💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 380
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Сайт като сайт. Просто да го разгледаш, трябва да те поканят. Не е трудно да си намериш покана. Искали са да е нещо интересно. Един вид: “ще ти кажа една тайна” 🤣 Някаква такава им е била идеята. Нещо като аутлет е с намалени стоки, стари колекции, единични бройки. Но не всичко, имат от нови колекции.
Ох, ма Божеееей! С покана. Ш'падна. 😎
Благодаря ти, Ваня, че ми разясни! ☺️🌸

# 631
Аз поръчах ето тези “сандали” или по-скоро отворени маратонки 😀 Изглеждат леки и удобни, утре ще ги взема и ще видя на живо как са. Иначе имаме и за прохождане обувки на Bobux, но вече започват да омаляват и съм в чудене пак какви да взема, за да стават и за лятото.

# 632
Видях днес, че не може да разгледам, нито да се регистрирам в Бест Секрет и им пожелах много здраве Grinning Не ми харесва такова чудо, което трябва да се чудиш как да видиш какво продават, наистина за първи път чувам за покана за сайт... Каква е логиката да правиш сайт, който да не може хората да имат достъп и да го ползват.

# 633
Някакъв вид маркетинг. Така го приемам.

# 634
Ходих сега в Рая за нова чантичка на "бурканите" за кухнята и видях подлажка на cybex, портив изпотяване. 99лв беше. Ама цвета ми се стори кофти. Има ли някоя, която я има такава и е доволна? Примерно, че наистина не спарва?

Тук във Варна, сипват "на око". Няма изискване за определени буркани. Добре е, да са с широко гърло, за да не  ти се зацат при сипването, но там дават салфетки. Мерителният ориентир за тях, е черпака и до къде да е пълен. И да, често сипват повече, особено към 12:15-20.

Каква чантичка взехте?
И аз съм в търсене
Ето тази чантичка. Здрава, плътна и с 3 разделения, за да няма почувкане между бурканите. При нужда, разделенията могат да бъдат отместени. С велкро са от едната страна.

Покана за бест сикретс? Какво изобщо е това? Покана?? Покана?!?!?!? 😂 светнете ме, моля ви, момичета, какво е тУЙ ньещо! 😂😂

В тази не се събират 3 буркана по 400 мл. Затова я върнах

# 635
Ние цялото семейство сме с боси обувки от години, на дребос също боси ще взема. Сега е с такива с мека велурена подметка. След като проходи самостоятелно, ще взема и такива с истинска. Тези съм харесала

https://www.wildling.shoes/en/collections/all/products/rosci

Сега е с тези:

Стъпалата му в момента са 13.5/13.7. Толкова се учудих, че ги мерих 3 пъти. Иначе и аз бях харесала Бобукс, но са му твърде пухкави крачетата за тях.

# 636
Видях днес, че не може да разгледам, нито да се регистрирам в Бест Секрет и им пожелах много здраве Grinning Не ми харесва такова чудо, което трябва да се чудиш как да видиш какво продават, наистина за първи път чувам за покана за сайт... Каква е логиката да правиш сайт, който да не може хората да имат достъп и да го ползват.
Да се избиват комплекси, че си "специален" еди къде си. Адската тъпотия. С парите си, маймуна няма са стана. Или ще ми е удобно и достъпно като си плащам, или няма да им плащам.
Като не ми е удобно, а е "тайно", значи не ми искат парите, другъде ще ги дам. 😎

За децата купувам обувки (както и за нас) винаги с хубава стелка - geox, klarks, camper, timberland. Дрехи може да купя от пепко или хм, ако нещо е надценено от любимият ми next, но с обувка компромис не. ☺️

# 637
Като ви чета, викам колко неориентирана съм по отношение на обувките. Аз съм взела на Колев и Колев едни розови размер 19. Големи й са, но така трябвало да бъде. Цапат се като стой та гледай. Станали са черни вече. Като проходи, пак ще чета каква марка да купя.

