Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
И в момента има талон за NYX Thinking

# 211
Какво купувате на Nyx?
Аз имам само един молив за очи, но толкова ми люти и се разтича ... essence-ските моливи ги харесвам сто пъти повече.

# 212
Все по-тегаво става онлайн пазаруването от DM с експресно получаване... Снощи направих поръчка за 9 продукта и са ми писали, че само 4 са налични. Разбира се, никой от другите артикули не ми е супер важен, подразни ме това, че поръчах от по-далечен магазин, защото даваше наличности и сега трябва да ходя до там, за да си взема продукти, които спокойно можех да си поръчам и в кварталния филиал.

Хубавото е, че са взели предвид анкетата с нашите препоръки преди време, и са ми върнали купона за неналичните продукти и сега ще пробвам да поръчам от друг магазин. Поне на мен ми се случва за първи път да ми възстановят купон.

# 213
Пуснах и аз поръчка късно за неща от марки на Дм, сестра ми има рожден ден и искам да ѝ пратя, че в Гърция няма Дм, а тя харесва Балеа. Пуснала съм я вчера през деня, днес ми е на път, Лидл, Пепко, Дм и с едно излизане “три заека”. В приложението пишеше, че е събрана. Да, ама не. Натиснали го, но започнаха да я подготвят пред мен и да изчакам 5-10мин, защото се объркали. Помолих да я анулират и излязох. Сега ще поръчвам от друг магазин с телефона на мъжа ми. 🙄

# 214
Хубаво е, че възстановяват купон. На мен за първи път ми липсват неща от поръчката. А бях сигурна, че като поръчвах имаше 12/16 броя. Аз взех 4. Поръчката я правих нощно време за това няма как да ми ги изкупят физически. Както и да е. Нищо не е драма, ама чакам вече 8/9 дни да ми върнат парите. Платих с карта като ПОС. Друг път съм плащала с карта от сметка и би трябвало да ми имат данните, но знам ли? Никой не се е свързал с мен и в имейла ми пише само за липсващи артикули, но никаква информация кога ще възстановят парите или нещо подобно. Та чакаме.

# 215
И аз един път така чаках, докато не обърнах внимание, че те просто са изтеглили по-малката сума и затова няма връщане. Погледни дали не е така и при теб.

# 216
Да, права си 😁 Не бях обърнала внимание, защото плащам винаги с карта всякакви дребни и не толкова суми. Благодаря 🥰 Явно като направиш поръчка блокират само сумата, за да може да се коригира после.

# 217
  • София
Да, при плащането на поръчката само блокират сумата. Когато я приключат в магазина и е готова за получаване, тогава реално си "взимат" колкото е сметката.

Да споделя, много съм доволна от крема за лице на HADA LABO TOKYO Lift (дневен и нощен крем против бръчки) - определено азиатската козметика изцяло ме спечелиха! Simple Smile Трябваше ми нощен крем, кожата ми е (беше) комбинирана, сега към нормална сякаш отива (на 40+). Този ми е идеален! Нито твърде мазен, в същото време достатъчно плътен за нощна грижа. И след няколко дни ползване кожата ми е супер - хем мека, хем стегната и мисля не си внушавам, едни мимически бръчици под очите се загладиха! Simple Smile Напоследък за нощен крем ползвах Авен, Нивеа, Балеа - от никой от тях не усетих такъв ефект! Даже в един момент бях започнала с домашните ми масла с етер. масла да се мажа за през нощта, поне нещо естествено влагах.
Сега и ако пак пуснат някой хубав талон за азиатската козметика, ще си взема и серума от същата серия. Wink

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 14:23 от Аня♥♥♥

# 218
Да. Има много добри отзиви като цяло за азиатската козметика. Аз бях ползвала една мостра на крем за очи на Шисейдо и направо сякаш ми изчезнаха тъмни кръгове и по-фини линии. Обаче е 100+ лв 🙄🤣 По принцип къде не съм ги дала, ама така мислено само за едно 15 мл кремче… боли ме нещо 😃

# 219
  • София
Затова от dm азиатските марки за 30лв. Wink
А кой точно е този околоочен?

# 220
Специално съм си го записала, ако някой ден ми се откъснат от сърцето 🤣
Shiseido Ginza tokyo ultimune eye

# 221
И в момента има талон за NYX Thinking

В момента е за 15%, а от лайфа ще е 20%

# 222
Привет  Simple Smile
Читави ли са чадърите от ДМ? Може ли препоръка,  да не са от тези, които се обръщат при първо ползване.

# 223
Аз имам няколко чадъра.
Досега не са ме предали още.

# 224
Най- качествени са ми чадърите на ДМ

Общи условия

Активация на акаунт