Прагове на толеранс в двойката

• 8 199
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Ъ-ъ-ъ, това „да си честна“ в какъв смисъл го казваш?

# 91
  • Out of the Mix
Joy

Шериф, какви подаръци искаш да ти прави жена (та, нали твоята)? Rolling Eyes

Щото аз се сещам само за 1 нещо, обединяващо всичко, всичко друго си имам, не ми е нужно, купувам си, и съм им казал на всички нищо да не купуват, не обичам да се отрупвам с ненужни вехтории.

Няколко почнаха да носят покъщнини и да искат да чистят чистата нова фурна преди да готвят, щях да умрЪ. Mr. Green

Викам й "бейби, по панделка само те искам, по панделка всяка вечер и ден". Mr. Green

# 92
Сийка. Да не ме лъже.

Реворкър. Казах, какво искам - същите неща, като тях. Е без цветя, ама и тя може да ми купи дрехи, обувки, почивки. Аз знам, че двойките са равни помежду си. На мен ми трябва жена за да се допълваме, а не да да я отглеждам.

# 93
  • Out of the Mix
О, много са ни различни представите за партньорство и отношения.
Е, може да ти купи ризка за рождения ден, ама постоянно нещо да ти се купува...

# 94
Третият вид жени не обичаме да ходим в мърлявички местенца дето никога не знаеш какво има в кафето и не е чистено от създаване на сградата. Не щото сме принцеси, а щото имаме вкус и предпочитания къде ни е приятно да пием ху-ба-во ка-фе-нце.
Залагам цели 10 стотинки, че тези страхотни мацки дето ги водиш в кварталните заведенийца са ти съседки дето търсят нещо за кръш, докато дебелите им съпрузи са на работа. Simple Smile

# 95
  • София
Ама то и по кварталите има хубави ресторанти.
Като стана дума за "любимата" ми тема - никога повече стиснат мъж! Никога! Ей това не мога да го търпя още от Здравей- Здрасти.
Във всички варианти от водичката на пейката, кафенце за 2 лв, до "забравих си портфейла".

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 11:29 от Rockstar

# 96
Скрит текст:
Лъвице ти или се правиш на паднала от Марс или наистина си паднала от Марс.

Ал Бънди не бе, ама такива мъжки неща искам.

Реворкър начина ми на действие е много успешен и максимално съм използван за секс. Виждал съм мнооооого случай в, които мъжете се изхвърлят с пари и после ревът, че са използвани. Един ден, ще разбереш, че скъпата почивка е по-тъпа и по-добре да съм кварталното кафе с мацка, която ме кара да се чувствам крал на кралете.

Зависи по мацки от каква класа си падаш. Някои са евтини и лесни, други са наистина меркантилни кифли
, но има и една прослойка мадами с класа и възпитание. Те не искат безумно охарчване и някой да ги впечатлява с пачки, но и не искат да се чувстват като нещо между другото. Искат не само секс, но и интелект, култура, възпитание, образование, чувство за хумор...
Ама всеки с вкуса си.

Гледай ти, гледай ти. Ц.ц.ц. Толкова време се чудех за какво ми е таз диплома за вишУ, пък то можело и да ми потрябва. Wink

Не разбирам иронията ти... Винаги се усеща когато единият е по-необразован от другия и такива връзки трудно просперират. Особено ако жената е по-образованата, тогава са си живо изключение.  Все пак образованието се отразява на познания, мироглед, обща култура, начин на мислене...

# 97
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Лъвице ти или се правиш на паднала от Марс или наистина си паднала от Марс.

Ал Бънди не бе, ама такива мъжки неща искам.

Реворкър начина ми на действие е много успешен и максимално съм използван за секс. Виждал съм мнооооого случай в, които мъжете се изхвърлят с пари и после ревът, че са използвани. Един ден, ще разбереш, че скъпата почивка е по-тъпа и по-добре да съм кварталното кафе с мацка, която ме кара да се чувствам крал на кралете.

Зависи по мацки от каква класа си падаш. Някои са евтини и лесни, други са наистина меркантилни кифли
, но има и една прослойка мадами с класа и възпитание. Те не искат безумно охарчване и някой да ги впечатлява с пачки, но и не искат да се чувстват като нещо между другото. Искат не само секс, но и интелект, култура, възпитание, образование, чувство за хумор...
Ама всеки с вкуса си.

Гледай ти, гледай ти. Ц.ц.ц. Толкова време се чудех за какво ми е таз диплома за вишУ, пък то можело и да ми потрябва. Wink
Не разбирам иронията ти... Винаги се усеща когато единият е по-необразован от другия и такива връзки трудно просперират. Особено ако жената е по-образованата, тогава са си живо изключение.  Все пак образованието се отразява на познания, мироглед, обща култура, начин на мислене...
Как после ще ти възпитава децата....

# 98
  • Обран бостан ;)

Какво означава просперират ? Такива връзки изобщо не би трябвало да започват.

# 99
Права е Станцията.
Но и прекалени дървени философи са нетърпими.
Онзи ден си пиша с някакъв и говорим за книги.
Харесвал бил Буров и биографията му. Исторически четива. И като се отплесна да обяснява защо сме нямали добри поети – били мързеливи. Викам – моляяя?
Па ей така между другото скокна на – ти как си с готвенето?
Баш на тебе ще кажа и обЯснЯм викам. Търсиш си готвачка и прислужница ли за жена?
Не, бе, не обичал да стои гладен и много добре готвел, та му било важно. Едно време какви жени имало, сега вече не можели да готвят. Само офисен планктон. Та заподозрях да не е някой тукашен потребител. Може да се познае. Smile
Питам - над 60 сте, нали?
Не.
Опитах да съм толерантна – държах се възпитано.
Па накрая не издържах на всичката тая "начетеност" и му рекнах – че е бая ограничен и жена няма си намери скоро. Ни за готвене, ни за интелектуални разговори.
И го блокирах.
Нулев толеранс към дървени философи и многознайковци.

# 100
Един познат си взе една девойка от 16 годишна. Имат над 10 години разлика. Сам си каза, че нарочно си я е взел малка, за да си я моделира. После се жалваше, че не била особено умна и как ще възпитава децата. Отделно пък се спука да ѝ изневерява. Не му разбрах идеята финално.

# 101
  • София
На мен това не ми е особен проблем. Има някои теми, на които държа да имаме приказка. Има и други, като литература и изобразително изкуство, без които ще преживея.
Е, разбира се, да не е някой, който не знае азбуката...

# 102

Съвсем съгласна. Освен ако не са само за чук и чао. Но това пак потвърждава моята теза, а не е повод за твоята ирония.

# 103
  • Пловдив
Съвсем съгласна. Освен ако не са само за чук и чао. Но това пак потвърждава моята теза, а не е повод за твоята ирония.
Не знам дали съм права, ама какво става, ако при чук и чаш стане грешка и има бебе? Вързан си с някоя тъпа, грозна, проста, която не можеш да понасяш. Поне докато порасне детето. И има дете с нея. И детето хем е твое, хем тя го възпитава и е с нейните гени. Според мен човек трябва да си има уважението и даже за чук и чао да не пада под поносимите граници.

# 104
  • Обран бостан ;)

Иронията е, че за ЧУК не трябва акъл, а на мъжете с ниско образование това им трябва. Wink

Общи условия

Активация на акаунт