Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 602
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
И аз мисля, че Грозев е пътник.

# 31
Много мразя хората да не могат да приемат загуби...

# 32
  • Другата България
Мартин си прояви характера още когато Шкодров посочи Владов за по-добър готвач от него.
Още тогава писах - егото на Мартин е толкова голямо, че и сега му пречи, вероятно и за в бъдеще ще му пречи /ако това не е сценарий/. Мартин има такова самочувствие за дъ бест и дъ фърст, че все повече вярвам, че Тоби ще го победи на финала.
Още от снощния епизод поведението му към Ивайло беше сходно на това към Владов.
Той не може да търпи някой да е по-добър от него, дори когато този някой НАИСТИНА е по-добър от него.
Няма как да харесам такова поведение, още повече, че както казах не вярвам, че Мартин е по-добър готвач от Владов, че дори и от Ивайло.
И понеже съм заложила на финал Мартин - Тоби, твърдо съм зад Тоби.
Изобщо не е моя човек, по принцип искам Ивайло да спечели, но понеже няма как това да е той - Тоби.

Никой няма да изгони днес, естествено.
А и Виктория, и Гроздевия са за гонене.

Благодаря за темата. Heart

# 33
Кой направи сушито? Браво Виктория! Ааа,забравихте...Виктория,я ела тука.Laughing
Изтървах началото и Мартин.

Какво не и харесвахте на Яница? В пъти я предпочитам пред Тонка и Виктория!

# 34
Лелееее, тоя Мартин се побърка от гняв. Чак смешно ми става...То бива нерви, то, чудо...Преиграва, според мен...

# 35
Ох, тази мазна Виктория няма ли да хвърчи вече. Един варен ориз не може да сготви и само се подхилва когато мъжкараната я покрива.
Много я бута Ангелов.

# 36
  • Пловдив
Мартин направо се изяде от яд...а тоя Ивайло скрита лимонка и баш конкурент Simple Smile

# 37
Въй.  Изненада ме шеф. Браво

# 38
я, виктория си тръгна

# 39
# 40
  • Другата България
Ха, изненада ме и мен, тя си беше за гонене, отдавна, но мислех, че днес всички ще остави....ти да видиш!
Браво, браво, одобрявам.

# 41
Грозев им бил конкуренция.Laughing

# 42
Оказа се, че има и по-голяма радост от това да махнат Грозев - да махнат Виктория.

# 43
Най накрая се разтури коалицията - жено, мари жено🙃

# 44
Грозев им бил конкуренция.Laughing
Ангелов не го слуша главата. Конкуренция им беше Владов, но Ангелов му се дразнеше на креативността, експериментите в чиния и самообладанието и нарочно го разкара точно преди черна куртка. Грозев е един палячо, който отдавна трябваше да е аут. Същото се отнася за Виктория. Добре, че поне от нея ни отърва тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт