Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • Варна
Горките червени.

# 392
  • София
Еми, както вече каза Ковид, комарите обичат да пият червено (Каберне совиньон, Мерло, Мавруд, Сира и т.н.) JoyJoyJoy
За сметка на това се чува, че Жълтото било на мода при Ралица.

# 393
Еми, както вече каза Ковид, комарите обичат да пият червено (Каберне совиньон, Мерло, Мавруд, Сира и т.н.) JoyJoyJoy
За сметка на това се чува, че Жълтото било на мода при Ралица.

Значи този сезон върви абсолютно 1 към 1 с предишния.

# 394
Тези им спряха рекламите в национален ефир уж, а в риалити няма проблем да се рекламират. Колко хитро! Няма що.

Включвам се със снимки от мои приятели във фейсбук които днес са ходили на едната арена Simple Smile

# 395
На мене направо не ми се гледа заради липсата отново на червено племе... 🫣

# 396
  • Stockholm
И аз винаги съм била към червения отбор и  винаги бяха ощетени. Явно тази година е същото. Не си размърдаха мозъците да променят схемата малко от малко. Витомир винаги ми е бил крайно антипатичен и аз се чудя на себе си как може да очаквам нещо  интересно и честно от неговата продукция.

# 397
  • София
Май е време за още малко снимки (When you see it Sunglasses)

# 398
Ралица я видях отблизо  в Балчик с майка си и двете деца. Ми не някаква красивицата неземна, доста обикновена ми се стори. Говореше на много висок тон с майка си. Явно държеше да я забележат.
Беше пред мен на касата в Лидл в Балчик и според мен е много красива жена, държеше се съвсем нормално. Но в интервюта много театралничи и преиграва.

# 399
  • София
Ехо, тази тема нещо съвсем умря в жегите JoyJoyJoy
Хайде в тези жеги да споделим, че за червените тази година са им избрали възможно най-ироничното име JoyJoyJoy
А аз си тананикам една песничка на ABBA JoyJoyJoy

# 400
  • Плевен
Привет Simple Smile
Някой има ли някакво инфо за Биг Брадър?

# 401
А аз си тананикам една песничка на ABBA JoyJoyJoy
Mamma Mia... като ги знаем къде са... 🫣🤪😁

# 402
Биг или ВИП ще е?

# 403
  • София
Името на червеното племе се римува с "Родители" JoyJoyJoy

# 404
  • Другата България
Те всички 4 имена са странни /за мен/, идея нямам има ли някаква символика в тях.

Общи условия

Активация на акаунт