🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 23 461
  • 395
  •   1
Отговори
# 165
Жената каза директно, че са гледали на сърце да е широко. Това мисля, че обяснява всичко.

# 166
Без топла може, ще си стоплиш на котлона в тенджерата, както аз правех като студентка, че ръцете ме боляха от студената вода. Без студена вода обаче  как мият, как се къпят не знам.

# 167
Този епизод заедно с пишман актрисата, живееща при мама и тати, за мен беше от най-скандалните в този сезон.

# 168
Момчето каза, че врата на хладилника падала, а майката - че отваря пералнята с връвчица. Съжалявам, но и да приемем, че е било трудно да направят цялостен ремонт, да не подмениш поне такива уреди вече е… и аз не знам какво. При трима работещи и различни опции за уреди на изплащане, не струват милиони все пак.

Също каза, че всичко им е дадено от някой - маси, столове, непотребни вече на друг.

# 169
Двете деца са от възрастния мъж, който преди 18 години не е бил толкова възрастен. А тя е била на 30години, щом сега е на 48. Хора в силата си са били.https://

# 170
Аз се чувствах неудобно по едно време. Трима мъже седнали пред бригадата и им ръкопляскат за дето им изринаха боклуците и им направиха безплатен ремонт. Направо ужасно.

# 171
На фона на тези вдовицата общинарка е по-нуждаеща се от помощ - там е една заплата и са все жени, тези са двама родители + порасналото момче. На 25 може да работи като не им стигат парите и да учи задочно, ако още не е завършил.

# 172
Ако са били заедно от 18 години, а живеят в този дом от 15 на какво основание дават общинско жилище на едно средностатистическо семейство с двама здрави родители и 1-2 деца. Или и тя като циганите се е писала.самотна майка, нищо че е била с мъж. То и сега се държи така. Постоянно казваше "мое си е, моят апартамент ".

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и аз се чувствам неудобно, за тях не знам. Двата епизода с актрисата наистина бяха много зле. Чисто и било, ми да беше си чистила  и ти. При майка учителка, детето да не може да говори български е скандално.

# 174
  • Sofia
Ръцете по стената в коридора на майсторите ли са?

# 175
Ръцете по стената в коридора на майсторите ли са?
Стикери.
На фона на тези вдовицата общинарка е по-нуждаеща се от помощ - там е една заплата и са все жени, тези са двама родители + порасналото момче. На 25 може да работи като не им стигат парите и да учи задочно, ако още не е завършил.
Работи момчето, в радио Благоевград, тонрежисьор е.

# 176
То и аз се чувствам неудобно, за тях не знам. Двата епизода с актрисата наистина бяха много зле. Чисто и било, ми да беше си чистила  и ти. При майка учителка, детето да не може да говори български е скандално.
Детето е родено на късни години, може и някакви логопедични или други проблеми да има. Каквото и да си говорим, бременност над 35 години крие своите рискове в по-голям процент от бременност под 35.
За съжаление, не всеки проблем дава процент ТЕЛК и финансова подкрепа.за рехабилитация. Има нещо около най-малкото дете.

# 177
За това жилище съм убедена, че ще бъде доведено до същото състояние максимум до година време. Тези хора нищо не са свикнали да поправят, гардеробът без врати, друго с връвчица, ламинатът им бил стар...всеки има пренасяни в годините мебели, но те се разпадат не от това, а при ползването им.
Презекранно ми смърдеше цялото жилище.
И тя учителка. Не се сещам за мой преподавател с толкова неестетичен вид. Млада, занемарена жена.

# 178
  • София
Не знам за вас, но аз вече гледам на "Бригада нов дом"  като на комедийно шоу, а не като предаване със социална кауза, както се афишират Joy
Учителка стои години наред без топла вода в кухнята? Wtf??
Същевременно проточно бойлерче тип "Юнга" е между 80 и 100лв, а в Кауфланд може и по-евтино да се намери.
Без думи съм. За пореден път.

# 179
Тя може да няма време и сили да се занимава, свекър болен на легло е гледала, три деца, я като го купи после трябва да търси човек да го монтира и да прати и за монтажа. Понякога наистина е трудно за сама жена. Тази мъж явно е гастрольор в дома им и съответно нещо не пипва.
Момчетата бяха освежили едната стая все пак.

Общи условия

Активация на акаунт