Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Най- качествени са ми чадърите на ДМ

Може ли линк към някой конкретно

# 226
Ето такива имам 2 от 10-тина години, не са мръднали. Супер удобни са ми.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/happy-rain-mini-chadar-razlichni … teilen.laufend%29

# 227
Подобен и аз имам, 7лв. беше тогава - много е стабилен за такъв модел.
На NYX няма тестери в The mall, ми няма как да си купя нещо по картинка, пък и не са толкова бюджетни.

# 228
  • софия
Искам купон за Бенетон и да си купя пореден техен чадър. Сега има със сърца и с цветя от малките. Много ми е удобен и лек за чантата и при пътуване.
Присъединявам се към положителните отзиви за чадърите на ДМ. Имам техни служебен и в колата. Омръзнали са ми цветовете, но са толкова дразнещо здрави, че няма нужда да ги сменям.

# 229
Взех на сина ми от дм чадър преди време. Той е на 2 г., може да си представите какво му причинява при все, че е с Пес патрул, все още е като нов.

# 230
И аз съм доволна от ☂️ на dm

# 231
Подобен и аз имам, 7лв. беше тогава - много е стабилен за такъв модел.
На NYX няма тестери в The mall, ми няма как да си купя нещо по картинка, пък и не са толкова бюджетни.
Следващия лайф е с талон за -20% на същата марка, така че има време да разгледате по магазините за тестери.

# 232
Значи само моята дъщеря им вижда сметката на чадърите им. Joy Много красив, тюркоазен, счупи.

# 233
На моя син есента му взех от детските от плат, несгъваем, с Мики Маус. Постоянно го удря в земята и гребе локвите с него - освен, че е мръсен, нищо му няма на чадъра Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 13:44 от Елмайра

# 234
При нас на  NYX няма никакви стоки, просто липсва щанда. Он лайн няма да поръчам, защото нищо не съм ползвала. Това е несериозно.

# 235
При нас на  NYX няма никакви стоки, просто липсва щанда. Он лайн няма да поръчам, защото нищо не съм ползвала. Това е несериозно.
Не във всеки филиал има щанд на NYX. В приложението може да видите къде точно има. В Пловдив са на само две места.

# 236
И аз се отказах да поръчвам. В близките ми 3 филиала няма, а винаги поръчвам с експресна доставка. Без това съм майчинство и не се клепам толкова. Айдеее без мен 🤣

# 237
И в нашия няма. Всички продукти са в червено, ако искам да поръчам с експресна доставка до магазин. Не съм гледала в кои магазини има.

# 238
Положителен отзив и от мен за чадърите на ДМ. Имам два - от техните шарените и на Beneton. Вторият беше тестван на обръщане на силен дъжд и вятър тези дни и издържа.

# 239
Моля за препоръка за наистина хубава маска за фина, руса коса. Днес се боядисах с Олиа на Гарние и след като се изсуших и погледнах в огледалото все едно не е моята коса. Толкова беше хубава. Дали и маските на тази марка стават?

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:47 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

Общи условия

Активация на акаунт