Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 628
  • 737
  •   2
Отговори
# 30
Ще има и нови лица в Любов в рая.

# 31
Здравейте! Гледах надкаст и накрая Туджаров каза като спойлер, че следащата седмица отново се случва нещо, което до момента не е ставало в "Ергенът".Някой има ли идея за какво може да става дума?

Предполагам, че става дума за церемонията на розата,на която не ергените,а дамите ще раздават рози на момчетата ,за които ще се борят. Не знам дали това обаче е прецедент

Не е. И друг път дами са давали розите. Също гледах подкаста. Ставаше дума за нещо неслучило се никога преди. Вероятни извършители за мен са Бранимира, Любка и Косара. Ще видим Simple Smile

# 32
Възможно ли е Бранимира да отказва роза и да си тръгва, а Виктор да тръгва след нея. Това не се е случвало у нас. А имаше спойлер, че той лети по-рано за България

Освен някоя да си е признала,че е трансджендър, нищо не може да ме шокира!😂😂😂

# 33
Възможно ли е Бранимира да отказва роза и да си тръгва, а Виктор да тръгва след нея. Това не се е случвало у нас. А имаше спойлер, че той лети по-рано за България

Освен някоя да си е признала,че е трансджендър, нищо не може да ме шокира!😂😂😂
Не, не се прибира чак толкова по-рано.
За Росица спойлерът малко се бори с този за Ферай - бяха писали по-рано, че Ферай е на финалната права. Обаче логиката е Васил да предпочете Роси пред нея.

# 34
Благодаря за темата 🌺
Знаем ли Виктор коя избира?

В предишната тема имаше спойлер, че избира Любомира, не знам доколко е достоверен.

# 35
Бяха писали, че някое от момичетата ще спи при ерген, дали просто за Даниела става въпрос. Също така си спомням за един стар спойлер, че Клаудия зачезнала с Мартин за няколко часа, на мен ми изглежда доста разкрепостена, та нищо чудно да се намъкне в на Виктор стаята

# 36
  • Варна
Бяха писали, че някое от момичетата ще спи при ерген, дали просто за Даниела става въпрос. Също така си спомням за един стар спойлер, че Клаудия зачезнала с Мартин за няколко часа, на мен ми изглежда доста разкрепостена, та нищо чудно да се намъкне в на Виктор стаята

Аааа,това за Клаудия и Мартин го бях забравила, но ми се струва, че е в сферата на фантастиката.

# 37
Тя от целувка повръщаше от вълнение, ако стигнат до нещо повече ще си пререже вените. Ето го прецедента. Simple Smile
Аз не съм гледала досега Ергена, имало ли е досега върнати рози? Според мен Бранимира ще си тръгне и ще го направи на 2ст на церемонията или даже до церемония няма да стигне.
В предните сезони не позволяваха да връщат, позволиха само на една от фаворитките в сезон 1 след конфликт с другата фаворитка, за да стане интригата.
В тоя сезон вече е имало 2, при които отпадаха, отделно имаше и други отказани рози, когато не бяха единствените и съответно жените не отпадаха. Тук са ги оставили да правят каквото си поискат.
И да, доколкото разбрах, Бранимира връща роза, защото е разочарована от целувките на Виктор.

# 38
Не могат ли по всяко време да отказват?! За какво иначе ще е екзистенциалния въпрос "Ще приемеш ли тази роза от мен?" Сега научавам, че са длъжни да пршемат и отказът е прецедент. Какъв е смисала, недоумявам.

# 39
И аз за сефте чувам. Участнички от миналите сезони са коментирали в подкастите, че имат право да връщат рози, но трябва да се предупреди екипа (предполагам за да го направят драматично).

# 40
Зависи от продуцента, останал съм с впечатление, че договорите в продукции на Тушев/Тупарев са много по-сериозни. То в Игри на волята на кастинг даже, ако те одобрят, нямаш право да откажеш да влизаш без причина, ако си решил в последствие.

# 41
Зависи от продуцента, останал съм с впечатление, че договорите в продукции на Тушев/Тупарев са много по-сериозни. То в Игри на волята на кастинг даже, ако те одобрят, нямаш право да откажеш да влизаш без причина, ако си решил в последствие.
Да, в Ергенът също нямаха право да се отказват от участие, защото договорът се подписвал още на кастинга. Христиана от миналия сезон го коментираше. Но роза мисля, че може да се върне. Нали половината изгонени от предишните сезони се опитваха да ни убедят, че тамън днес щяли да връщат рози.

# 42
  • София
Възможно момичетата да са заявявали категорично че не искат да остават и просто да казват на ергените да не им дават рози. В предходните сезони много пазеха реномето на ергените, поне до финала на 3 сезон. Такава беше концепцията, в този сезон за първи път излъчват как обсъждат негативите на мъжете. Със сигурност и предишните са било обсъждани в кофти аспект, но не са искали да го излъчат.
Единствената, на която и позволиха да върне роза, също беше представена с излъскан имидж, нямащ общо с реалността.

Мартин и Клаудия - той и с пръчка не би я пипнал Grinning

# 43
Благодаря за темата 🌺
Знаем ли Виктор коя избира?

В предишната тема имаше спойлер, че избира Любомира, не знам доколко е достоверен.

А с кого си тръгва Виктор тогава?

# 44
Възможно момичетата да са заявявали категорично че не искат да остават и просто да казват на ергените да не им дават рози. В предходните сезони много пазеха реномето на ергените, поне до финала на 3 сезон. Такава беше концепцията, в този сезон за първи път излъчват как обсъждат негативите на мъжете. Със сигурност и предишните са било обсъждани в кофти аспект, но не са искали да го излъчат.
Единствената, на която и позволиха да върне роза, също беше представена с излъскан имидж, нямащ общо с реалността.
Все щеше да излезе нато информация до сега. Те какви ли не неща разкриха иззад кулисите - ако си бяха тръгнали доброволно, щяха да ни кажат веднага щом мине първата година.

Общи условия

Активация на акаунт