Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тръгва по Нова.

# 241
Дано да е в часовият пояс 14,00 - 15,30 или след 23,30 часа, за да не "хаби" ценно време

# 242
  • Вестерос
Стига бе!

# 243
  • София
Да, Тиф, и аз се изцъклих като разбрах.
За това и махнаха Ивка Бейбе като водеща, не я одобряват за Нова.

# 244
  • На морето!
И ще има Биг Брадър и къщата едновременно ли? Ще предозират с риалити формати зрителите 🤣

# 245
Дано да е в часовият пояс 14,00 - 15,30 или след 23,30 часа, за да не "хаби" ценно време
Доколкото разбрах, ще се бори с Ергенът. А за Ергенът телевизията още не е сигурна дали ще го пусне в праймтайм или след новините, съответно и за ДиК не се знае.

# 246
Падам просто 😆🙊🤦. Вие ме сразихте с тази информация 😆,че и по Нова телевизия 😳😳😳. Аз това мислих да питам, ако е в някоя треторазрядна телевизия много важно, ама ще го пускат в праймтайм, че и конкуренция на Ергенът- още не мога да повярвам. Много ми е интересно как Нова да се съгласили след като абсурда в Ютюб е наличен и може да се гледа. От към заснемане спор няма, че беше изпипано, но всичко друго беше по зле и от боза. Криндж як- нито участници, нито разговори,  нито нормално позициониране на реклами. Абе, за мен си беше криндж - на Неделчо новата дума на криндж най му пасва 🤣.
Със сигурност значи ще е  направено вече професионално като за телевизия, не очаквам старата пародия. Много ми е любопитно Мишо как се е добрал до там и защо се скараха с Неделчо?

# 247
Е, те ще вдигнат нивото и ще направят предаването достойно за телевизията. Не са се карали с Неделчо, той просто вече е баща, има други приоритети и му е трудно да съчетава всичко.

# 248
Как Мишо се е добрал до телевизията ли? Брат е на Нора Недкова, баща му е бивш изпълнителен директор на Златни пясъци🙃Не е случаен Мишо😁

# 249
За мен Нора Недкова не е никоя, която може да вкара някой в телевизията! Всъщност, може и да може, ако преспи с всички на високи постове.

# 250
Нора е никоя да, баща ѝ - не точно🙂Още, когато участваше тя в Вип Брадър се говореше, че баща ѝ я е изкарал, защото много го излагала😁Иначе Мишо беше и в последния сезон на Ергенът зад кадър, тъй че е понатрупал опит🙂

# 251
За мен Нора Недкова не е никоя, която може да вкара някой в телевизията! Всъщност, може и да може, ако преспи с всички на високи постове.

# 252
Абе, аз я знам тая интелигентна, начетена, умна, красива и образована девойка коя е, споко😆 няма нужда от клипове.
Според мен има връзки в Дубай, а не в българската телевизия 😆

# 253
Не става дума за връзки. И аз да бях направила Диви и красиви, сигурно пак щяха да го вземат.
На Нова им трябва "любовно" риалити, което да се бие с летния Ерген. Всички съществуващи формати са ужасно скъпи - Love island, Love is blind и т.н. (нетфликските даже едва ли се продават), а вече правените като Островът на изкушението и Женени от пръв поглед не са успешни, дори може и Нова вече да нямат лиценз. Затова на тях им трябва нещо авторско и така се колаборират с Мишо и "Диви и красиви".
Изглежда Магдалена Томова (Ергенът 3) е водеща, но не се е чуло нищичко за участниците. Няма как да няма познато лице, то вече това е формулата.

# 254
Не става дума за връзки. И аз да бях направила Диви и красиви, сигурно пак щяха да го вземат.
На Нова им трябва "любовно" риалити, което да се бие с летния Ерген. Всички съществуващи формати са ужасно скъпи - Love island, Love is blind и т.н. (нетфликските даже едва ли се продават), а вече правените като Островът на изкушението и Женени от пръв поглед не са успешни, дори може и Нова вече да нямат лиценз. Затова на тях им трябва нещо авторско и така се колаборират с Мишо и "Диви и красиви".
Изглежда Магдалена Томова (Ергенът 3) е водеща, но не се е чуло нищичко за участниците. Няма как да няма познато лице, то вече това е формулата.

Точно това се чудех и аз - толкова ли нямат пари Нова да купят лиценза на някое от любовните предавания, но явно така ще им излезе най-евтино, а и все пак "Диви и красиви" е копие на няколко реалитита, без да има почти нищо негово си в него. Joy

Общи условия

Активация на акаунт