💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Ние имаме за каката кула, много се ползва, но чак след като се научи сама да се качва и да слиза от нея. Преди това не е безопасно. Иначе вкъщи е голям хит, колкото повече расте, бута си я където иска каката и няма недостъпни места 😂
Мия ги и двете на мивката. Така ми е най-бързо и удобно.
Лина, много ти се кефя че си обикаляш и не си се гипсирала. Аз бях много смотана с голямата. Нищо не правих, доста малко пътувахме. Сега ако мога да върна времето, нямаше да се прибирам 😂 Ама пусто, сдухла бях. Вече с едно дете ми се струва като без дете 😂 Ама късно…. 😂

# 196
Сигурно и аз съм се сдухала, ама нещо СПА-то не го усетих да идем.

Кулата да, вижда ми се опасна за тази възраст. За по-големи - да.

И ние сме на мивката, но със скромните 8.300 кг. Застава на колене. Не си представям нестоящо и неходещо бебе да къпя под душа.

# 197
Фрезия, зимата направих страшен дерматит на ръцете и от студа дори в ръкавици ми течеше кръв от дланите и между пръстите. След това станаха мехури чак… абе страшна работа. Нали имах пробл с кърменето и цедях и то е голямо миене там + студ стана страшно… та тогава заради това излизахме мн малко на разходки защото ме болеше, сърбеше и тн и дс ти кажа станах друг човек. Изнервяше ме, че бебето плаче, сърдех се че ми заема цялото внимание, бях докачлива и тн. И като спрях да кърмя можех да си направя лечение с кортико на ръцете и чи поминаха и почнах да излизам вс ден. Звъня на приятели, прекосявам софия за да си имаме дружка в разходките. Все търся компания и поводи да излизаме. Иначе просто не се търпи. Дет се вика за доброто на детето го правя😄
Майтапа на страна, но за да е едно дете щастливо  е нужно майка му да е на център. Не мисля, че ми е прищявка да си организирам среща с приятели в парка.
Пс спато си е решение на мъжа ми, даже нз в кой хотел ще ходим и в кой град😆 каза ми дата и че др семейство са запазили, аз съм къфар😆

# 198
Лина, кефиш ме! 😂 ние с едно дете много ходехме. В различни държави дори! В хубавите хотели, даже ми притотвяха за него храна и ми носеха и в стаята, по тяхно предложение, а на закуска и подаръци му носеха, брандирани от хотела и не само. Хубави неща! Имаше салонни управители и единият повече се стараеше 🤭
Обикаляхме толкова много, че сега като си помисля, с тъкмо проходило дете.. от къде ли е била тази смелост! Търсехме площадки, атракциони за него, а после щом заспи си прамехме кефа! Какво ли не, къде ли не! Затова, ходете сега с по едно дете, ходете!!! 🥳 защото с две, малко повечко багаж се носи, а с три все някой се чака да се наспи 😂 ей го е, днес. 🤣

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:08 от КремонаЛиза

# 199
Ние утре си тръгваме от Търговище. Обиколихме ботаническата на Балчик онзи ден. На следващия ден ходихме и във Варна.

Аз лично нямам много потребност да се срещам с хора, но обичам да пътувам със семейството си. С първото ми беше най-трудно да пътувам.

# 200
Дупето и аз го мия в мивката, но мивката ми е много неудобна, понякога ползвам и батерията на душа, не слушалката.

# 201
А как къпете главите на бебетата? 😀 Ние до скоро нямахме никакъв проблем, много обичаше да се къпе във ваничката. Последните няколко пъти обаче започва да плаче след като й намокрим главата. Тя вече не дава да я сложа легнала и да измия главата й е голямо предизвикателство 😀 Все пада вода в лицето и очите и започва да плаче..

# 202
Да, къпането на главата е драма и при нас. Първо я оставям да се накисне и да си поиграе с лодките, после сапунисвам тялото и накрая оставям драмата - мия главата. Също и обличането е драма и по-точно като й минава нещо през главата. Като свалям клинчето да сменя памперса е ок, но мине ли й блуза през главата и почва рев и тръшкане.

# 203
И при нас преобличането и смяна на памперса е цяло приключение вече. Върти се, сяда, лази, гоня я из цялото легло.. 😆 Давам й някой крем да се занимава, но трае точно 3 секунди и пак тръгва , а на вечерното преобличане има и рев разбира се, няма как там си е винаги така 😀

# 204
То все трябва да й се дават нови и нови боклуци, че да успея да сменя памперс и да облека. Буквално боклуци, с играчки не става. 😁

# 205
Сменям го в скута си, но ние сме на гащи. Главата с него не е драма, но с момичетата беше. Седи си във ваната и аз му навеждам главата назад. Има едни такива козирки да не им влиза вода в очите ,може да опитате.

# 206
При нас според мен не е от водата, а просто не обича да й закачат главата, защото и с обличането е истерия.

# 207
Дъщеря ми с доста усилие я удържам на мивката, хваща разни неща, я за мивката се хваща, я за шкафчето, опитва се да цапа с крака оттичащата се  вода, изобщо е приключение. Като малко бебе беше зверски рев къпането, после почна да й харесва, сега й давам играчка да се разсейва и действам бързо, стой седнала, главата е малко драма да я изплакна защото я разсейва от играчката. Ако я сложа легнала, за да сапунисам краката, почва да цапа във водата и ме намокря, и такива работи. Стабилна си е на крака, но иска всичко да ошета и като е мокро вече не е толкова стабилна. Ще пробвам с тези козирки да видя, но тя не търпи нищо за глава и също като на Ваня не обича нещо да й минава през главата. При нас и ръцете се обличат тегаво.

# 208
Има едни вани, които са като дълбок леген/кош. Имат седалка.Доста са удобни, моя много се забавлява вътре. Къпе го баща му, взел му е и пяна за вана за бебета и е купон Simple Smile За изплакване използва директно слушалката на душа
Дори да стане, не може да падне.
Така изглеждат:

# 209
Имаме същата! Това нещо е изключително готино! Големият ми син беше на малко повече от годинка, когато я купихме и до късно се платсикаше! Нашата е от Айко. Малкия сега примира да влезе в там. Бебето още не сме къпали вътре (:

Общи условия

Активация на акаунт