💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 389
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Честит първи рожден ден на Ванина! Жива и здрава, много щастлива, весела и игрива да бъде! Flowers Cherry BlossomBalloonBirthday

# 616
Честита да е Ванина, здраве и безгрижно детство!
Аз изхвърлих коланите, приятелка ми даде имах около 3 модела. Не съм ползвала с другите деца , не съм ги и държала много. Когато са готови ще проходят.

# 617
Взех някакъв обикновен колан на Cangaroo. Засега не става: не й е много по мярка, като я пусна с него, се клати яката. А с мен, подпирана под мишници, няма такова нещо. Пробвах по метода на Фрезия - с шал, пак беше стабилна, затова се реших на колан. Ще видим.

Въпрос: какви чорапи ползвате, когато  бебето е с обувка? Със или без точиците отдолу? Искам да купя симпатични чорапи с дантели, но не съм видяла с дантели и с топчета.

# 618
Взех някакъв обикновен колан на Cangaroo. Засега не става: не й е много по мярка, като я пусна с него, се клати яката. А с мен, подпирана под мишници, няма такова нещо. Пробвах по метода на Фрезия - с шал, пак беше стабилна, затова се реших на колан. Ще видим.

Въпрос: какви чорапи ползвате, когато  бебето е с обувка? Със или без точиците отдолу? Искам да купя симпатични чорапи с дантели, но не съм видяла с дантели и с топчета.

Ако е за с обувки няма нужда от точици. Те са, за да не се пързаля по пода детето, когато е без обувки.

# 619
В ХМ има с дантелки. Сигурно и по Пепко и другите. Няма нужда от точици за обувки. Аз и вкъщи не я пусках много с тези чорапки на точици. Сега пък в жегата си е директно боса.
Дойдоха й новите обувки. Толкова се вълнувах 🤣🤣 Все едно аз си взимам. 20 номер са, обаче мисля, че бързо ще й станат малки и се оглеждам да взема нещо 21 номер. И се чудя дали сандали или пак затворена обувка, или пък и двете? Не ми се дават пари и за двата вида обувка, че като гледам бързо ще преминава от номер в номер. Майките с опит: ясно, че е до дете, но бързо ли сменят номерата на тази възраст? Ако знам, че ще изкара поне 2 месеца с 21 номер, ще взема и сандали, и маратонки, но знам ли я…

# 620
Ходих сега в Рая за нова чантичка на "бурканите" за кухнята и видях подлажка на cybex, портив изпотяване. 99лв беше. Ама цвета ми се стори кофти. Има ли някоя, която я има такава и е доволна? Примерно, че наистина не спарва?

Тук във Варна, сипват "на око". Няма изискване за определени буркани. Добре е, да са с широко гърло, за да не  ти се зацат при сипването, но там дават салфетки. Мерителният ориентир за тях, е черпака и до къде да е пълен. И да, често сипват повече, особено към 12:15-20.

Каква чантичка взехте?
И аз съм в търсене

# 621
Ваня, споменах ли, че моя приятелка поръча barefoot обувки за детето си от Тему?  Аз се каня да пробвам с някой сандал например. То може и да не са боси обувки де, но техните изглеждаха мн прилично. Сега на морето не е обувала нищо от неделя нито чорап, нито обувки, но в Сф не става.

# 622
Аз за обувки за детето от Тему съм резерве. Поръчвам всякакви неща от там, обаче за обувки залагам на по-познати марки.

# 623
В ХМ има с дантелки. Сигурно и по Пепко и другите. Няма нужда от точици за обувки. Аз и вкъщи не я пусках много с тези чорапки на точици. Сега пък в жегата си е директно боса.
Дойдоха й новите обувки. Толкова се вълнувах 🤣🤣 Все едно аз си взимам. 20 номер са, обаче мисля, че бързо ще й станат малки и се оглеждам да взема нещо 21 номер. И се чудя дали сандали или пак затворена обувка, или пък и двете? Не ми се дават пари и за двата вида обувка, че като гледам бързо ще преминава от номер в номер. Майките с опит: ясно, че е до дете, но бързо ли сменят номерата на тази възраст? Ако знам, че ще изкара поне 2 месеца с 21 номер, ще взема и сандали, и маратонки, но знам ли я…

Бях питала по - напред и спомена, че си взела Geox . Тъй като харесах едно моделче, дали може да споделиш, подметката мека ли е, на глезена твърдо, за да има опора?  Като цяло доволна ли си? Знам , че от модел до модел сигурно има разлика , но все пак да ми е някакъв ориентир.

