🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 23 447
  • 395
  •   1
Отговори
# 180
Хора, гледайте и слушайте... Не били компютри ами компоти става работата. Баща си е гледала болен.  Мъжът си живее с тях, а от понеделник до петък е на работа в София, събота и неделя се прибира. Той да не е някакъв роб, нали има отпуски ако са имали желание, щяха да намерят и начин, и време. Мале, как се подведохте по манипулации й, че.е сама жена. Стоеше до нея мъжът й и бащата на две от трите й деца... Започвам да си мисля, че хората масово не знаят значението на самотен родител. Малко ангажиран друг родител не прави първия самотен.

# 181
Син на 25 години не е пипнал нищо по къщата. Възмутително. По 1 стая да беше боядисвал през 2 месеца, апартамента щеше да е кукличка…

# 182
  • София
Ще ям, ще пия на корем,
ще си угаждам както искам.
Когато домът пропадне съвсем,
за бригадата ще се натискам.

За мързела не ще се оправдавам.
Кой какво ще каже, пет пари не давам.
Хей ръчички, хей ги две...
Да цапат знаят най-добре.

Идвайте бригада дружна,
помощ тук е нужна.
Дома ми поправете,
безхаберието ми простете🤣

От фейсбук Joy

# 183
  • София /Абсурдистан
Жилището може и да не е било общинско. Ако е общинско, обикновено казват още в началото, че им е от общината. Което пък не оправдава колосалната кочина вътре.
Масата в кухнята е само с 4 места, а на дивана в холчето също не се побират всички.

# 184
  • Наблизо
Сега е тяхно,преди това би трябвало да е било общинско.

# 185
  • София
Може би наистина от грижи и тревоги майката не може да обърне внимание на нищо, но големият син.. какви момичета, какво заключване?! Малко забили ми изглеждаха всички, извинявам се... бащата седи с тая шапка вътре, нея в началото я помислих за баба им, а е само 2г повече от мен..

# 186
И на 25- годишното направиха детска стая.

# 187
  • София /Абсурдистан
Е нали майка му иска да си покани някое момиче.
Няма как да се изнесе момчето- учи и работи за малко пари. Не винаги има възможност.

# 188
Майка му явно не му е обяснила, че музикант къща не храни, хеле па тон режисьор в БНР... той е на 25, би трябвало да е завършил бакалавър и сега да е магистър, а и не учи медицина или право, все свободно време за работа трябва да има, ама като че ли на него му се дрънка на китарата и да натиска копчетата в радиото.
Като я гледам как прегръщаше средния синковец, 100% ги държи близо до полата си и ги е научила да не пипат нищо дОма, щото е женска работа.

# 189
  • София /Абсурдистан
И аз мисля, че проблемът си е в нея.

# 190
Според мен майката имаше инфантилно държание спрямо големия и средния син, а малкия го е оставила на произвола явно - нито му обръща внимание на говорните затруднения, нито намира проблем в това да цапа стените с ръце (нали бригадата ще изчисти мръсотията, за какво да се ограничава детето да изразява себе си ..).  Вместо да побутнат големия да се изнесе, те му направиха стая да си водел момичета - аз съм без коментар. Считайте, че може и цял живот да се закотви там, особено както им е ново и хубаво жилището след ремонта.

# 191
Ново е първият месец, хубаво - докато си го пазят и поддържат. При.малко дете може да е трудно пазенето, в един момент вдигаш ръце - израства се и се пребоядисва. Дали се води детето на логопед не е задължително да се коментира. Детето е първи клас, нали? Със сигурност е обърнато внимание още на етап детска градина и може с него да се работи в училище, не всеки има пари за частно.

# 192
Ново е първият месец, хубаво - докато си го пазят и поддържат. При.малко дете може да е трудно пазенето, в един момент вдигаш ръце - израства се и се пребоядисва. Дали се води детето на логопед не е задължително да се коментира. Детето е първи клас, нали? Със сигурност е обърнато внимание още на етап детска градина и може с него да се работи в училище, не всеки има пари за частно.
Жената е учителка и то по език. Според мен може и сама да се справи с неговия говор, но явно не иска. Той всъщност не е за логопед, защото добре си говори. Проблемът е, че знае повече английски думи отколкото български. Вместо орел чух да казва eagle (когато играеха на някаква игра с брат му и той го попита, а как е на български?)

# 193
Сега гледам аз! Наистина възмутителна жена! И излъчване и думите които излизат от устата и.Всички подбрани така,да предизвикат съчувствие! ...И големият син, който може и семейство да има вече!
А стените,пода, всичко....Мръсно,черно....За да си оправяш леглата сутрин,не се изискват средства,нито стотинка! Като са изпочупили вратичките на гардероба,едно перденце да сложи ,, домакинята ' ,да е уютно!
Чак не ми се коментира повече! Пак се сещам за сляпата майка и малкото и момченце....За подредената и бедна къщичка и блестящата от чистота стара ,каталясала готварска печка!
Досаждам , като го повтарям,но ....все това ми идва пред очите,като видя подобни МЪРЛИ !

# 194
Детето е оставено на самотек. Изглежда е бил и по-буен като малък, а с двама възрастни родители, бащата е бил на 58 години когато се е родил най -малкия, никой не е имал нерви да се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт