Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Едис Пала и Геновева от Сървайвър, аз ги написах в основната тема.
Но за момента са спекулация.
Да, вярно. Значи 23. Другите двама може да са някакви, които не можем да засечем по инстаграм, както беше Мира Радева.
Допускам минимално, че може Валери и/или Едис да са част от екипа, а не участници. Едис работи по сезон 1 на Диви и красиви като дизайнер, може някак да са го прилапали тук. Валери пък работи по Островът на стоте гривни и съвсем малко и по Ергенът.

# 496
Има хора, за които участието в реалитита става обсесия и прескачат от предаване в предаване. Нещо като зависимост от телевизионната слава.

# 497
Нали уж и Мартин Ергенът се спрягаше за тези предатели?
То снимано ли е вече? Или ще бъде наживо?

# 498
Ох, тая Мая интриганова баш ще си е на мястото в тези предатели. Хем готована, хем лисица, хем със самочувствие, хем интригата и е в кръвта. Само не знам как ще я издържа много ми беше напрягаща.

Бачора, защо непотвърден? Баш там си и той няма други предавания, в които може да влезе.

# 499
Имаше слухове за Антон Стефанов, професия подлога и гъзолизач, пардон, журналист.

# 500
Ох, тая Мая интриганова баш ще си е на мястото в тези предатели. Хем готована, хем лисица, хем със самочувствие, хем интригата и е в кръвта. Само не знам как ще я издържа много ми беше напрягаща.

Бачора, защо непотвърден? Баш там си и той няма други предавания, в които може да влезе.
Написах само официално обявените, иначе Бачора, Мая и Анна-Мария почти в прав текст си (по)казаха, че са там.

# 501
Имаше слухове за Антон Стефанов, професия подлога и гъзолизач, пардон, журналист.
О да, той беше писал, че изчезва за 2 седмици

# 502
Е, та само 2 седмици ли е било цялото предаване?  2 седмици снимки за колко месеца излъчване?
Бачора, каза аз издържах 2 седмици на стори и си помислих, че другите са си останали. Може и аз нещо да не съм го разбрала. Мая и Анна-Мария не ги следя то и половина от другите участници,де.
Даже всички сега като ги погледнах пак. Само Бачорски и май Деляна Попова в инстаграм, но не и гледам сторитата и публикациите

# 503
Аз имам подозрения за Китодар Тодоров, че участва в Предателите, но без потвърждение. Ще видим, иначе добре би се вписал.

# 504
Ох как ми омръзна да гледам все едни и същи лица....

# 505
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала ИВ и КнИ Simple Smile

# 506
Моят колега още е в играта на Игри на Волята.

# 507
Преди малко видях рекламно стори на Оля Малинова и Петканов за хотел Арте във Велинград, което ми напомни, че тя отсъства известно време от Преди обед преди началото на лятната ваканция, та не изключвам да е участвала в The Traitors.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 23:49 от IriS`

# 508
  • BG-DE
Извинявам се, че не съм по темата но някой има ли представа къде мога да гледам онлайн целия сезон на Островът на 100-те гривни?

# 509
Аз имам абонамент в Нетера (на този вариант сме се спрели да гледаме бг тв живеейки в чужбина), там целият сезон е качен.

Общи условия

Активация на акаунт