💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 358
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За сиренето някъде гледах, че се започвало с 5грама и се стига до 30гр. Ти така ли направи и с каква градация?

# 16
Ох него не съм го дала още. Ама нещо такова трябва да е. Изварата така дадох първите два дни и после си я водех въведена вече. И киселото мляко давах по малко. Но сирене забравям все да обезсоля. Иначе като казах, че давам по два дни и си го водя въведено, имам предвид, че на третия ден мога да си дам вече по-голямо количество кисело мляко, например, но и да дам нещо ново. Не мога да влача по 4/5 дни нов продукт.

# 17
Нашето бебе го кърмя сутрин и вечер.
В 8ч яде попара.
В 11ч месно/зеленчуково пюре.
В 14 ч каша.
В 17ч още една каша.
В 19:30 ч каша Лека нощ.
И накрая тежи едва 7.700 кг.
Само хаби храната Simple Smile

# 18
Успокоих се. 5 хранения и 2 кърмения и няма 8 кг. Сигурно си е ген. Аз все си мисля, че не й давам достатъчно храна и за това е слаба 😃 Иначе тя много прилича на баща си, а неговата рода са високи и слаби, та най-вероятно и при нея си е ген. И върви също висока.

# 19
Моето замести и закуската вече и сме на 4 храненя доста често. Има само вечерно мляко и понякога преди следобедния сън й правя малко да не се събира голям интервал без храна. Иначе сутрин яде към 8:00-8:30 каша с пюре, 12:00-13:00 зеленчуково-месно пюре, 17:00-17:30 кисело мляко с бисквити, 21:00-21:30 вечерното мляко. Качва си нормално кг за възрастта, последно беше към 9кг, 74см.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 19:40 от Fairytale77777

# 20
Ваня, за пюрео май ви е рано на вас. Днес напр имаше паста с кашкавал отгоре. Не ѝ бях давала кашкавал досега. Парчетата са огромни. Обаче аз пробвах и си яде детето, щом се справя екстра. Ето снимка на пастата от днес.

Нз др на какви цени са, но не ми вдъхват доверие. Честно казано с едно “дуо меню” яде ден и половин- два . Мисля да взимам 2 дни в седмицата малко да си помагам.

# 21
Големи парчета са май. Пюрео нали са на Маги Пашова. Уж трябва да са хубави.

# 22
И ние сме на 3 заместени и две кърмения. Като съм опитвала да дам 4то или после не иска да суче или повръща… От днес 7150 🙄
Давам и между храненията бисквити, хляб или да опита каквото ям аз. ММ все се шегува че ще почва с благата водичка (със захар) 😂

# 23
Големи парчета са май. Пюрео нали са на Маги Пашова. Уж трябва да са хубави.

Пюрео са супер, да. Само телешко със спанак имаше вид и мирис на кучешко 💩

Пюрео и фуристо имат доста сходен брандиг и в сайтовете си са отбелязани като партньори. Може да са пак на Пашова, не знам.

# 24
Не знам за Фуристо дали са нейни, но са сходни, да.

# 25
Момичета, минавам да споделя, че прибавям и party-market.bg към matisto и partilino, със сайтовете за изгодни и разнообразни балони, пиняти, посуда и т.н. за детски рожден ден. Снощи попаднах на тях. Правели пинята по поръчка. Не харесвам това с пинятата, обаче е гадничко всички да имат, а " защо само аз нямам", затова... за 8 години, 1 път го позволих. Тази година май пак ще имаме, защото миналата година нямахме. Понеже наехме корабче и там правиха морска битка с друг кораб. Препоръчвам за майчетата от Варна. Става страхотия битка!! 🥳 Само не разчитайте на храната и напитките им. Гадни са. 🫣

# 26
Успокоих се. 5 хранения и 2 кърмения и няма 8 кг. Сигурно си е ген. Аз все си мисля, че не й давам достатъчно храна и за това е слаба 😃 Иначе тя много прилича на баща си, а неговата рода са високи и слаби, та най-вероятно и при нея си е ген. И върви също висока.

Забравих да кажа, че не пие вода.
Цялото семейство сме клющави - аз 47 кг 158 см, таткото 72 кг 180 см, баткото на 7 г - 23.5 кг, но яде като за трима Simple Smile

# 27
  • София
Момичета, на кои марки сирене и извара сте се спрели? Аз взех сирене на Маджаров, сложих го цялото да се кисне във вода - така ли се прави, или на порции го киснете 😅 ще го дам в понеделник или сряда. Може би преди това извара да дам? Май бях чула добри отзиви за някоя от лидл, но не съм сигурна.

# 28
Аз ползвам предимно извара, защото забравям да обезсоля сирене, а и я го ползвам, я не 😀 Извара вземам от Лидл. Една кръгла в пакетче на Пилос. Има 4% и 9% масленост. Аз вземам 4%. Доста е приятна на вкус и няма никаква сол почти.

# 29
  • София
Супеер, утре ще взема, мерси 🥰

Общи условия

Активация на акаунт