# 624
Ами определям я като не много мека подметката. Не са като буйки. Вътре стелката е мекичка. Не бих казала, че на глезена е подсилено. Като нормална маратонка и за възрастни.
Ето снимка на книжката вътре:

Дано се разчита, че звяра вече я разкъса 🤣
Ето толкова е като огъване:

Дали съм доволна…. Не мога още да ти отговоря, защото тя не прави крачки и не е стабилна, но има желание и навън няма как да е само по чорап. В Бест Сикретс имах код и ми излезнаха 40 лв. Като потърсиш по номер и е последен, може да са доста изгодни. Тези, които ги взех бяха такива. Има и по-скъпи. Сега не намирам сандали, които да ми харесат и да са на тази цена. Все 70/80 лв 😀Та може и да видя за някоя друга марка, че не знам и сандалите колко ще ги носи.

# 625
Ами определям я като не много мека подметката. Не са като буйки. Вътре стелката е мекичка. Не бих казала, че на глезена е подсилено. Като нормална маратонка и за възрастни.
Ето снимка на книжката вътре:

Дано се разчита, че звяра вече я разкъса 🤣
Ето толкова е като огъване:

Дали съм доволна…. Не мога още да ти отговоря, защото тя не прави крачки и не е стабилна, но има желание и навън няма как да е само по чорап. В Бест Сикретс имах код и ми излезнаха 40 лв. Като потърсиш по номер и е последен, може да са доста изгодни. Тези, които ги взех бяха такива. Има и по-скъпи. Сега не намирам сандали, които да ми харесат и да са на тази цена. Все 70/80 лв 😀Та може и да видя за някоя друга марка, че не знам и сандалите колко ще ги носи.

Благодаря много за информацията. Аз гледам сандалки в obuvki.bg, имат намаление в момента, към 55 лв х  отделно доставка , не съм пазарувала от Бест Сикретс. Знам , че на глезена е добре да е по стабилно и за сандалки да са затворени пръстите, за да не се удрят. Ей такъв тип гледам

# 626
За БС ти трябва покана. Мога да ти дам да разгледаш. Иначе и аз гледам такива затворени. Абсурд истинска сандалка да й взема. Аз ги гледах и в обувки.бг. Има доста по-голям избор там. То БС малко се водят и аутлет, ама не точно 🤣 За това някои неща са последни бройки и са много намалени. Иначе над 90/100 лв им е безплатна доставката. Аз взех и на мен, и на мъжа ми нови маратонки, та хванах безплатна доставка. И връщането им е безплатно.

# 627
Ходих сега в Рая за нова чантичка на "бурканите" за кухнята и видях подлажка на cybex, портив изпотяване. 99лв беше. Ама цвета ми се стори кофти. Има ли някоя, която я има такава и е доволна? Примерно, че наистина не спарва?

Тук във Варна, сипват "на око". Няма изискване за определени буркани. Добре е, да са с широко гърло, за да не  ти се зацат при сипването, но там дават салфетки. Мерителният ориентир за тях, е черпака и до къде да е пълен. И да, често сипват повече, особено към 12:15-20.

Каква чантичка взехте?
И аз съм в търсене
Ето тази чантичка. Здрава, плътна и с 3 разделения, за да няма почувкане между бурканите. При нужда, разделенията могат да бъдат отместени. С велкро са от едната страна.

Покана за бест сикретс? Какво изобщо е това? Покана?? Покана?!?!?!? 😂 светнете ме, моля ви, момичета, какво е тУЙ ньещо! 😂😂

# 628
Сайт като сайт. Просто да го разгледаш, трябва да те поканят. Не е трудно да си намериш покана. Искали са да е нещо интересно. Един вид: “ще ти кажа една тайна” 🤣 Някаква такава им е била идеята. Нещо като аутлет е с намалени стоки, стари колекции, единични бройки. Но не всичко, имат от нови колекции.

# 629
Миналата седмица и измерих крака 10.5см и поръчах 18 номер на Колев, уж до 11.5 см е стелката. Днес и ги обух и са и малки 😂
Толкова за обувките. Не се презапасявайте. Сега само едни сандали, наесен затворените ще са с друг номер.
Бели сандали на Колев, страхотни са, много мека кожа и подметка. Друг е въпроса че като и ги обуя реве все едно я колят. Свикнала е боса само 😂

Общи условия

Активация на акаунт