Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви❣️🤗

Най-късно активизиралите се в ИГ жени, които съм надушила, са Симона, Николета и Десислава. Последната към 21.08.

Планинският водач Мирослав Великов също се разбуди. 🤣 Вече бях започнала да се съмнявам в него.
Скрит текст:

Има ли участник Кристиян Илиев в ИВ?
Каратистът ли?

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 12:49 от Bilyana14.

# 616
  • София
Мен принципно слабо ме вълнува, кой точно е победител (жена, мъж няма голямо значение). Придавам по-голяма тежест върху начина по който се е стигнало до тази победа: дали със доминация на арената, или гениална стратегиска игра, дори чисто и просто с луд късмет: това са все напълно валидни сценарии и нито един от тях не обезценява по никакъв начин такава победа.
Обаче очевидното толериране на определени участници за сметка на други от страна на продукцията е това което разваля всичко останало. За жалост и за новия сезон нямаме особени основания за оптимизъм. Ковид вече намекна за богопомазан участник (дано все пак не се окаже прав), както и това че вече принципа за участие е "плащаш за да влезеш".
"Жена-Победител" е отдавнашен блян (дори и аз преди да изгледам сезони 9 до 12 от колумбийския формат исках такава). За да се случи това, обаче са нужни много фактори едновременно: първо слаби мъже (бях мернал един коментар под клипче от тик-ток, че много от мъжете не успявали да минат препятствията за ръце като халки и други подобни, колко е вярно това не гарантирам, защото този потребител е същия от който тръгна грешната информация, че снимките били приключили на 1-2 Август).
Второ подходящи игри (за да може мъже от ранга на Фифо да отпаднат на баланс на топчета или някой завъртян пъзел - колко такива разкараха по този начин в колумбийския вариант, чак свя да ти се завие). За игрите, от наблюденията на снимки на съоръженията от арените през последните месеци на пръв поглед изглеждат поне една идея по-леки от тези от миналата година.
Трето: силна стратегическа и коалиционна игра да се махат мъжете в правилните моменти. И не на последно място много, много късмет. Разбира се нищо от изброения списък няма смъсъл без силното благоразположение на "боговете". Само ако те са решили можем да видим подобно развитие. А дали намекът на Ковид от миналия месец не е всъщност за участничка, която от червените да е скочила при сини (тук вметвам, че от снимките които видях от арените имам усещането, че т.нар Феномени са имали доста конфортно плаване това лято, ако бъркам, моля някой да ме поправи)? Thinking

Все пак надявам се от продукцията да са си направили правилно сметките, ако им пука изобщо (защото аз, както и мноо други, финал в който има дори една жена вероятно просто няма да гледам - достатъчно се нагледах как колумбийците го правят: напълно невзрачни жени да ги добутат до финала, те едвам да минат препятствията на ниво детска градина,  че дори и да спечелят накрая на гласуване). За да се приеме добре жена победител, тя трябва да е по-добра от всички мъже т.е наистина "Феномен", нещо което просто съществува само в приказките. В подобен формат където водещ е спортният, а не стратегическият елемент, елементарните биологични закони просто няма как да се пренебрегнат.

В заключение ще кажа, че аз лично очаквам доста слаб седми сезон (дано все пак ме опровергаят, понякога стават и чудеса Joy).
 А за спойлерите по време на сезона: първото пожелание би трябва да е просто да ги има и чак после по какъв начин ще бъдат представени (защото освен засилените мерки за сигурност по време на снимките, просто вече липсват мераклии които да споделят неща).

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:04 от dido2k

# 617
Между другото тези дни и аз си мисля, че става въпрос за богопомазанА червена "победителКА". И тъй като сякаш усетих негативна конотация в изказването на Ковид, по-скоро става въпрос за по-слабо представяща се участничка. Наистина бях изненадана от тена на Радостина, защото не блестеше на кастинг битката си. В същото време и не беше активна в в ИГ.

# 618
То май всички от кастинг битките не са изкарали много.Като цяло още миналата година не ми се стори да са много силни,само за Георги Шопа не знам,защото не съм я гледал.
Иначе и аз разбрах, че мъжете не са били много комплексни.
П.С. Този Димитър Димитров какъв му е случая, май е бил в едно племе с Иво.

# 619
И според мене не са. Simple Smile
Вера Хитова се активизира на 2.07.
Милен Шуманов хареса пост на Туньо на 3.07.
Любо Петров - 10.07.
При Томи Борисов по-сериозно раздвижване към 23.07. (намалена бройка на последваните - 3.07.).
Шопа - 28.07. (затова ме учуди онази снимка от изолатора)
Радостина според мене е богопомазаната "Мани 3.0", ама да видим...

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:21 от Bilyana14.

# 620
  • Stockholm
Не знам за Феномен в ИВ, но ние си имаме тук Bilyana14.-  феноменален логически спойлерист Green Heart

# 621
silsto, 💗😚🤗

Д&К

Елвира:

# 622
Зяпах й ИГ и видях банския и рамките на очилата й, но вече знаехме, че ще влиза. Joy

# 623
Д&К

Изобщо не съм им отваряла профилите в ИГ, защото го гледам между другото, но... като спомена... реших да погледна някои. Та...

Джулия е ясно, че няма да отпадне този петък
Скрит текст:
... но явно и ще бъде на среща с Ники моделчето. Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 00:42 от Bilyana14.

# 624
Една  мацка в друга тема от форума писа ,че е видяла на дискотека на морето Джулия и Ники,явно там ще има някакво продължение.

# 625
Една  мацка в друга тема от форума писа ,че е видяла на дискотека на морето Джулия и Ники,явно там ще има някакво продължение.
И в тази тема имаше публикация, навяваща същата мисъл:
Диви и красиви

Дали са заедно Джулия и Николай, качили ли сторита по едно и също време от Гърция, даже в колата,той е със същата риза.

# 626
Благодаря, Биляна. Този Кристиян е започнал вече да последва случайни хора в ИГ по познатата схема, явно има амбиции за инфлуенсър.

# 627
ДиК

Ванеса и Чефо заедно в Португалия:

# 628
Това не е ли гаф някакъв? Grinning
Продукцията няма ли да го санкционира за този чутовен спойлер или е под тяхната благословия?
ДиК

# 629
Това не е ли гаф някакъв? Grinning
Продукцията няма ли да го санкционира за този чутовен спойлер или е под тяхната благословия?
ДиК

Възможно е да е сблагословия, щом присъства логото на ДиК, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт