Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
На Нова им трябва "любовно" риалити, което да се бие с летния Ерген. Всички съществуващи формати са ужасно скъпи - Love island, Love is blind и т.н. (нетфликските даже едва ли се продават)

BTV купиха нялколко сезона на Love island и го излъчват онлайн в сайта им и смея да твърдя, че се гледат. Това беше доста хитро от тяхна страна, според мен, защотото:

- първо: подготвят (учат) аудиторията си за Ергенът: Любов в рая, запознават хората с такъв тип любовно предаване и съдейки по това колко активно се комнентира темата тук за Love Island е било доста умна стратегия.

- второ: ако Love Island e под някаква форма в BTV било то само в сайта им, NOVA дори да имат парите няма да купят лиценза, просто защото реалитито вече (малко или много) се асоциира с BTV.

разбира се това са само мои разсъждания

# 256
  • Вестерос
Всъщност нали имаше навремето нещо подобно на Любовен остров по бтв?

# 257
Имаше. Златка "изгря" там. И една Калина, дето беше първата бръмчалка-писателка. И Андрей, дето отиде да живее в Бали. Другите не ги помня.

# 258
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Острова на изкушението, голям сеир беше това предаване, но бръмчалките това и чакаха. Най се осребриха наистина Златка Русата и Калина Паскалева

# 259
На Нова им трябва "любовно" риалити, което да се бие с летния Ерген. Всички съществуващи формати са ужасно скъпи - Love island, Love is blind и т.н. (нетфликските даже едва ли се продават)

BTV купиха нялколко сезона на Love island и го излъчват онлайн в сайта им и смея да твърдя, че се гледат. Това беше доста хитро от тяхна страна, според мен, защотото:

- първо: подготвят (учат) аудиторията си за Ергенът: Любов в рая, запознават хората с такъв тип любовно предаване и съдейки по това колко активно се комнентира темата тук за Love Island е било доста умна стратегия.

- второ: ако Love Island e под някаква форма в BTV било то само в сайта им, NOVA дори да имат парите няма да купят лиценза, просто защото реалитито вече (малко или много) се асоциира с BTV.

На мен ми звучи много резонно, не бях се замисляла.
"Островът на изкушението" (Temptation island) си е успешно в световен мащаб, но по мои наблюдения телевизиите искат да събират двойки, а това го пуснаха във времето, в което ги разделяха (Биг Брадър 2, Биг брадър Фемили, Цената на истината и т.н.).
Иначе и Филип от Бричка участваше в Островът на изкушението, но той май просто си стана известен втори път, не мисля, че е облажил от първоначалната си слава за разлика от Златка и Калина.
И Андрей Едрев също.

Разглеждайки нюансите в сегашните предавания, прогнозирам, че в летния Ерген ще има минимум 2 "успешни" двойки. Тушака по гръб не пада.

# 260
Според мен щеше да е интересно и гледаемо Женени от пръв поглед, ако първият (и единствен) сезон не беше толкова безобразно и некадърно осакатен. Тотално несъвместими двойки и истинска режисьорска немощ.

# 261
  • София
Два сезона имаше, първият беше по-нормален, вторият ескалираха отношенията, особено при Василена и Таня и Светозар. Василена ми излиза често в Тик ток, предлага дрехи. От първи сезон ми беше много симпатична Светлана.

# 262
  • Телиш/Плевен
Два сезона бяха.

# 263
Значи съм запомнила само този сезон, в които едната двойка беше с мъж с баничарка и натруфена кокона.

# 264
  • Телиш/Плевен
Значи съм запомнила само този сезон, в които едната двойка беше с мъж с баничарка и натруфена кокона.
Да, във втори сезон бяха, тук има снимки.
А тук са участниците в първия сезон.

# 265
Да, във втори сезон бяха, тук има снимки.
А тук са участниците в първия сезон.
Има ли някои, които са заедно 🤔

# 266
  • Телиш/Плевен
Не, всички се разделиха още по време на снимките и затова и няма да има повече сезони. За мен беше интересно предаване, но жалко, че така се получи...

# 267
  • Вестерос

На мен ми звучи много резонно, не бях се замисляла.
"Островът на изкушението" (Temptation island) си е успешно в световен мащаб, но по мои наблюдения телевизиите искат да събират двойки, а това го пуснаха във времето, в което ги разделяха (Биг Брадър 2, Биг брадър Фемили, Цената на истината и т.н.).
Иначе и Филип от Бричка участваше в Островът на изкушението, но той май просто си стана известен втори път, не мисля, че е облажил от първоначалната си слава за разлика от Златка и Калина.
И Андрей Едрев също.

Разглеждайки нюансите в сегашните предавания, прогнозирам, че в летния Ерген ще има минимум 2 "успешни" двойки. Тушака по гръб не пада.
Едрев от там ли изгря? Забравила съм.. той много се изявява във фб, наскоро даже ми коментира нещо

# 268
там изгря. Беше с много по-младо от него момиче тогава.

# 269
Ивка може да не остане капо(без Диви и красиви), чувам че можело да замести Натали Трифонова, което ми се струва фантасмагорично, но знае ли се.

Общи условия

Активация на акаунт