Тя вече се държи добре, след като и направиха забележка. Днес се скара с един старец , всеки ден се кара с някой и си е такава, откачалка. Децата сега са спокойни като ходиме , само тя ако иска да ги пипне се дърпат , мрънкат и се крият зад мен ,видимо ги е страх от нея. Те като цяло се страхуват от лекари и хора с униформи , защото ги мислят за лекари. Всичко си правя аз , слагам им магнитите , правя им масажа с ултразвука. Тя не ни закача за нищо , само влиза пуска апарата и излиза. Иначе , да, обикновено аз ако съм нервна и децата са нервни. Но тая се държа ужасно, още с влизането докато се събличахме ни се скара , децата да мълчат в коридора , те говореха , не са викали и тя ни изгони във външния коридор да чакаме. Нищо не и казах , после Сами не искаше да влезе при нея в кабинката тя го дръпна на сила от мен и каза ,че трябвало да разбере ,че това трябва да се направи, не ме остави въобще да обясня на детето , че няма нищо страшно, той през цялото време си мислеше ,че ще го боде на оная кушетка и истеряса, трябваше да го държа така на сила 15 мин докато реве и Яна до него на същата кушетка , направо бяха един върху друг легнали . След това заплаши Яна ,да спре да мрънка ,щото ще я сложи на апарата дето ще я боли, айде дойде ред на Сами , разкрещя се и през цялото време ни юркаше , като някакво стадо. Като тръгна да обяснявам на децата още на втората дума , ме пресичаше , че няма време да ни чака, да ги слагам на апарата, те трябвало да разберат ,че това трябва да се направи , какво имало да им обяснявам толкова, общо взето искаше всичко насилствено да става с крещене , каране , заплахи , отвратителен подход, въобще не мога да търпя такива неща. Вече се държи добре с мен , ама мен си ме е яд на нея. Днес увика един дедичка , щото дойде и каза ,че е пристигнал 10 мин по рано , ще го вземе ли или да изчака на стола. И тя като взе да крещи ,че това не му е кръчма да си идва когато иска и дуднеше 15 мин заради това от другата кабинка.
направо не знам колегите и как го търпят това, всеки ден да има скандали там. Всички останали се държат много добре , аз съм ходила там на рехабилитация и си говоря с всичките и колеги, винаги да ми казвали ,че няма проблем ако закъснея или подраня , часът е ориентировъчен , не че съм закъснявала , ама са ми казвали,че няма проблем , а на тая и хлопат дъските тотално, отвратително агресивно се държи с всички, аз вчера се опитах да я оправдая в мозъка си ,че може да има проблеми , ама явно си е просто такава.