Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 851
  • 737
  •   2
Отговори
# 330
Павел бил отказал като разбрал, че се стои на терен за снимки по 7-8 часа. Това си говореха онзи ден из Киноцентъра.

# 331
  • София
Павел бил отказал като разбрал, че се стои на терен за снимки по 7-8 часа. Това си говореха онзи ден из Киноцентъра.

Може и да е отказал заради това, ако няма как да се прибира въобще до София, той има звукозаписно студио, в което и други записват и им прави песни. Но няма как сега да е разбрал, че се стои по 7 часа, нали беше участник и знае, че една игра я снимат с часове, а понякога има по две игри на ден.

# 332
Това чух като коментар.

# 333
Според мен са там с приятелката му. Тя си качва снимки от някакви диви плажове напоследък без да тагва локация.

# 334
  • Другата България
И в крайна сметка някой на терен,ще каже ли кой ще бъде партньорът на Ралица Паскалева? Наистина ли ще е Павел?
Да. Blush

# 335
Аз имам някакъв спомен, че в някоя от темите беше пусната новина от официалната страница на ИВ във фб, че водещи ще са Павел и Ралица.
И се чудя защо всички питат.

# 336
Един път се казва той ще е,след малко някой идва с информация че е отказал
Затова се пита Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
  • София / Пловдив
По-добре да не следваме този "професионалел принцип", че ако се окажат верни слуховете какви "професионалистки" са взели за участие този сезон  Rolling Eyes

Кажи повече за професионалистките, де Simple Smile

# 338
Обикновено се знае повече вече по това време.
На 23ти ли бяха започнали да снимат?

В минали години знаехме от преди началото за някои от участниците. Сега освен тези, които са спечелили кастинг битки, досега никой нищо не е писал.

# 339
  • София
Обикновено се знае повече вече по това време.
Еми... Pensive така е. Миналата година по това време вече бяха излезли сума ти снимки, включително и такава на едно цяло племе. Докато тази, nada. От началото на Юни следя всеки който се отбележи на локация в радиус от 15 км какво поства и във ФБ и във ИГ, но суша. Каквото съществено съм намерил съм го пуснал вече в тази тема. Сори, ако не е достатъчно, но хората които посещават този район изглежда не се интересуват толкова от шпиониране на снимките (и не са и длъжни разбира се). За сметка на това съм видял 4578654 снимки на лавандуловото поле или пък на румънци, които си снимат (и те не знаят какво). Може и да са затегнали достъпа до арените докато снимат.
Просто трябва да сме търпеливи (ние в темата и всичките списвачи от жълтеникавите сайтове, които с треперещи ръце проверяват темата на всеки кръгъл час Joy ), има още цели два месеца снимки, все ще се разбере нещо, ако пък не, здраве да е.

П.С. Постът от вчера че Павел отказал да е водещ защото бил разбрал че се стояло по 7-8 часа за снимки е хванал дикиш при жълтурите, и днес им е топ новината JoyJoyJoy Не се научиха да слушат Merri_An и това е JoyJoyJoy

# 340
Може президентът да сподели нещо. 🤗 Например... ветровито ли е на горната арена. 🤪
... Ако е вярна самоличността, която му се приписва. Simple Smile

# 341
П.С. Постът от вчера че Павел отказал да е водещ защото бил разбрал че се стояло по 7-8 часа за снимки е хванал дикиш при жълтурите, и днес им е топ новината JoyJoyJoy Не се научиха да слушат Merri_An и това е JoyJoyJoy
Scream Боже, верно ли?! Мале какво тъпо поколение пише по жълтите вестници... Това, не защото е пълна лъжа, това, което написах,  а аз няма как да знам и написах каквото чух, че си говореха хора в Киноцентъра, където всички са овързани в риалититата и реклами като свински черва и са все едни и същи, а защото нямат акъл да препишат по-вярното.

# 342
Здравейте, хора,

Поради липсата на информация за ИВ до момента, решихме с моя приятел да се отбием до арената в Дуранкулак и да разгледаме от първо лице. Попаднахме на битка между 3 жени за влизане в сезона. Имаше затегнат контрол и арената беше обградена с ленти и имаше охрана, която ни подкани да си ходим. Въпреки това се провряхме в едни бодливи храсти малко над арената и успяхме да изгледаме битката без да ни забележат. Водещ беше Павел, а битката беше между 3 момичета на име Николета, Ивет и Сабрина (или Сабина може да е, нещо такова чух). Първа завърши Николета и тя влезе като участник в предаването в племе на име "Завоеватели". Втора завърши Ивет и тя спечели място на блатото. Третото момиче, Сабрина, отпадна. Има нови препятствия на Тунчовата поляна.
Като минахме покрай бунгалата на екипа, видяхме знамето на синьото племе, което се казва "Феномени". След това се разходихме до плаж "Граничар", където беше зеленото племе и снимаха разговор между 4 мъже. Ходихме и до стопанството, но явно е сменено и сега е на друго място, тъй като това от миналия сезон беше обрасло и неподдържано. Минахме и през Изолатора, но там нямаше никого, явно няма да го ползват сега или изобщо. Ето малко снимки.

# 343
"Поради стеклите се обстоятелства си мисля, че тази година лятото няма да успеем да се справим(за сватбата)". И някак си Ралица реши да го прекъсне може би да не се издаде, че ще е новият водещ(може би) на "Игри на волята". Поне още тогава за мен това беше достатъчно да издаващо. Не каза имам много участия или нещо друго, а просто това, което звучи сякаш не иска да каже, а какво друго може да е, което да не може да го каже?
https://youtu.be/4gDoJTU3oNk?t=450 - от 7:30

П.П. Докато го напиша и има снимка, че е той.

# 344
Браво, супер снимки си направила.
Не разпознавам обаче никой от четиримата мъже.
Единия е с побеляла коса.

Общи условия

Активация на акаунт