🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 23 471
  • 395
  •   1
Отговори
# 150
Ох, не знам, не знам. Гледам със закъснение, но тук такъв минус като вас не виждам. Средностатистическо семейство. По-скоро на прага на бедността. Голямото момче каза, че му плаща университет. Другите две ги издържа. Таткото е на 66г?!? Какво точно работи, той едва говори. Възрастен човек е. Сигурно е помощник в някоя бригада, може да е станал "строител" по стечение на обстоятелствата. Не ми изглежда да разполагат с пари. Личи си, че хората нямат възможност.
Естествено, че са можели да направят много неща сами. Те са и направили. Имат баня, на една стая още като са се нанесли предо 10г са направили освежаване. Явно са изморени. За родителите говоря. А момчетата, освен 25годишния, другите са си деца. Не знам, сигурно сте прави, но мен не ме подразни.

# 151
Ами какво да кажа, един от хубавите ремонти се получи и с всички удобства. Честито на печелившите.

# 152
Ама и бащата - може ли на 58 години да правиш дете? Луди хора.

# 153
  • софия
Бащата може на 58 г. да прави дете, но не и да направи елементарен ремонт на мястото, където живеят.
Скоро апартаментът ще бъде същата кочина.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 22:22 от zvаnchе

# 154
  • У Диспансера ...♥♥♥
И моя мъж го няма по три месеца, и аз сама се оправям  с две деца и всичко останало, правя въртележки когато съм на работа да има кой да гледа малкия, но не съм седнала да се вайкам и да пиша писма до бригадата. Двамата сам сами сме си теглили кредит за апартамент, за ремонт и си го изплащаме. Ама какви са тези хора, просто ума не ми го побира. Живеят толкова мърляво и нямат къде да си измият чиниите 🤦🏻♀ Не мога да съчувствам на такива хора, за мен са мързеливи, чакащи някой все да ги съжали и помогне, а не да се вземат в ръце и малко от малко да си пооправят.

# 155
Тук темата е деликатна, аз не бих ги осъждала за това. Но, да, обикновено, хората си правят сметката колко деца могат да изгледат качествено, в това число - да им дадат необходимото, както физически, така и финансово като старт в живота.

# 156
Но жената каза на мъжа си като ги одобриха - Две деца ти родих, тогава не се разплака.
Средното момче е на 15 години, значи от  поне година преди това са били заедно. Какви са тия легенди за самотна майка!?

# 157
Това, че е общинско жилището не значи, че имаш забрана да го освежиш, ремонтираш и обзаведеш. И това не е оправдание, все пак гледаш малки деца там.... Просто и двамата са си мизернички и много неща не им правят впечатление. Аз ако живея така, ще ме е срам да допусна камера и водеща. Grinning Ама учителката живее на най-високото ниво на непукизъм, а уж е от интелигенцията, че па и френски език. Все пак да не забавяме, е французите са измислили парфюма, понеже ги е мързяло да се къпят.
Е, нали някой й е направил забележка, че можела поне леглата да оправи за пред камерата...
Но жената каза на мъжа си като ги одобриха - Две деца ти родих, тогава не се разплака.
Средното момче е на 15 години, значи от  поне година преди това са били заедно. Какви са тия легенди за самотна майка!?
Ами тя така каза - тук живея с моите три момчета. Аз се учудих като в картинката се появи възрастен мъж и първоначално реших, че е някакъв роднина - чичо на децата, дядо или нещо такова.

# 158
18 години са заедно казаха.

# 159
Аз не проумявам как жена може да се примири, че няма топла вода в кухнята и да се мият чиниите в банята години наред?!

# 160
Аз гледам на запис откъси, които качват, затова някъде съм пропуснала, че 18 години са заедно.
Много самотна майка.

# 161
Тук темата е деликатна, аз не бих ги осъждала за това. Но, да, обикновено, хората си правят сметката колко деца могат да изгледат качествено, в това число - да им дадат необходимото, както физически, така и финансово като старт в живота.
Вече имат по-голям общ син. Ако нямаха бих ги разбрала да правят дете на близо 60 години, но в този случай... Бащата още сега си изглежда като старец, това дете докато стане на 20 години, той съвсем ще отпадне и всичко пак ще падне върху майката.

# 162
Аз не проумявам как жена може да се примири, че няма топла вода в кухнята и да се мият чиниите в банята години наред?!
Майката от трите грации, пък, нямаше студена вода от години...

# 163
  • софия
И трябваше и да я съжалим: "Мария, ти не можеш да си представиш какво беше!"
Ми не, никой що годе нормален човек не може да си представи да живее в кочината, в която тези живееха,при положение, че не изглежда да имат голям проблем.

# 164
Не гледах всичко, но останах с впечатление, че е отгледала сама децата си и може би впоследствие се е събрала с възрастния мъж?🙄 Както и да е, безхаберието и мърлявщината бяха потресаващи.

Общи условия

Активация на акаунт