Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 181
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
  • Другата България
Владов вероятно е бил интересен и вътре в предаването, но продуцентите решиха да ни го покажат в светлина, в каквато искаха да го видим.
Той самият го потвърждава с тези отговори.
Не, че за нас е изненада продуцентската намеса.

# 271
Като го гледам Владов как пише "й" навсякъде, където има множествено число, на мястото на Тоби и аз нямаше да си падна по него.

# 272
Като го гледам Владов как пише "й" навсякъде, където има множествено число, на мястото на Тоби и аз нямаше да си падна по него.
А тя щото футболната кифла Тошка ги избира само по правопис и правоговор, мда.

# 273

Тя пък щото е ядрен физик Joy
А днес защо няма епизод, ааааа

# 274
  • Буркина Фасо
защото в понеделник нЕма епизод. Smiley

# 275
  • Ню Йорк
Със сигурност не очаква принц на бял кон, но и със сигурност очаква “чичко паричко“, ако може да е и известен, красив, млад....вярвам, че се е държала надменно и пренебрежително.

О да, точно това търси Тоби или поне такава слава и се носи.

# 276
То да беше само "й"-то! Толкова неграмотно написани слова май не съм чела... 😳

# 277
  • IC 1101,Abell 2029
Дали са слаби монтажистите по думите на Владов?!Кой знае.И да е имало много забавни моменти в къщата,няма как да се излъчат,защото епизодите ще станат много дълги.А като стана дума за забавни моменти,това видео за мен си е класика от Hell's Kitchen --сезон 7.

# 278
Марина и Шкодров в специалното студио на Нова по случай днешния празник:

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:07 от z_o_

# 279
Започнах да гледам Хелс Кичън още от старта му като риалити, в което интересното ми беше как напълно непознати хора, правят екип. По принцип. Как се сработват, как ги води конкретна цел, кои са идеалните лидери, кои са водещи личности и кои са предимно следващи. Хубавото е, че е в точно такава интересна област - готварството, но така или иначе, за мен фокусът на предаването е работата в екип, което ме вълнува. За съжаление и тук, както и в повечето риалитита, с напредването на сезоните, фокусът се измества в стил интриги и сеирджийство, което е много разочароващо . Все повече прозира тъп сценарии, заучени роли и ...откъсване от ценната същност на първоначалния замисъл. И ето - и тук, в Хелса набюдавам същото. Засега, сякаш по-умерено, но се задава нов сезон, така че ,все ще измислят още нещо.  Но, все едно...това са си мои лични впечатления...и разочарования. :/
На финалната права са вече.
Мартин много ме разочарова като поведение и не искам той да спечели, въпреки че , е отличен готвач.  Предпочитам за победител Ивайло или Тоби, пък дори и Тоника (но ми се струва, че тя няма шанс).

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 14:51 от Mrs. Tiggi-M.

# 280
Последните сезони всичко е доста нагласено и ми се струва че скоро ще се превърне съвсем в боза и много хора ще спрат да гледат
Не следя ергена но като чета там има повече интрига и вълнение. Тук загатват интриги,любови и всичко после скалъпват. И в готвенето не ги бива много- нищо интересно май не остана

# 281
  • IC 1101,Abell 2029
Сега от финалната четворка според мен е ред на Тоника.А за победител почти съм сигурен че ще изберат Мартин,а за подгласник вероятно Ивайло.Не защото Мартин е може би най-добрият готвач/което малко ме съмнява/,а защото най-добре обслужва рейтингът.От шоуто въобще не ги интересува кой е най-добрият кулинар,а този който най-много допринася за високият рейтинг,т.е.им пълни джобовете.Дори само по синхроните си личи.На Мартин определено са най-запомнящи се.Така че продуцента решава кой е с най-голям принос.Същата работа беше миналият сезон.Чоткин с нищо не показа че е по-добър от Станислав,даже мисля че беше точно обратното,но нали гори в кухнята,раздава се на макс.Той и Станислав се раздаваше,ама Чоткин правеше спектакъл,а и беше далеч по-интересен като образ.А като стана въпрос за рейтинг,кои слаби готвачи стигнаха напред,благодарение на него.Ами Яница,Марина и Шкодров.Яница заради залитанията си по Никола и заради това че бе свръхемоционална.А другите двама заради любовната си история.Ако не бяха тези неща те трябваше да бъдат едва ли не сред първите отпаднали.Като цяло сезонът на мен ми хареса.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 16:54 от alex_bg

# 282
Баба ви Петя щяла да прави френска любов. Правилно ли чух? Тази жена е пълно хахо.

# 283
Не можеше ли да смесят отборите и на отворкото Мартин, да му се падне Петето Joy
Да го видим тогава как раздава команди

# 284
Очаквах доста по-адекватно поведение от Златка. Тя тотално е превъртяла. Не знам дали има лични проблеми, дали зоби химия, но никак не е добре.

Общи условия

Активация на акаунт