Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
ИВ дали приключиха снимките ?Четох че са приключили и днес събирали всичко вече.

# 466
  • София
Че те сега почнаха фазата с две племена, какво приключване на снимките? Някой жълт сайт пак е "творил" в жегите JoyJoyJoy
Принципно тази година си прибират бързо нещата от плажа, за да не ги снимат разни папараци и после такива като нас да разбират веднага какво се случва. Е пак не им се получи. Още в сряда се разбра кое племе си е "завоювало" нови екипчета Sunglasses

# 467
ИВ
Томи Борисов би трябвало да е бил при червените "Победители". С тоя баджак...

# 468
Не мога да повярвам, че ще мога да допринеса към темата! (не само да чета)

В Редит се оплака току що един човек, че не са го допуснали от охраната. Постът е  долу, но снимката която е направил е яка. Мисля позната игра https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/1mi45wc/%D0%B8%D0%B3% … 0%B0%D0%BA%D1%82/

И снимката:

# 469
Явно си мислят, че като успеят да скрият победителя, интереса към сезона ще е на топ ниво 😀

# 470
Явно си мислят, че като успеят да скрият победителя, интереса към сезона ще е на топ ниво 😀
Надали ще успеят да го скрият. Даже съм на 100% убедена, че умишлено и продукцията спуска информация, за да се гледа повече от хората.

# 471
Интересното е, че явно Димо си се навърта целия сезон. Най-вероятно от продукцията са го наели като някакъв тип консултант.

# 472
  • София / Пловдив
"...роми с униформи на "Делта Гард", водени от един дъртак с "идиотка" на главата..."
🤣🤣🤣 смея се с глас, явно от продукцията пестят от качествена охранителна фирма.
Но пък очевидно са лоялни към Димо и е там, за да получи някакъв хонорар, макар и не като водещ. Все пак деца гледа и той... и може би обжалва присъдата си, щом не е в затвора вече, след като съдът се произнесе.

# 473
Аз пък чух, че сестрата на Грозденка щяла да участва в някакво предаване, но не искали да издават в кое. Аз пък се чудя в кое предаване отново ще влезе? Може би Мастършеф?

# 474
Аз пък чух, че сестрата на Грозденка щяла да участва в някакво предаване, но не искали да издават в кое. Аз пък се чудя в кое предаване отново ще влезе? Може би Мастършеф?
Мастършеф няма да има. Евентуално “Муха в супата”.

# 475
Яница  е за ергена Joy

# 476
Айде да идва понеделник нямам търпение да видя какво са сътворили в "Диви и красиви". Няма ли клюки от там? Никой ли не знае нищо? Има ли тема за предаването?

# 477
  • Телиш/Плевен
Айде да идва понеделник нямам търпение да видя какво са сътворили в "Диви и красиви". Няма ли клюки от там? Никой ли не знае нищо? Има ли тема за предаването?
Има тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1703328

# 478
Тъкмо днес за първи път видях промо видеото по Нова (за Диви и красиви) (явно - не гледам Нова 😆). Магии има ужасна дикция и трудно я изтърпях за секундите, в които течеше рекламата. Въобще не виждам как ще я изтърпя цяло предаване… знам, че си има своите почитателки, но аз определено не съм от тях. Недоумявам как подобни “кадри” успяват да се намърдат на подобни “позиции”

# 479
Аз чух някъде познати гласове, но не мога да се сетя на кой точно ми приличат. Мъжкият е май на шашавия дето се хвана с Теа. Един глас и на Теа малко ми прилича, а единият на тази Ферай. Ама чак пък толкова  не ми се вярва да са едни и същи 😆

Общи условия

Активация на акаунт