# 638
Като ви чета, викам колко неориентирана съм по отношение на обувките. Аз съм взела на Колев и Колев едни розови размер 19. Големи й са, но така трябвало да бъде. Цапат се като стой та гледай. Станали са черни вече. Като проходи, пак ще чета каква марка да купя.
И аз взех такива. Кожени са нашите, но подходящи за лятото. Иначе бих купила сандалки Мелиса. Имам техни обувки от преди да се омъжа. Т.е. 11 години. Не са носени всеки сезон, но в момента съм с едни които, носа 4та годинича ивсеки сезон нося тях на 95%, изтърпяха бременността ми - когато бях доста тежка. Поради това че са силиконови, се мият лесно и е чудесно за спазване на хигинена, лятото се прашат ходилата директно, знаете. Стелката мисля че е кожа или каквото и да е, е нещо адски готско. А как ухаят 🥰 те всъщност с това са известни. Обожавам ги, няма такъв удобен сандал. Кукетен и стилен. Имам е чепици от тях. Нямало е път да ги обуя и да не се пипат каква е тази красота. Та, и Верени ще носи Мелиски 😂
В момента още е постоянно боса. Буйки за прохождане както казах купих, за да има, но тя щъка боса. Иначе зимата ще е с изброените в предното ни писание.

# 639
Кремона, откъде поръчваш?
Аз си търся за мен нещо удобно и качествено. Да не спарва крака и да не е на леля ми чехъла 😂
Това ми хваща окото:
https://answear.bg/p/balerinki-melissa-seduction-vi-ad-v-bezhovo-788296

# 640
Кремона, откъде поръчваш?
Аз си търся за мен нещо удобно и качествено. Да не спарва крака и да не е на леля ми чехъла 😂
Това ми хваща окото:
https://answear.bg/p/balerinki-melissa-seduction-vi-ad-v-bezhovo-788296
Аз съм ги пукувала преди години от тотали еректед стор, сега от обувки.бг. Последните, които тази година през месец Май, станаха на 4г. 😂
Обожавам ги! Сега ще ти покажа снимка, специално слязох до гаража да ги снимам за теб 😎
Даже и Верена дойде, понеже от коридора се влиза в гаража, а аз бях оставила вратата отворена 🤭 така че, и тя явно одобри. 🫡
Може да има малко прахоляк по тях, но сега нямам време да ги бърша, бързам горе да оправям дрехи, че вкъщи пада постоянно преобличане 🤷🏻‍♀️

# 641
На големите деца купувах Колев и Колев. Много бързо ги сменят. Мъжът ми много "обича" като отидем за обувки 😂 от рано го предупреждавам. Сега сме вече и петима. Голямо мерене и чудене пада, дъщеря ми вече е капризна и с нея се борим. Винаги се спира на блестящо, лъскаво и цветно.
Цирк сме.

# 642
Ами така де, блестящо, лъскаво и цветничко им отива на децата.
Аз още нямам този проблем с търсене на обувки, ама като настане време не знам, тук няма хубави магазини. В Спорт вижън, ако намеря подходящо ще е ок. Че с интернет не ми се рискува баш за детето. Или да отидем до Варна също ще е вариант. Не че знам там какви магазини има. 😁

# 643
Купувам обуща (включвам и сандали) и от фешъндейс, не само от обувки.бг. Ако има нужда от друг номер, връщам, поръчвам нови и за 14 дни ми връщат парите. Или ако пък се чудя доста и не мога да преценя, ама наистина, наистина не съм сигурна, поръчвам 2 номера, оставям точният и връщам неставащият номер. Само попълвам бланката, с която пристигат и ми връщат парите. Може и като ваучер да ги получа, ако искам. Началото на зимата така направих. Чудех се малкия 26 или 27, а за баткото 33 или 34 и купих и 4те. После върних 2та. Още щом се приберем и ги отворим, попълвам бланката, докато още се пробват. Минута по-късно вече са в багажника и чакат следващата сутрин, за да бъдат занесени в офис на куриер. В мола не винаги има това, което искам. Тези на тимбърленд например. Все има съседен номер, не и нашият.. 🤪

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 17:23 от КремонаЛиза

# 644
От физически магазин най- добре обувки за детето, но при нас не знам дали изобщо ще намеря подходящи.  Някога за прохождане само на Беко имаха, сега не знам и това дали има, ще огледам другата седмица евентуално да купя нещо, но съм се подготвила  и да поръчам моделчето, което съм харесала. Само да уцеля номера, че най - мразя с връщане да се занимавам.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 17:46 от viksdreams

Общи условия

Активация на акаунт