Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
ДиК
Честно казано, ако спойлерите се окажат верни и наистина имаме цели 2 двойки след предаването, ами това ще е супер.

Чак нямам търпение да видя как Джулия ще измести неприятната Ивелина (или както се казваше), настоящ мач на Ники Моделчето.

# 631
Може до края на предаването да си е стоял с Ивелина и вече навън да са се преоткрили с Джулия. Ще видим, дано да е станало вътре,  ще е забавно Joy

# 632
Май някой беше разгадал, че кадри от промото са от среща на Джулия и Ники. В момента и аз гледам ДиК основно за да видя как Ники сменя мача.

# 633
Може до края на предаването да си е стоял с Ивелина и вече навън да са се преоткрили с Джулия. Ще видим, дано да е станало вътре,  ще е забавно Joy
Е как, нали в един от кадрите от промото се вижда, че Джулия и Ники Моделчето са на среща (на яхта). А това са си реални кадри от предаването, защото първият вече мина - този от срещата между Ники Моделчето (с шапката) и Ивелина. Обходих "мъжките профили", за да видя кой има такава бяла риза с копченце. Никито е. Марио също има бяла риза, ама с по-широки ръкави и без копче. 🤣

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 23:37 от Bilyana14.

# 634
  • Sofia
Ако печелят Ванеса и Чефо може почивката да е подарък от продукцията. Всъщност награда има ли в предаването?

# 635
Пари или пътешествие беше в първия сезон. Питат ги и ако двамата изберат пари си тръгват с нищо.  Ако и двамата изберат пътуване ги пращат на екскурзия.  Ако се разминат в избора, тоя с парите ги прибира, а другият пие една студена вода.

# 636
  • София
Май казаха, че финалът пак ще е на живо, така че не би трябвало да има победители.

# 637
Продават ли билети някъде за финала?

Я един спойлер от ФБ за "Ергенът: Любов в рая", ще видим дали е партенка или не:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:18 от Анонимен

# 638
ИВ
Я виж ти, Йоана Андреева (предполагаема участничка от ИВ 7) е била на сватбата на Добрин (17.08.):
Скрит текст:

Цената на Играта:
Скрит текст:
Трудни за изравняване разлики, особено ако си се позастоял на слънцето в Дуранкулак:

Николета Кръстева

Белезите на Играта:

Десислава Сапунджиева

Загуба на мускулна маса:

Е, някои нямат тези проблеми и са бели като сирене 🤣:

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 11:51 от Bilyana14.

# 639
  • София
Трейтърс - Гледах в ПО Оля Малинова и Дани Петканов, от казаното от тях бих заложила, че Оля е участвала в изгонването на Дани, както и че тя е била предател и е останала до края.

# 640
Даниел и според мен отпада рано, защото Анна-Мария в подкаста каза, че той е скучен там.
Самата тя явно също отпада бързо, защото направи физиономия като я питаха как ѝ се е развила играта в последния си подкаст със Силвия.

Аз ще помоля тук да се напише и другият спойлер, който е изтрит, защото не можах да го прочета.

# 641
# 642
Даниел и според мен отпада рано, защото Анна-Мария в подкаста каза, че той е скучен там.
Самата тя явно също отпада бързо, защото направи физиономия като я питаха как ѝ се е развила играта в последния си подкаст със Силвия.

Аз ще помоля тук да се напише и другият спойлер, който е изтрит, защото не можах да го прочета.

Добре, аз го написах. Нищо ново като информация, просто са се издали в трейлъра. Ето го в скрит текст:

Скрит текст:
Това е последният кадър от трейлъра. Сцената е от първото им събиране на масата, точно преди Карамазов да избере предателите. Познава се, че е оттам по дрехите - в другите кадри с маските на очи са със същите дрехи. Ами хайде пребройте ги: 22-ма са и трима липсват. Липсващите са Георги Коджабашев, Оля Малинова и Диляна Попова. В други кадри от трейлъра Коджабашев и Малинова се виждат в групата пристигащи пред имението, което означава, че както в чуждите сезони е имало отпадане на участници още пред прага на имението. Вероятно по-късно в играта ще ги върнат, но със сигурност тези тримата не са от първоначалните предатели, нито от първите жертви.

# 643
ИВ≈ИГ (Игри на глада)

Винаги оценявам доброто чувство за хумор 🤣🤣🤣:
Скрит текст:

# 644
Ясно е, че няма как да няма спойлери при предавания, които се снимат и излъчват след време. Дори мисля, че в последния Сървайвър също имаше спойлери, защото снимките бяха с няколко дни назад от излъчването тук.

Общи условия

Активация на акаунт