🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 24 331
  • 395
  •   1
Отговори
# 135
Никой не е направил нищо, защото жилището е било общинско вероятно. Затова и малкият драска навсякъде и на никой не му пука. Ако не бяха го купили и се наложеше да се изнесат, щяха да оставят друг да му заличава безценните драсканиците, толкова мили иначе за майка му.

# 136
  • София
Това отсичане на тавана на ръка и на око, ми бърка в очите... Егати майсторите..

# 137
А как се отсича таван?

# 138
  • Наблизо
Да,явно е било общинско,за да почнат да правят неща чак сега.Иначе ако бяха под наем,преди да го купят,нямаше и да е баш на цимент.

# 139
  • София
Най-малкото има ленти тип хартиено тиксо, а има и други методи.
А как се отсича таван?

# 140
И какво сега - "самотната майка" на трима, защото обяви в началото, че "тук живея с моите три момчета", купила "сам сама" жилище и иска някой да й го ремонтира... Такава мизерия с трима работещи, здрави и прави души не я приемам. И под мизерия имам предвид мърлявщина и безхаберие. Живели 10 години в кочина и не са пазили, защото не е било тяхно (на какво са научили изобщо тези деца - не пазете чуждото, но ламтете за безплатно...?), а сега стават собственици и ах, колко сме зле, помагайте за ремонта. Не знам, не знам вече какво предаване гледаме. Нека го сменят на благотворителност за всички, а не "обадете ни се, ако познавате хора в нужда". Говорът на първокласника с майка преподавател и ценните ръчички и драсканици по стените няма да го коментирам. Баткото на 25 г. също. Бляк! И сега трябвало и да се събуват в антрето, ама на майката не й се искало. Леле, лелеее...Rolling Eyes

# 141
Майката е учител, а малкото дете на 8 години не може да говори правилен български език. Къде дреме тази жена?

# 142
  • София
А как се отсича таван?

С инструменти за отсичане на таван

https://www.masterhaus.bg/bg/product/207173-bojadzhijski-instrum … tavani-115-h-80mm

# 143
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Доста сме коментирали тук как е възможно общината да не поддържа даваните жилища и защо ги предоставя в такова състояние. Е, вече си отговорих на въпроса защо като ги гледам тези. Няма значение, че не е твое един нормален човек ще пази, изчисти и поддържа поне минимално, а няма да оставя отрочето да се прави на Анди Уорхол и Пикасо по стените. Хипотетично ако това жилище се беше предоставило на друго семейство в нужда. Да речем самотна майка с детенце с проблеми и кой и как щеше да оправя драсканиците и мърлявщината, сори но това не го приемам за нормално.

# 144
В кой хотел ги пратиха на почивка ?

# 145
Има ли къде да гледам епизода, че го изпуснах?

# 146
Доста сме коментирали тук как е възможно общината да не поддържа даваните жилища и защо ги предоставя в такова състояние. Е, вече си отговорих на въпроса защо като ги гледам тези. Няма значение, че не е твое един нормален човек ще пази, изчисти и поддържа поне минимално, а няма да оставя отрочето да се прави на Анди Уорхол и Пикасо по стените. Хипотетично ако това жилище се беше предоставило на друго семейство в нужда. Да речем самотна майка с детенце с проблеми и кой и как щеше да оправя драсканиците и мърлявщината, сори но това не го приемам за нормално.
Абсолютно съм съгласна. Но си е до човек, може от мърляч на мърляч да попадне, и това видяхме в предни епизоди...

# 147
Пердетата са посивели от мръсотия.

# 148
  • София
Аз съм в шок. Не го следя редовно, но днес загледах. Сигурно има и други такива хорица, живеещи по този начин. Дори не се бяха постарали да си оправят леглата... не знам, малко в повече ми дойде. И всички чакат на тази жена на ръцете... вероятно нямат пари, всичко наистина е много скъпо, но може малко по-уютно да си го направят.

# 149
Това, че е общинско жилището не значи, че имаш забрана да го освежиш, ремонтираш и обзаведеш. И това не е оправдание, все пак гледаш малки деца там.... Просто и двамата са си мизернички и много неща не им правят впечатление. Аз ако живея така, ще ме е срам да допусна камера и водеща. Grinning Ама учителката живее на най-високото ниво на непукизъм, а уж е от интелигенцията, че па и френски език. Все пак да не забавяме, е французите са измислили парфюма, понеже ги е мързяло да се къпят.

Общи условия

Активация на акаунт