Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На другите три племена имената им се връзват (що годе) особено за любителите на видео игри, макар че нарушиха символиката на жълтото племе (Завоеватели), като им дадоха име досега традиционно запазено за червените.
Обаче това на червените, има си специална поговорка: на Свинче, звънче JoyJoyJoy Който го е измислил това (сигурно е същия който миналия сезон кръсти зелените "Силни") просто трябва да отиде да се гръмне някъде.
Аз все пак имам някаква хипотеза защо са ги кръстили точно така, но ще я споделя по-късно.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 18:52 от dido2k

# 406
"Пазители " са Червените.

# 407
  • Другата България
Не са. Blush

# 408
  • Луната
Името на червеното племе се римува с "Родители" JoyJoyJoy
Посетители(те)?
ABBA - The Visitors

# 409
"Победители"

# 410
  • София
Това за Пазителите аз си го измислих и в нашата любима ФБ група се хванаха.

Бинго Sunglasses
Но май най-правилно би било да ги наричаме "Повелителите на комари" Joy

Сега да видим след колко минути Дианчето ще го пльосне в тази ФБ група JoyJoyJoy

А песента на ABBA беше "The Winner Takes It All"

Инак хипотезата ми е следната: имам усещането, че са събрали 6-мата от кастинг битките плюс още двама (може би спечелилите вътрешните кастинги на Мишето и онези двамата "любимци" от миналия сезон) и са им дали на първа битка плуване плюс някой тлъст пъзел и хайде при комарите. Само бъдещето ще покаже дали съм познал с това предположение.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 19:33 от dido2k

# 411
  • Другата България
Това за Пазителите аз си го измислих и в нашата любима ФБ група се хванаха.

Бинго Sunglasses
Сега ще се коригират, спокойно.

# 412
а защо си мислиш, че няма участник от червените, който е "целунат" от Господ-Вито и някак си късмета ще е все на негова страна и ще му върви по вода до финала(евентуално). Това би ли ви учудило?

# 413
  • Варна
Не, ама не ми харесва.

# 414
Ковид, да не участникът участващ в рекламата с Фики за хазарт?

# 415
Дори ще ме учуди, ако в червеното племе няма негов човек, който да го бута до края. А и може някой от другите племена много грациозно да го изхвърли като миналия сезон и да сложи своя човек в някое от другите племена. Впрочем някои знае ли дали и тази година ще има огърлици, статуетки, саби и т.н., даващи много възможности (някои от тях), а други имащи някаква сила, ама не толкова голяма колкото другите "специални предмети"?

# 416
Мартин 2 няма да понеса Bowtie

# 417
Не следя предаването, обаче с този жокер за песента на АББА се чудех какво име на отбор може се измисли с Dancing Queen. 😂

# 418
Вчера, докато пазарувахме с ММ в Лидл видяхме Ралица. Явно се прибираше от снимки, защото беше с наплетена коса и грим. На живо е много красива. Гледаше да пазарува бързо.

# 419
Имате ли спойлери за участниците в Диви и красиви и Ергенът: Любов в рая? В Надкаст за КнИ са коментирали, че в ДиК има много от Ергенът, логичон и в ЕЛР ще има, защото по формат е такова.

Общи условия

Активация на акаунт