VIP Brother 2 - 1

• 40 323
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 165
Добре де, вчера Азис беше с дълга коса и твърдеше, че е негова. А сега го мернах с къса. Е как стават тия работи  Crazy

Неееее! Малко след като влезе Венета го питаше каква му е косата - на щипки или незнам на какво си, и той каза, че му е на редове на фиби. После преди лягане я е свалил, разбрах от предишната тема.
Деси също не е с нейна коса (то е очевидно, де) ама си стои с нея, нямало да я сваля докато можело.
Иначе сутринта си говореха каква мъка било да носиш такава коса, мъкаааааа, мъкааааа.....

# 166
... И Азис казва,че ако има Мис ВБ - той щял да спечели...
              Каква мис бе, той отдавна вече е мисис  Joy...

Имал хубави крака.... и можел да говори за АЕЦ Козлодуй.

Тишо легнал между краката на Венета. И Азис ги майтапи,че Тишо може  да посегне на Венета така както са си легнали, а Катето му казва на Азис - Не завиждай......

Азис иска лук за яхния. Катето - шезлонги.  Говорят за манджи в момента.

# 167
  • На погрешната планета
Прочела съм от начало до край предишната и тази теми,без да пропусна нито един пост Crazy, така че заслужено се записвам в темата Mr. Green!!!

Добре де, вчера Азис беше с дълга коса и твърдеше, че е негова. А сега го мернах с къса. Е как стават тия работи  Crazy
Не каза, че е негова, а че не е перука Peace

# 168
Eхххх, горките
Да им пратим някое стилизиращо гелче като помощ Laughing

# 169
Азис с този лук и картофи ме разби  smile3555 гладнички са за яхнийка Joyмилите

# 170
Азис с този лук и картофи ме разби  smile3555 гладнички са за яхнийка Joy

Аз си знаех, че с тея течни сирена и плодове  в безтегловност няма да изкарат дълго. Joy

# 171
Прочела съм от начало до край предишната и тази теми,без да пропусна нито един пост Crazy, така че заслужено се записвам в темата Mr. Green!!!

Не каза, че е негова, а че не е перука Peace
PeaceВенета го пита дали е присадена или е с щипки и той и каза ,че е с щипки Simple Smile.

# 172
Василка в момента е в изповедалнята и моли ВБ да им даде картофи, лук и домати... Дори и с цената на някоя мисия...

ВБ им казва,че имат достатъчно продукти и не могат ли с тях да изкарат днес.
Василка - Грях ли било,че им се е прияло яхнийка?

ВБ - след известно време ще ги осведомят за решението  - ще има ли яхния или няма да има!

# 173
Току що - АЗИС - влезе в изповедалнята и се помоли за картофи, лук и домати да си наготви яхния. ББ го попита - доставените им продукти за деня няма ли да им стигнат за да не останат гладни, а той се изсмя и каза - че иска яхния.  Crazy
Сега всички се смеят. Азис каза че е правил в изповедалнята секс - за една глава лук и буркан с домати. Голем Смех  Mr. Green

# 174
" Яхнийка " Shocked ooooh! Баси ВИП-овете ooooh!

# 175
Ох, и на мен ще ми се дояде яхния покрай Азо. Евгени Минчев кой знае как ще го подяде за тези му кулинарни желания  chef

# 176
Горканчовци!!!

# 177
  • На погрешната планета

PeaceВенета го пита дали е присадена или е с щипки и той и каза ,че е с щипки Simple Smile.
Аз си мислех за друго. Още преди да влезе, Ники Кънчев го пита това перука ли е и той каза Не. Сигурно затова някой е останал с впечатление, че косата си е негова Peace.

# 178
Ич му се не яде яхния...ама зор да се прави на интересен и да привлича вниманието.

# 179
  • София
Хладилника им пълен с вкусотийки а те яхнийка Joy
Ама Венетка ме издразни- сутринта искаше мисия-де не скучае,а сега й се лежало на диванчето Close

Общи условия

Активация на акаунт