Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 623
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Според мен ще има епизод с Виктория, няма как да я пропуснат, но явно не искат да има много бързо един след друг подкастове, за да се даде повече време да се гледа предния подкаст, в случая с Едуард.
Аз очаквам да пуснат епизода с Виктория в събота или неделя. Но с Владов вече е друго, явно с него няма да има епизод за съжаление.

Следващата седмица ще има само 2 епизода. Във вторник и сряда!

# 76

Синхроните след тази седмица. Честно казано си мисля, че финалистите ще са Тоби и Мартин, а за трето място може би Ивайло.

# 77
  • UK
И на мен Мартин ми направи неприятно впечатление вчера, не разбрах защо така агресира срещу Ивайло. Да си беше приготвил октопода по-добре.
 Не ми харесаха тези сандъчета, в презентацията на храните на шеф Светла. Малко претрупано всичко ми се стори. Ама аз не разбирам от гурме.

# 78
  • Русе

Страхотен е ресторантът на шеф Светла😊Както и този на шеф Никола, нямат грешка и двете местенца.

Как се казва ресторанта на Никола?

# 79

Страхотен е ресторантът на шеф Светла😊Както и този на шеф Никола, нямат грешка и двете местенца.

Как се казва ресторанта на Никола?

Lavele се казва. Не съм сигурна дали е негов или просто готви там, но го препоръчвам, както и Площадчето на шеф Светла😊

# 80
Аз съм за Ивайло, Мартин ми беше фаворит но се показа като варненска батка

# 81
На мен ресторантът на шеф Светла ми се стори леко мрачен, като средновековен замък.
И както някой беше спомел за тези сандъчета и куфари, от които вадеше продукти за чиниите, не ми допаднаха.
Ясно е, че е търсен някакъв ефект, да е различно, но ми беше малко префърцунено.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 12:58 от Electric Papaya

# 82
  • Телиш/Плевен
Резултати от анкетата в миналата тема

Кой искате да спечели седми сезон?
Гласували: 102

73 гласа за Мартин
37 гласа за Тоби
8 гласа за Ивайло
6 гласа за Владов
6 гласа за Марина
5 гласа за Едуард
по 4 гласа за Грозев, Шкодров и Патрицио
3 гласа за Тоника
2 гласа за Яница
0 гласа за Виктория

# 83
На мен също не ми допадна това с куфарите и сандъците Joy
Като цяло претрупано ми се стори. Чудят се вече....

# 84
На мен също не ми допадна това с куфарите и сандъците Joy
Като цяло претрупано ми се стори. Чудят се вече....
Абсолютно съм на същото мнение. Изобщо големите им гурмета с нищо не биха ме привлекли да хапна нещо от тях. То са пяна от каквото не се сети човек, пльокнати като изплюто разни сосове, намазани чинии с пастети, недосготвени и дори буквално сурови меса, по които Ангелов примира, храсталаци и китки, както и смес от сладки и солени вкусове, и подправки, които съм убедена, че въобще не си отиват. Пипане с ръце по готовата храна от няколо човека -  ужас просто. И на Светла куфарчетата дали са достатъчно чисти, че да вади храна от тях. Огромни чинии, в които я има 50 грама нещо, което да става за ядене, я не. Шеф Ангелов като държи порциите да не изстиват докато всички компоненти са готови и има претенции за навикан ресторант, защо не си е поставил отоплителни лампи за храна, а само крещи и хвърля храната, че всичко не било готово едновременно. Да не говорим колко са смешни с неосигуряването на повече от един миксер, пасатор или друг уред, които да се ползват едновременно от няколко участинци.

# 85
Не мога да повярвам, че този Грозев още виси в предаването и то до готвачи като Мартин, Ивайло и Тоби... даже Владов изониха, а Грозев, дето сгъстява сладко от ягоди с брашно и вода, не.... абсурдно е.

# 86
Е то това с малкото уреди си е съвсем умишлено. Да има за какво да се карат и цакат.

# 87
Грозев дразни всички и за това го държат

# 88
Благодарна съм, че махнаха поне Виктория...

# 89
Цитат
Абсолютно съм на същото мнение. Изобщо големите им гурмета с нищо не биха ме привлекли да хапна нещо от тях. То са пяна от каквото не се сети човек, пльокнати като изплюто разни сосове, намазани чинии с пастети, недосготвени и дори буквално сурови меса, ....
По този повод ще ви разкажа на кратко една историйка от Гърция. Бяхме на празненство на близки и вечерята беше в изискан ресторант с гурме кухня. Досещате се какви порцийки ни сервираха... Изтърпяхме официалната церемония, „възхитихме се” от „превъзходната” храната кимайки "доволно" с глава, ноооо си ни гонеше вълчи глад. Братовчед ми (грък), свикнал с тези гурме-щуротии на фамилията рече и отсече:  „ 'Айде, тръгваме! Отиваме да се наядем КАТО ХОРАТА (в таверна)!” Всички сте ходили в Гърция и знаете какво и как сервират в таверните. Та както се казва - ядохме, пихме и се веселихме до малките часове на нощта. От тогава запомних думите му - „ 'айде да ходим да се наядем!”

Общи условия

Активация на акаунт