Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 930
  • 737
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Аз съм с дълга, руса коса с балеаж и много ми харесва тази маска, прави косата много мека и жива.

# 241
Тази и аз я харесвам, макар че за мен е просто съвсем малко повече от балсам, понеже косата ми не е суха или увредена и съответно няма много за подобряване. Но наумила съм си там, слагам от нея от време на време.Щом и аз виждам малко разлика, без да имам нужда, значи все нещо върши.
Не разчитам за някакво същинско възстановяване на такова нещо де, там евентуално Олаплекс и подобни, те съответно не са в ДМ и не са в този ценови клас. Но колкото за след употреба - става.

# 242
  • Deutschland
Виж хидратиращата на Пантен. Hydra glow серията.

# 243
На мен чадър от дм ми се счупи -спица или там както се нарича, на второто отваряне. Много се разочаровах. Трябваше да отида и да го върна сигурно.
Ние вчера със щерката напазарувахме доволно за една година напред. С талон за РД и отстъпка на техните марки,добре се получи.

# 244
И аз се заредих добре днес с талона за техните собствени марки. Нищо интересно дето да си струва да го разказвам, че сме ги нищили по много пъти нещата които взех, но скоро няма да ги мисля пак и съм уредена с количества. Добре ми дойде.
Обикновено когато искам да изпробвам нещо ново но не съм сигурна колко го искам, е на такива намаления че поне да не ме е яд ако не ми хареса. Този път беше този лосион за къдрици, не можах да устоя хептен нищо ново да не хвана, а и в друга тема го похвалиха Grinning
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-za-stilizirane-na-k … 066447383843.html
Имам подозрения че ще си отлежава точно до другите продукти за оформяне на къдрици дето така ми стоят, но пък все трябва по нещо да се пробва Grinning Скъсих си косата буквално наполовина тия дни, та ще ги изразходвам даже и още по-бавно сега, но като се заинатих че само такова нямам... ясно ви е Grinning

# 245
natka ,голяма си подстрекателка! 😝
Хайде сега и аз ,ще прибавя този крем за къдрици в списъка за следващо пазарене.

Има ли крем от който си видяла най-голям ефект и най-дълго задържане на къдриците?
Че и аз направих колекция от кремове ,та ще пробвам тепърва.

Значи за следващият път ,ще купя маската за коса на Пантен ,но ми препоръчайте и маска за коса за по-ежедневна употреба ,която да не утежнява косата. С много фин косъм съм и търся обем и лесно оформяне.

# 246
Моята коса е много мека, така че трудна работа точно от крем да видя задържане. Но пък ако реша да фиксирам вече, трябва да има какво все пак, т.е. да са оформени къдриците. Моята е чуплива а не досущ къдрава и съответно разликата може да е много голяма. Ако ми се занимава, че няма кой да прави "пълна програма" през ден Grinning Което е и част от причината да ми стоят неизразходени продуктите дето са точно за това.

# 247
  • оттам, откъдето започва България
natka ,голяма си подстрекателка! 😝
Хайде сега и аз ,ще прибавя този крем за къдрици в списъка за следващо пазарене.

Скрит текст:
Има ли крем от който си видяла най-голям ефект и най-дълго задържане на къдриците?
Че и аз направих колекция от кремове ,та ще пробвам тепърва.

Значи за следващият път ,ще купя маската за коса на Пантен ,но ми препоръчайте и маска за коса за по-ежедневна употреба ,която да не утежнява косата. С много фин косъм съм и търся обем и лесно оформяне.
[/spoiler]

Satisfied Подстрекателка е тя, но за тези с къдрици.
При нас с правите коси няма да мине номерът.

# 248
Е, не, те тия неща дори моята коса не могат да направят баш къдрава... ако се постарая повече, може да стане почти къдрава. Както и ако реша че не ща къдрава, може да стане почти права, но и това няма да се задържи Grinning

# 249
И аз съм от тези с къдриците ,та съм купила 100 крема. Ама и на мен не ми е любимо занимание да си играя с косата по 1 час за да стане като хората.
И моята е доста мека и фина ,та е трудничко.

# 250
Подстрекателка е! Joy Чак аз се замислих за този крем, въпреки, че съм с леко чуплива коса.

# 251
Ще ви пратя накрая да обвините който там го похвали в темата за къдрокоските Grinning Аз може и да не запомних коя потребителка беше, ама продуктът ми отиде в количката още тогава Grinning

# 252
Някой случайно да има свободен талон за техните марки и няма да го ползва?
Ще съм много благодарна...
Получих!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 21:06 от monii

# 253
Момичета, активирах талон без да искам, до кога е валиден в този случай ?

# 254
Момичета, активирах талон без да искам, до кога е валиден в този случай ?
Пише на самия талон.

Общи условия

Активация на акаунт