така е. Миналата година по това време вече бяха излезли сума ти снимки, включително и такава на едно цяло племе. Докато тази, nada. От началото на Юни следя всеки който се отбележи на локация в радиус от 15 км какво поства и във ФБ и във ИГ, но суша. Каквото съществено съм намерил съм го пуснал вече в тази тема. Сори, ако не е достатъчно, но хората които посещават този район изглежда не се интересуват толкова от шпиониране на снимките (и не са и длъжни разбира се). За сметка на това съм видял 4578654 снимки на лавандуловото поле или пък на румънци, които си снимат (и те не знаят какво). Може и да са затегнали достъпа до арените докато снимат.
), има още цели два месеца снимки, все ще се разбере нещо, ако пък не, здраве да е.

Не се научиха да слушат Merri_An и това е 

Не се научиха да слушат Merri_An и това е 

Боже, верно ли?! Мале какво тъпо поколение пише по жълтите вестници... Това, не защото е пълна лъжа, това, което написах, а аз няма как да знам и написах каквото чух, че си говореха хора в Киноцентъра, където всички са овързани в риалититата и реклами като свински черва и са все едни и същи, а защото нямат акъл да препишат по-вярното. 

Препоръчани теми