ще убеди зрителя колко са влюбени с потентния му мъж Whistling Mr. Green
А и ми е интересно да видя кои са тези неща, които прави и заради които нито една жена не му се намазва на малкия пръст Wink

# 84
Абе и аз си мисля, че Азисчо влезе в къщата за да скъса с Китаеца.Той обича такива неща да са на показ.

# 85
Айде и аз да се изкажа.
Значи аз съм потресена от компанията, коята са събрали -  Азис и Китаеца, Деси, Маги, Калин, Венета и мъжа й....тази групичка и в живота си върви заедно, сега заедно и в брадъра. Сигурно Василка е поставила условието, че влиза само с антуража си.
Иначе съм потресена от външния вид на всички... а пък Азис с това кожено яке за 15 лв от битака, как се беше струпал, не е истина.
И тез манджи.... течни сирена в епруветки, плодове в безтегловност и незнам какво още, половината от тях въобще не знатя за какво става дума. Той Люлински мангал Китаеца дали е ял нещо различно от чебапчета досега?

# 86
Това с Китаеца и Азис на мен ми прилича на измама и едва ли ще се случи нещо м/у тях,защото хич, ама никак не ми приличат на младоженци.Май само за имидж е това с тяхната сватба.А Венетка ,като някаква истерична полу мома,полу омъжена го дава.За сега май Катето ми е фаворит, а пък най-не долюбвам това същество Росито.

# 87
# 88

Може да имитират срамни движения, но секс едва ли ...

Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт